Coin-Swap gre brez povezave zaradi tehničnih težav | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Coin-Swap gre brez povezave zaradi tehničnih težav

Coin-Swap gre brez povezave zaradi tehničnih težav

Izmenjava Coin-Swap pred kratkim odšel odsoten zaradi tehničnih vprašanj, povezanih z uvajanje najnovejšo različico osnovne opreme.

Razvijalci Coin-Swap je bilo sprva načrtovano kratek izpad storitev, medtem ko so prešli na GO, ki so verjeli, da bo stran bolj zanesljiv. Pozno sinoči, na mestu vrnil na spletu od posodobitve in deluje približno dvajset minut, nato pa offline delo upraviteljev še enkrat.

Uporabniki posodobljene spletne strani opazil težave z stanja, ko je bil kom je in je prišel v spletne strani IRC klepetalnici poroča vprašanje ni ustrezno zmanjšuje. Skrbniki izmenjave takoj prinesel offline stran in začel delati obnoviti prejšnjo različico po obsežni reviziji postavke do črte vseh bilanc.

Spletna stran je sedaj naslednje obvestilo:

Mi se vračajo v naše stare blagovne motor in revidiranje naše knjige. Mi zelo Opravičujemo se za nevšečnosti.

Posodobite 12/20 9:22 AM ET: Dobro jutro. Ne bom imel veliko posodobitev zdaj, razen, da je naš novi motor ni deloval kot je bilo predvideno. Smo bili obveščeni, da so ljudje lahko odstopa več kot bi morale biti lahko. Hvala tistim, ki nas je obvestil. Naslednji korak bo, da je zelo dolg in podroben pogled na naših dnevnikih. Ni druge rešitve, kot da gredo skozi vse tisto transakcij z enim in obstaja nekaj tisoč. To ne bo hitro in ne bomo odprli, dokler ne bomo imeli dober ročaj na našo situacijo. Zelo sem opravičujem za nered. Moje ime je Ian Childress in moj profil LinkedIn je. Nisem prevarant, sem kodo, ki je izbruhnila. Bom dal več podrobnosti, kot sem jih imel.

Posodobite 12/20 9:37 AM ET:. Hitro pregledovanje želim potrditi, da nihče ni dobil nezakonit vstop v našem sistemu v vsakem trenutku. To ni bil kramp, da je pokvarjen koda, ki visoko v ustrezno prilagoditi stanja. Bilo je okoli okna 20 minut od tistega, kar lahko povem. Še vedno imamo veliko večino naših rezerv, ampak dokler lahko rečem, da je to tvoj pravilno ravnovesje, lahko umik, da ne morem odpreti nazaj gor. Zaradi bilanci bug, nekateri ljudje imajo večje ravnotežje, kot bi jih morali. To pa so naše stanje podatkovne baze in denarnico stanje ne ujemajo. Dokler ne more ugotoviti, kje je šlo vse, da ne more odpreti. Pričakujem, da bo to trajalo vsaj 24 ur. Zelo sem se opravičujem in prevzeti polno odgovornost. Ne bom izginil, bom še naprej delovala, dokler je vse rešeno na najboljši možni način.

Zdi se, da je ekipa razvijalcev v ozadju spletne strani si prizadevajo obnoviti prejšnjo različico trgovanja motorja in preverjanje stanja na tekočem računu.

Na kratko smo se pogovarjali z Ianom ob 11:30 am EST o situaciji. On nam je bil delovni popraviti težavo pomirili in nam dal malo boljši vpogled o vprašanjih, ki navajajo,

Mislim, da so izolirali, kaj je šlo narobe, in to moral storiti z edinstveno indeksa, ki ni bil v proizvodnem tabeli. Spremenil sem poizvedbo med migracijami (nikoli ne gredo odlično) in da so poizvedbe vstavi stanja namesto da bi jih posodabljanje zaradi "INSERT... Edinstvene UPDATE" in ni bil edinstven indeks.

Imamo evidenco celotnega dogodka in delamo, da popravi vse napačne stanja. To bo trajalo dlje časa. Nismo imeli odtegnitvene peopel sredstev, ki so visoko imajo zaradi baze podatkov obiranje prvi ravnotežje vrstico (in ne na vložke), vendar imamo še vedno veliko večino kovancev. Discrepency med njima ne bomo vedeli, dokler ne bomo šli skozi vse bilance in odštevanje naročila, ki so bile ustvarjene.

To bomo držijo ven in narediti vse, kar lahko, da bi dobili nazaj takoj in omogočiti ljudem, da bi dobili dostop do svojih sredstev.

Ian in njegova ekipa se trudi rešiti vprašanj in bi izmenjavo nazaj na spletu v najkrajšem možnem času.

Sorodne novice


Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Bolgarska agencija za državne prihodke napoveduje davek na Bitcoin

Post ICO

BitPay doda 150 valut in nove jezike na svoj račun Bitcoin

Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Ameriško sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe domene Bitcoin

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC

Post ICO

Bitcoin presega oznako 300 dolarjev, Grexit je vse bolj verjeten

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin