Pojdite v San Diego ali jedite v Las Vegasu z Bitcoins | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pojdite v San Diego ali jedite v Las Vegasu z Bitcoins

Pojdite v San Diego ali jedite v Las Vegasu z Bitcoins

Ali ste iskali za avanturo ali pa samo lepo večerjo, lahko Bitcoin zdaj vam pomaga.

Hangtime Plezanje, podjetje s sedežem v San Diegu, je zdaj sprejema Bitcoinpayments in prve stranke, ki plačujejo z cryptocurrency lahko uživate v 5-odstotni popust.

To sploh ni pomembno, če ste začetnik na plezanje. Če si želite uporabiti svoje Bitcoins poskusiti nekaj novega, Hangtime Plezanje je Rock 101 začetnik plezalno smer. In, seveda, obstajajo tudi izkušnje za najbolj izkušene plezalce.

Tudi nemški restavraciji Cafe Berlin, v Las Vegasu, je novico: stranke lahko zdaj plačujejo obroke z digitalnimi kovancev. "Nahaja se ob sončnem zahodu in Decatur v Las Vegasu, Cafe Berlin je znana po kulinarične odličnosti in resničnega pristno nemško hrano", si lahko preberete na njihovi spletni strani. Torej, guten tek für alle!Cloud commerce velikan Demandware združuje z BitPay ponudbo Bitcoin možnostVodilni Oblak commerce rešitev ponudnik Demandwarehas samo povezal s plačilnega procesorja BitPay je. Partnerstvo omogoča podjetju, da se vključi Bitcoin kot obliko plačila za vse svoje stranke, kar pomeni, da trgovci po vsem svetu.

BitPay razvili že zgrajena integrationbetween svojih obdelavo plačilnih storitvah in platforme Demandware, glede na sporočilo za javnost. Cilj je, da se pospeši sprejetje inovativnih poslovanja tehnologij, ki jih dopolnjuje platformo Commerce velikana.

Nova možnost Demandware je Bitcoin omogoča trgovci po vsem svetu hitro integracijo storitev BitPay in stroškovno učinkovito. "Demandware trgovci zdaj lahko pospeši čas za trg, hitrejše vračanje naložb, in prodor na nove, ki ustvarjajo prihodek priložnosti", dodaja sprostitev.

Kot podjetja začeli prepoznati prednosti Bitcoin, vključno z odpravo transakcijskih stroškov in zmanjševanju goljufij in povratnih bremenitev tveganj, ni presenetljivo, da je valuta, v porastu. Pri obravnavanju teh dejavnikov, to je logično za Demandware Commerce povezati z BitPay.

Tom Griffin, ki je odgovoren za razvoj podjetij na Demandware, pravi, da je "integracija BitPay daje Demandware strankam dostop do drugih inovativnih rešitev za učinkovito izpolnjevanje razvijajoče se zahteve potrošnikov. Z BitPay, lahko naše skupne stranke ponudi drugo možnost plačila za svoje stranke, nadaljnja krepitev nakupovalno izkušnjo potrošnikov ".

Po Tony Gallippi, BitPay je predsednik, "Naš cilj je, da bi bilo tako enostavno, kot je mogoče, da trgovci po vsem svetu, da dodate Bitcoin v svojih plačilnih sistemov".

BitPay je LINK vložek "ponuja trgovcem na drobno na hiter in enostaven način, da sprejme Bitcoin v okviru svojih možnosti plačila", ki jim omogoča, da se reči "da" neomejeno plačila Bitcoin brez predelave feesand za prejemanje naselij v Bitcoin ali drugih devetih fiat valute.


CloudHashing napoveduje glavno Bitcoin mining operacijo skupaj z Mt. Gox Customer Efficiency EffortBitcoin miningcompany CloudHashing.com načrtuje tolaunch večje operacije cryptocurrency rudarske z mesečno vrednost 20 milijonov $. Operacija v oblaku oddaja v najem računalniške moči, da strankam po vsem svetu in je zdaj širi svojo ponudbo.

Predstavnica za podjetje s sedežem v Londonu napovedal, da bo CloudHashing povečati svojo sposobnost za 2,5 petahashes na sekundo, kar je velik napredek v primerjavi s sedanjimi 1,5 petahashes na sekundo. Podjetje bo z uporabo najnovejše ASIC tehnologijo, ki bo zagotovo ustvarila veliko procesorske moči.

Čeprav so izračuni niso točna, $ 20 milijonov vredno Bitcoin na mesec je varno stavo po tekočem tečaju, poroča IBT. Ena BTC je trenutno vreden skoraj $ 635 na Bitstamp, npr.

CloudHashing stave vse, kar je o tem novem načrtu razširitveno, jo kliče "mogočna oblak superračunalnikov mreža rudarskih strojev". Družba, ki je zakupilo svoje močne pilotiranje gibala med 999 $ in 8.999 $ na leto, deli up Bitcoins pridobljeno skozi proces rudarske med svojimi strankami, ampak raziskuje izključno 20 odstotkov zmogljivosti njene mreže.

Vendar CloudHashing ni edini ambiciozna, povezanih z Bitcoin družba, novice. V tem tednu, rudar, ki temelji Seattle odprl vrata svojega obsežnega delovanja Bitcoin rudarstvo, ki se proizvajajo okoli 8 milijonov $ na mesec. Dave Carlson trdi teče "največji rudnik v Severni Ameriki in večino preostalega sveta".

Still, s sedežem v Londonu družba je prav tako začenja novo pobudo, ki obljublja, da izstopajo: na Mt. Gox Relief stranke napora. CloudHashing se je odločila, da v najem del svojega omrežja po prodajni ceni za pomoč strankam v stečaju japonski borzi. Uporabniki, ki lahko dokažejo, so bili povezani z Mt. Gox lahko najamete storitev družbe za samo 8 $ na gigahash, namesto običajne 25 $.

Kampanja je navdihnila ena od zaposlenih v družbi, Lukas Gilkey, ki so izgubili več kot $ 40.000 vredno BTC kadar Mt. Gox postala insolventna.

Sorodne novice


Post ICO

Blokada spletnih strani v Bitcoinu v Rusiji, ki jo je lokalno sodišče štelo za nezakonito

Post ICO

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Post ICO

Razjasnitev našega uredniškega procesa in smernic

Post ICO

Britanska družba ustvarja novo storitev, ki obljublja decentralizacijo izmenjav Bitcoin še več

Post ICO

BtcTrip ima nov poslovni račun in načrtuje začetek treh novih storitev

Post ICO

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Post ICO

Nakup avtomobila z Bitcoinom? Preveri

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

ChangeTip dvigne $ 3.5M

Post ICO

BitLicense je zasnovan za ubijanje inovacij Bitcoin

Post ICO

Kršitev: obvestilo o zmagovalcih USMS

Post ICO

BitGold dviguje 3,5 milijona dolarjev v naložbe v serijo A