Kitajski glasbenik sprosti pesem Bitcoin, medtem ko Kitajska prisili medije, da ignorirajo vrh | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kitajski glasbenik sprosti pesem Bitcoin, medtem ko Kitajska prisili medije, da ignorirajo vrh

Kitajski glasbenik sprosti pesem Bitcoin, medtem ko Kitajska prisili medije, da ignorirajo vrh

Zhang Zhang očitno ne delijo isto vizijo kitajskih finančnih organov, ko gre za Bitcoin. Kitajski glasbenik je pred kratkim izdal novo prav posebno pesem z naslovom "Vsi smo Bitcoin", ki spodbuja svetovno najbolj znanih cryptocurrency v državi, ki je bila pošilja mešana sporočila o zakonitosti digitalne denarja.

Pesem poudarja, kako Bitcoin je simbol svobode in poštenosti, uničuje ovire in meje na dnevni osnovi. Zhang Zhang celo hvali Bitcoin kot "čudež" v tej pesmi, ki jih je mogoče najti na YouTubu.

"Vsi smo Bitcoin" je že na tisoče pohvale od cryptocurrency skupnosti, kot tudi digitalnih donacij nekateri velikodušno Bitcoiners poslano.

V tem času, so kitajske oblasti odredil zatemnitev o vsakem kosu informacij, ki prihajajo iz vrha globalnega Bitcoin 2014, kar pomeni, da ni novinar ali medij je dovoljeno oddajanje informacij o eventthat je potekal v Pekingu v tem vikend (10. In 11. ).

Neodvisni objava novice China Digital Times (CDT), s sedežem v Kaliforniji, objavil vrsto cenzure instructionsdelivered na kitajski mediji, ki jih vladni uradniki. Niz, po e-pošti na 7. Maja, vsebuje več naročil, naslovljene na medije, ampak zadnja postavka na seznamu ujete oči v Bitcoin Skupnosti.

(5) Global Bitcoin Summit 2014 se bo odvijal maja 10-11 v Pekingu. Vse spletne strani so pozvane, da ne bo sodelovala v ali prijavi na vrhu. Ne hype Bitcoins. Vse poročanje o Bitcoins morajo odslej ujemajo s specifikacijami finančnih regulativnih agencij. Prosimo, da opravi takoj zgoraj.

CDT ni razkrila, ki kitajska organizacija razkriti beležko, da bi zaščitili svoj vir, ampak novica je okrepljena z odločitvijo nekaterih lokalnih borzah napovedal.

Podjetja OKCoin, Huobi, BTC Kitajska, BtcTrade in CHBTC napovedal v skupni izjavi, da se ne bo udeležil vrha, po CryptoCoinsNews. Očitno so bili prisiljeni izmenjave uradno opustiti dogodek zaradi odredbe, ki jo izda vlada. Imeli so tudi zaobljubo, da "zmanjšanje prekomerne špekulacije" in "v skladu z vsemi državnimi politikami in predpisi".

Slike iz YouTubeKitajski regulatorji izdajajo protibaktivno izjavo, naslovljeno na TajvanNa podlagi smernic, ki jih je kopno je izdala, je Tajvan razkriti skupno izjavo, ki jo je Republika nadzorni komisiji Kitajske finančne in centralne banke. Dokument je daleč od tega, da pomeni potrditev, da cryptocurrency: dejansko opozarja domačine proti uporabi Bitcoin v Tajvanu.

Regulatorji, ki jih Coindesk navedeni, temeljijo na dejstvu, da je Bitcoin še vedno zelo nestabilna, nima nobenega pravnega varstva in je pri denarnih oblasteh ni izdal. Tako je digitalni kovanec in s tem povezane dejavnosti trgovanja ostajajo zelo špekulativna.

S to novo izjavo, izdano v torek (31), je kitajska finančna nadzorna komisija in centralna banka je opozorila, tajvanski vlagatelje ohraniti distanco do Bitcoindue na nevarnosti nestabilnosti, zlonamerne neplačil in možnosti, ki jih je napadla hekerji, med drugim tveganjem.

Dokument se osredotočili na pomanjkanje jamstva pretvorbe: "Imetniki Bitcoin so sami, kot je valuta, s katero koli monetarni organ ni izdal in zato ni upravičena do pravnih zahtevkov ali jamstva za konverzijo".

Poleg tega oba regulatorji tudi napovedal, da bodo lahko "vse potrebne ukrepe", če finančne institucije otoka da se ukvarjajo z operacijami Bitcoin. Le dva tedna nazaj, tajvanska digitalne zabave podjetje Wayi napovedala, da namerava postati prva Bitcoin izmenjava Tajvana, vendar je ta načrt bi se lahko zdaj ogrožena.

Slike iz Wikimedia


Krog v Brilliant Customer Service Move daje uporabnikom 50 USD brezplačnega BTC-jaPred kratkim Circlebegan pošiljanje povabil v velikem številu uporabnikov mnogi, katerim je takoj vrgel in kupljene Bitcoin s kreditno kartico, da bi šele kasneje ugotovili, da so se zaračunavajo pristojbine, ki jih kreditne kartice za izvedbo "denar vnaprej". Krog je bilo delo z različnimi bankami in izdajateljev, da se to vprašanje rešeno, ampak je to korak naprej sprejeti.

E-pošta je začela pojavljajo v mnogih uporabnikov Circle Prejeta obvestila, ki navaja:

Pred kratkim smo izvedeli, da so nekateri od naših strank, ki se zaračuna denarni predujem pristojbine, ki jih njihove kreditne kartice izdajo bank za depozite v krog. Opazili smo, da ste uporabili kreditno kartico z nami, in upamo, da niste bili zaračunane te provizije. Samo v primeru, da smo vam poslali $ 50 v Bitcoin se za morebitne nevšečnosti.

Briljantna poteza v ne samo poskuša popraviti nekaj slabega bodo usmerjeni v krogu (ki dejansko ni bil v ozadju pristojbin) so začeli pošilja te v eni izmed najbolj briljantnih marketinških potez, ki smo jih videli do sedaj tukaj na Coin Fire.


Krog povzdigne 9 milijonov dolarjev za tekmovanje z BitPay in CoinbaseS sedežem v Boston krog Internet Financial Inc je pred kratkim postavljeno 9 milijonov $, da se potopite v Bitcoin ekosistemu. Investicija serija A je bila Jim Breyer, Accel Partners in splošnih Catalyst Partners.

Po njenem ustanovitelju, Jeremy Allaire, ki jih Forbes kotira, krog želi ustvariti in ponuditi sprejemljivosti plačilo orodja za trgovce, ampak tudi prostor, kjer lahko potrošniki kupijo, prodajo, prejemanje in shranjevanje Bitcoins. Glavni cilj podjetja je, da razvijajo in tekmujejo z cryptocurrency velikani BitPay in Coinbase.

Za zdaj je storitev, ki se bodo s sedežem v Dublinu, je sprejemanje prijav na Circle.com, ko je začela v beta fazi. "Jaz sem bila stavba internetne platforme za 20 let. Moje delo je bil vedno osredotočen na gradbenih stvari na vrhu odprtih standardov na internetu, da je preoblikovanje industrije. Ko sem pogledal na ekosistem nastajajoči okoli Bitcoin, me je udaril, da je to globalno priložnost ", Jeremy Allaire povedal Forbes.

In kakšno je mnenje vlagateljev Circle? Mislijo, da bo podjetje, ki lahko dopolnjujejo ponudbo v Bitcoin pokrajine, podprto s težjim sredstev in izkušenj.

Po Allaire, je financiranje usmerjene v razvoj izdelkov, skladnosti in regulativnih zadev, kot tudi trženje. Družba je registrirana pri Ministrstvu za FinCEN zakladnice kot poslovno denar storitev. Poleg tega se ukvarjajo "s številnimi državami, in načrtuje, da bo licenco v toliko, kot moramo biti za delovanje".

Kot je Coindesk poročajo, serija A investicija Circle je največja v industriji doslej. Bitcoin denarnico serviceand plačilo procesor Coinbase prejela le 6.110.000 $ in BitPay dobil okoli 2,5 milijona $ na dan.

Sorodne novice


Post ICO

BTC Kitajska v Šanghaju namesti prvi Bitcoin ATM v državi

Post ICO

BNP Paribas: Bitcoin tech bi podjetja za vrednostne papirje zastarala

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Bitkain, ki se zvišuje, ko je grčev propad postal vse prej kot nenavaden

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

Ali bo Bitcoin naslednja nagrada za zaposlene?

Post ICO

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Post ICO

Kitajska meni, da je Bitcoin virtualno dobro in prepoveduje banke, da se ukvarjajo s kriptokovno obtožbo

Post ICO

Kanadski zagon Wagepoint vključuje Bitcoin v svoji spletni plačljivi programski opremi

Post ICO

Bitcoin tehnologija, da odkrije skrivnosti Wall Streeta