Coinbase spremlja nakupe strank in zapira račune, ki kršijo pravila | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Coinbase spremlja nakupe strank in zapira račune, ki kršijo pravila

Coinbase spremlja nakupe strank in zapira račune, ki kršijo pravila

Bitcoin platforma Coinbase je po poročanju sledenje kakšni so njihovi kupci kupujejo z Bitcoin, kakor tudi zapiranje vse račune, ki sodelujejo pri transakcijah, ki kršijo pravila družbe.

"V zadnjih dneh smo imeli igralce, ki so našli svojo Coinbase račun zaprt zato, ker so umaknili kovancev iz SatoshiBet.com na njihov račun Coinbase. Slišali smo podobne zgodbe iz drugih spletnih strani iger na srečo (tesnila s klubi, Betcoin,...). Preklopite na Blockchain. Info, ljudje ", je družba zapisala na Reddit z uporabniškim računom" satoshibet_com ".

Zdi se, da je celo mislil, spletne igre na srečo ni nezakonito, Coinbase je ugašanje račune, ki so povezani z Bitcoin prijaznih spletnih iger na srečo.

Tudi drugi Redditor - ta je znan kot "white1ice" - trdi, da Coinbase prepovedana njegov račun, ker naj bi nakup izdelkov iz konoplje z cryptocurrency kupljeno prek družbe, poroča CoinTelegraph.

"Sem bil dolgo časa coinbase stranke, nakup 1-3 krat na mesec, sem dobil email danes pravijo, da so me prepoved uporabe njihovih storitev zaradi kršitve jev. Sem jih po e-pošti nazaj vprašati, kaj [je bila] kršitve in so mi povedali, da imajo dokaze, da sem rabil nekaj BTC sem kupil za semena konoplje / konoplje. Mi je dal so posebno BTC transakcijo in dejal, da je za zdravila in ne bi poslušati kar sem imel povedati, "je Bitcoiner dejal.

Redditor je dodal, da "mora biti to precej zaskrbljujoče, najprej, da so spremljanje, kako uporabiti in porabiti BTC katere vrste porazov celoten namen BTC. Drugič, nisem nikoli enkrat celo razmišljal o nakupu droge, kaj šele na spletu, tako da je precej zamočil ".

Obstaja tudi primer uporabnika Coinbase, ki je izgubilo svoj račun, potem ko je bil obtožen prodaje BTC na LocalBitcoins po nakupu cryptocurrency prek družbe.

V tem času je platforma, ki temelji države Amerike Združene države izdala komentar v zvezi z zadevo. Po Coinbase, podjetje je le poskuša tocomply z zveznimi predpisi za preprečevanje pranja denarja in zakonov za boj proti drogam. Vendar pa je dejstvo, da je podjetje sledenje nakupe svojih strank ustvarja veliko polemik okoli zasebnosti in consuer pravic.

Izbrani vir slike: CoinbaseCoinbase želi več trgovcev, ki sprejemajo Bitcoin: brez provizije, dokler podjetja ne dosežejo 1 milijona dolarjev v transakcijahCoinbase vedno "verjel, da trgovec sprejetje je ključnega pomena za Bitcoin bo mainstream", tako da je platforma je napovedala, da se ne zaračunava nobenih obdelava feesto trgovci, dokler ne dosežejo $ 1 milijon v transakcijah.

"Želeli smo, da znižajo vse ovire za nove trgovce, da bi začeli, in pomaga izpostaviti nekatere gospodarske koristi sprejema Bitcoin", Coinbase dodaja v svoj blog.

To pomeni, da je platforma neuporabe, njihovo plačilo v višini 1%, dokler se trgovci dosežejo določeno raven transakcij. Potem, ko je dosegel prvi milijon, bo Coinbase vrnite zaračuna običajne obdelave.

Ta možnost je na voljo vsakemu trgovcu, ki podpiše do uporabe storitve. Novost Coinbase je morda res pomagati malim podjetnikom, ki želijo odpreti vrata svojih podjetij do cryptocurrency.


Coinchat: kraj, kjer lahko govorite in osvojite BitkoineVsi vemo, da je mogoče zaslužiti Bitcoins brezplačno preko pipa spletnih strani, kaj pa to počne v posebnem klepetu? temelji brskalnik Coinchat vam omogoča, da govori z neznanci na spletu in osvojite digitalnih kovancev ob poti chattingthanks do lastnega ustvarjanja prihodkov spletnega mesta, medtem ko z oglasi financira.

Poleg že cryptocurrency le s pogovorom, lahko uporabniki tudi napori vsak otheror drugih posameznih sporočil. Poleg tega, Coinchat podpira scenarij stav, iger, med drugimi vrstami, kjer lahko uporabniki zmago več Bitcoins.

In kaj o porabi teh kripto-kovancev? Lahko, mora to storiti na Coinchat, da prilagodite videz klepetu je z novimi barvami ali funkcije ali pa jih naložite preživeti valuto drugje z umikom osnovnih tehničnih lastnosti v denarnico Inputs.io. Najvišji znesek, ki se lahko sprejmejo 10 BTC.

Storitev poteka že pet mesecev, zdaj, pritegne okoli 8.000 registriranih uporabnikov, ki so izmenjana skoraj 3,5 milijona messagessince aprila.

Po avstralski ustanovitelj Coinchat, ki anonimno govoril z TechCrunch, "obstaja algoritem, ki določa, koliko kovancev zaslužijo si na podlagi različnih dejavnikov. Poskrbite, da tisto, kar ste rekli je nekaj kakovosti z njo". Je pokazala, da Coinchat aplikacij za Android in iOS Trenutno se razvijajo, ampak to je že mogoče zagnati klepetalnico na pametni telefon v brskalniku kot spletno aplikacijo HTML5.

Via techcrunch.com


CoinForest je novi popust na trgu Bitcoin"Vaši dolarjev ni dobro tukaj": to je ena od prvih opozoril dobiš, ko vstopite v CoinForestwebsite. Toda kaj je ta nova platforma sploh gre? No, CoinForest želi biti spletna trgovina, ki dobi najboljše ponudbe za potrošnike in podjetja v cryptocurrency ekosistemu. Podobno kot Groupon, vendar z Bitcoins, kot On Bitcoin ga opisuje.

Bitcoin Examiner samo govoril o skupini podjetij, ki se je začel sprejemati cryptocurrency ta teden in CoinForest - podjetje, ki deluje le s Bitcoin in ponuja posebne popuste za skupnost uporabnikov - se popolnoma prilega v tem zadnjem šifriranega vala.

Po ustanoviteljev CoinForest, Brandon Dobički in John Mardlin, glavni cilj platforme je ni dobiček, ki jih lahko ustvari. "Naša naloga je, da raste število ljudi, ki uporabljajo Bitcoin in trgovci jo sprejemajo", ekipa pojasnjuje na njihovi spletni strani. Mogoče, da je razlog, zakaj so darovali del dobička od svojega prvega tedna prodaje Electronic Frontier Foundation.

Poleg povezanih Bitcoin blaga in storitev, kot so neverjetno "Shirtoshi" sedaj vključuje na glavno stran spletnega mesta, CoinForest bo tudi prodaja 3D storitve tiskanja, storitve spletnega izobraževanja, vse, kar potrebujete za razvoj programske opreme, in naj ne pozabi storitve za mlada podjetja in spletne podjetja.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin trgovci, da bi dobili takojšnje odobritev

Post ICO

Dell sprejema Bitcoin

Post ICO

Ali lahko Bitcoin preživi v prihodnosti? Pros del 1

Post ICO

Kompromisni časovni načrt za Coinapult

Post ICO

Kitajski Google Baidu sprejema Bitcoin: drug znak, da Kitajska pozdravlja kripto valutnost

Post ICO

Bigcoin Big Lasulje

Post ICO

BitInstant CEO, Charlie Shrem, aretiran zaradi sumov o pranju denarja

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013

Post ICO

Kitajski glasbenik sprosti pesem Bitcoin, medtem ko Kitajska prisili medije, da ignorirajo vrh

Post ICO

Bitkain črni petek - najboljši način za preživetje bitkoinov

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Bitkominske mikro transakcije brez kakršnihkoli plačil? Ja, to je nova funkcija Coinbase