Vprašljiv regulatorni status Coinbase | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Vprašljiv regulatorni status Coinbase

Vprašljiv regulatorni status Coinbase

V že dalj časa trajajoče sage z deviznimi predpisi, smo zdaj videli Coinbase vstopom v posel izmenjave. Družba je pred kratkim napovedala, da je "prva regulirano izmenjavo Bitcoin s sedežem v ZDA" na njihovo podjetje blog post. Okoliška hype o začetku izmenjavo in regulativne odobritve v 24 državah in ozemljih vložila tudi podrobnejši pogled glede regulativnega statusa nove pobude za izmenjavo družbe.

Spletna stran Coinbase vsebovala stran za podporo z navedbo, ki določa in ozemlja so licenco v času začetka:

Preiskovalna skupina kovanec Fire je bil po z regulatorji v vsaki državi po izjavi iz Kalifornije prek California Department of Business Nadzor povzročila veliko vprašanje regulativno odobritev Coinbase Exchange. Izjava iz ministrstva za gospodarstvo Nadzor komisarja Jana Lynn Owen se glasi,

Številne sporočil računi o Coinbase na januar 26 začetek Coinbase izmenjave napačno poročali borza je prejela regulativno odobritev države Kalifornije. California Department of Business Nadzor ni odločila, ali urediti virtualne deviznih transakcij, ali pa so podjetja, ki so poskrbele za takšne transakcije, v skladu z zakonom za državo, prenosa denarja. California potrošniki se morajo zavedati, Coinbase Exchange ne ureja ali jih država licenco.

V poročilu iz The New York Times, še en dokaz, da Coinbase morda niso zavarovane vse potrebne regulativne odobritve začeli na površje. Matthew Anderson, predstavnica za Ben Lawsky in NYDFS, povedal Times,

 Delamo z več podjetji, vključno Coinbase, o licenciranju in bo še naprej napredovati hitreje, ki je dejal, da še nismo izdanih dovoljenj za virtualne valute podjetja.

Kovanec Ogenj je stik vsako od držav, navedenih na strani za podporo Coinbase in so vključene pod rezultate.

[Tabela id = 3 /]

Regulativni vprašanja vložili dodatna vprašanja papirji zakonodaje trdno Tripp Levyja PLLC. Nacionalni vrednostni papirji in pravice delničarjev odvetniška družba je ta teden napovedal, da se preiskuje Coinbase, Inc., ker naj bi lažne in zavajajoče izjave na bodočih in sedanjih uporabnikov Coinbase je Bitcoin Exchange.

Podjetje dal ven izjavo,,

Dne 26. Januarja 2015, Coinbase napovedala, da je začela prvo urejeno Bitcoin izmenjavo v Združenih državah Amerike, in da je dovoljenje, da poslujejo v 25 državah, tudi v New Yorku in Kaliforniji. Izjava Coinbase je lahko umetno napihnjene cene Bitcoins kot cybercurrency narasla na $ 263. Vendar pa se je kasneje pokazala, oddelek v New Yorku, finančnih storitev in oddelka Kaliforniji poslovne Nadzor, ki Coinbase ni imela dovoljenj, potrebnih za delovanje kot Bitcoin borzi v New Yorku in Kaliforniji. Po tej objavi je cena Bitcoin padla na $ 233.

Podjetje išče dodatne informacije od tistih, ki jih terjatev na spletni strani Tripp Levyja vplivala.

Medtem ko so številna podjetja uporabljajo za status MSB z FinCEN, so še vedno zahteva, da spoštujejo državne predpise in smernice za izmenjavo denarja storitev. Pomembno je, da vsak MSB, da se zagotovi, da pridobi in vzdržuje ustrezne državne registracije in licence poleg registracijo z FinCEN kot MSB. Banke morajo potrditi, da so njihovi MSB stranke dobiti potrebne državne licence kot del upravljanja s svojim BSA tveganja. Državni zakon pogosto vsebuje posebne zahteve izven področja uporabe Zakona o bančne tajnosti, kot so vodenje evidenc, cen in tržnih omejitev.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin denarnice

Post ICO

Coinbase je drugi najbolj razburljiv začetek leta 2013: še bolj vznemirljivo po naložbi 25 milijonov dolarjev

Post ICO

Razjasnitev našega uredniškega procesa in smernic

Post ICO

Bitcoin Zebra odhajajo več kot 10 milijonov Satoshi

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Nakup avtomobila s svojim Bitcoins: trg vozil Beepi sprejema kripto valutnost

Post ICO

Zgodba o hackingu Coinbase

Post ICO

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Post ICO

Bitstamp izboljša preverjanje identitete in varnost z tehnologijo GBGroup

Post ICO

Razširitveni načrt Coinbase omogoča storitve v 14 državah

Post ICO

Brawker se zaustavi

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra