Coinbase noče obdelati Bitcoin plačil za Washingtonsko ambulanto za marihuano | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Coinbase noče obdelati Bitcoin plačil za Washingtonsko ambulanto za marihuano

Coinbase noče obdelati Bitcoin plačil za Washingtonsko ambulanto za marihuano

Ko Severno-ameriške banke je dejal, da ne bi delovala s sveže pravnih marihuane ambulant v Washingtonu in Koloradu zaradi morebitnih zveznih kršitev, Bitcoin se je predstavila kot najboljšo rešitev za te trgovce. To je bilo ravno načrt, ki ga Sean Green, lastnik treh pot trgovin v Washingtonu pripravila.

Vendar pa je načrt izjalovilo. Green, ki je ustanovitelj medicinske ponudnika marihuana Pacific Northwest Medical, želel začeti sprejemati cryptocurrency na njegovo novo odprti trgovini, Kouchlock Productions, v Spokane. Potem ne bi mogli obdelati kreditne kartice, se je odločil, da sprejme BTC, vendar je njegov posel je bil obrnjen navzdol, ko se približuje procesor plačila Coinbase, s sedežem v San Franciscu.

Podjetnik je želel prejeti cryptocurrency in ga pretvoriti v fiat valuto takoj po transakciji. "Jaz ne vidim kot prostor za hišo našega denarja zaradi volatilnosti. Če bi bilo varno mesto, da bo naš denar in vrednost je bila dosledna, da bi imel na Bitcoin, vendar to ne drži", Green povedal Forbes.

Kljub temu, da se zagotovi hitro in enostavno upravljanje, da bi bilo obvezno za delo s procesorjem plačila kot Coinbase. Vendar, ko je procesor spoznal, kdo je bil to nov trgovec, je padla ambulanta. "Mi jih ne more servisirati kot stranko, ker je še vedno tehnično nezakonito zvezno", je dejal Coinbase tiskovni predstavnik.

Kouchlock Productions še sprejeti nekaj BTC nakupov v tem času. "Bitcoin stranke ni prišel teče iz hribov, vendar smo imeli nekaj ljudi pride v" Green dodal, sprejem novica pritegnila tiska.

Dispanzer lahko še naprej sprejemati Bitcoin, vendar je njegov lastnik bo moral delati težje zamenjali cryptocurrency za zakonito plačilno sredstvo.

Iskanje novega procesorja je možnost. "To ni nič novega. Odprli smo nov račun jutri in igra se nadaljuje," je dejal in dodal, da "je na tisoče subjektov marihuane, ki se ukvarjajo s pravnim marihuane moneyand nimajo kam ga postaviti. Bitcoin ni nekaj, kar ljudje v našem krogi v celoti razumeli še. To se dogaja, vendar je počasi ".

Slike iz Facebook strani Kouchlock produkcije "Coinbase, BitQuick in Bitcoin.de se odpovedujejo vsem plačilom na Bitcoin Black FridayMi smo samo tri dni od enega izmed najbolj pričakovanih datumih v letu za cryptocurrency skupnosti po vsem svetu: Bitcoin Črni petek. In čeprav boste zagotovo uživali v neverjetno obravnava na spletni strani dogodka, to bo tudi pravi dan za premikanje svoje virtualne kovance približno od treh največjih in najbolj znanih izmenjave na svetu se ne zaračunava nobenih stroškov.

"Bitcoin.de bo preklicati vse pristojbine za en dan na Bitcoin črni petek", nemški borzi Euro-Bitcoin je pred kratkim napovedala na svoji spletni strani. Toda evropska platforma ni sam. Obstaja več cryptocurrency platforme naslednje isto pot in eden od njih je BitQuick.co, ki bo jarku tudi vse stroške, 29. Novembra.

Ampak tam je vedno nekdo manjka in da je nekdo Coinbase. "Kot ponosni sponzor Bitcoin Črni petek, smo z veseljem sporočamo, da bo Coinbase opusti vse pristojbine v petek, 29. Nov. Coinbase uporabniki lahko kupijo, prodajo, pošiljanje in prejemanje bitcoins brezplačno, ves dan", platforma napovedala na svoji uradni spletni dnevnik.

Po Coinbase bo Bitcoin Črni petek je "velik dogodek, ki prinaša celotno Bitcoin skupnosti en korak bližje k mainstream trgovca sprejetja". To bo vsaj pomagalo veliko Bitcoiners dobili dobre božična darila z njihovo cryptocurrency.


Coinbase kupi priljubljeno blok raziskovalno storitev Blockr.ioCoinbaseannounced ta ponedeljek je pridobilo ljudski blok raziskovalec storitev Blockr.io

Storitev, povezanih z cryptocurrency je opisal Coinbase kot orodje, ki "razčleni Bitcoin blockchain in predstavlja podatke za uporabnike v berljive način", medtem ko bi večina njegovega "elegantno, napredno obliko in API".

"Kot Coinbase še naprej raste, smo vedno gojijo oko za druga podjetja in posameznike, ki valovi v digitalni valuti in pomoč bi Bitcoin enostaven za uporabo", se glasi zadnji blog, ki ga podjetje objavi. Po Coinbase, Blockr.io popolnoma ustreza vsem tem zahtevam.

V okviru prevzema, Coinbase je pozdravil dva zaposlena Blockr.io: software inženir Sašo Matejina in oblikovalec Samo Drole.

Duet, že živi v Sloveniji, se je preselil v San Francisco, v Združenih državah Amerike, za delo z ekipo Coinbase je za 40 zaposlenih za polni delovni čas, ki ga sestavljajo. Tako Sašo in Samo so ustanovitelji Blockr.io, kot tudi digitalni navdušenci kovancev.

"Sašo in Samo se bo osredotočila na nadaljevanje, da bi Coinbase API, premier orodje za razvijalce, ki želijo graditi na vrhu Bitcoin. Oni delajo tudi na gradnjo iz Coinbase lastnega Bitcoin vozlišča", je družba razkrila.

Prevzem ne spremeni način Blockr.io deluje, saj bo storitev naprej delovala kot običajno.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem

Post ICO

Odjemalci BitStamp, ki ne morejo preveriti identitete, ki bi lahko izgubili vse svoje BTC

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Bitstamp in druge izmenjave nadaljujejo z Bitcoin umikom, medtem ko Mt. Gox trpi protest

Post ICO

Bitcoin News Povzetek v 60 sekundah 15. januar 2018

Post ICO

Fizična Bitcoin denarnica z biometrično avtentikacijo? CryptoLabs lansira enega v letu 2015

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Kanada ima trženjsko skupino, ki dela v korist Bitcoin in nove restavracije, ki sprejema kripto valutnost