Charlie Shrem odstopi iz Bitcoinove fundacije, potem ko je plačal milijon dolarjev, da bi se izločil iz zapora | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Charlie Shrem odstopi iz Bitcoinove fundacije, potem ko je plačal milijon dolarjev, da bi se izločil iz zapora

Charlie Shrem odstopi iz Bitcoinove fundacije, potem ko je plačal milijon dolarjev, da bi se izločil iz zapora

BitInstant predsednik uprave, ki je bil nedavno aretiran zaradi obtožb denarja launderingconnected na Silk Road prsi, je izšla ta torek (28) po plačilu $ 1 milijon vez, vrednosti, ki jo je sodnik opredeljen po Charlieja Shrem v prvem nastopu na sodišču.

V tem času se je osumljenec napovedal, da odstopa od upravnega odbora Bitcoin Fundacije direktorjev, kjer je bil podpredsednik. Organizacija je izdala izjavo, v kateri se obsoja vse nezakonite dejavnosti, povezane z Bitcoin in skupnosti ter tudi "vrednosti preglednosti, odgovornosti in visoko stopnjo odgovornosti".

Medtem ko je Charlie prispeval veliko osebnega truda in sredstev za izboljšanje sprejetje Bitcoin po vsem svetu, bo podaljšan pravni spor neizogibno posega napreduje to osnovno poslanstvo.

Zato, da bi se osredotočili na svojem preiskovalnem zaporu, je bilo vzajemno odločila, da Charlie Shrem odstopil iz upravnega odbora, takoj učinkovito. Odbor je danes priznala, da odstop.

Izjava prav tako dodaja, da po spornem primeru je treba temelj, da ostanejo osredotočeni na svoje "osrednje poslanstvo za standardizacijo, zaščito in spodbujanje jedro protokola Bitcoin" od zdaj naprej.

Shrem, ki je bil aretiran v nedeljo (26), na letališču JFK v New Yorku, je svoboden človek za zdaj, kljub močnemu nasprotovanju pomočnik ameriškega odvetnika Serrin Turner, ki trdi, nekdanji predsednik uprave ima močno spodbudo za pobegniti in vse potrebna sredstva.

Podjetnik bo omejena na domu svojih staršev v Brooklynu, medtem ko čaka na sojenje, po The Daily Mail.

Njegov odvetnik, Keith Miller, ki ga Coindesk citiral, zagotavlja uradna pritožba vsebuje "preprosto obtožbe" in da, seveda, je Shrem za nedolžnega, dokler ni dokazano drugače.

Strokovnjaki menijo, ta dogodek ne bo imel nobenih vidnih učinkov na zdravje Bitcoin je. Kljub temu, je mnenje v zvezi s to zadevo, deljeno s nekateri ljudje trdijo, Shrem je mučenik in nekateri drugi, v upanju, da se zločini dveh osamljenih posameznikov ne bodo odražali slabo za celotno skupnost.Charlie Shrem je obsojen na 2 let zaporaCharlie Shrem, nekdanji podpredsedniki v Bitcoin fundacije in ustanovitelj BitInstant, je bil obsojen na dve leti zapora, ki ga ameriški okrožni sodnik Jed Rakoff.

Shrem Kockasta kriv za pristojbine za pomoč in napeljevanje delovanje nelicenčne denarja oddajnik poslovanja. Shrem prodajajo bitcoins Robert "BTCKing" Faiella, ki so bile na koncu, ki se uporablja v nedovoljeno trgovino z drogami v Silk Road.

Dva dni nazaj, Shrem tweeted:

Moja obsodba je natanko 48 ur. Prosimo, da me v mislih in molitvah. Vires v Numeris... Prihodnost je zdaj #bitcoin

- Charlie Shrem (@CharlieShrem) 17. December 2014

Shrem je bilo naloženo tudi zapade $ 950,000 iz poslovanja.

Potem ko je bila njegova kazen dana mu to popoldne, je tweeted:

Sem bil obsojen na 2 leti, da se sami predajo v 90 dneh. Glede na to, da je bil obrnjen 30 let, je bila pravica služil. #Bitcoin

- Charlie Shrem (@CharlieShrem) 19. December 2014

Image courtesy of Charlie Shrem.


Charlie Shrem je bil obsojen na dve leti zapora zaradi transakcij, povezanih s svileno cestoBitInstant je ustanovitelj, Charlie Shrem, je bil obsojen na dve leti zapora ta teden zaradi njegove povezave s spletno nezakonitem trgu Silk Road. Po njegovi aretaciji v januarju, je cryptocurrency podjetnik zaprli za pošiljanje 1 milijon dolarjev vredno BTC na spletni bazar.

ZDA Okrožni sodnik Jed Rakoff je menil, da ukrepi Shrem ni bilo "enkratni napaka". Nasprotno, predsednik uprave BitInstant.com "navdušeno" uporablja inovativno digitalno kovanec za povečanje nezakonite schemethat prodajajo droge in drugih nezakonitih predmetov. "Zelo Inovativnost to je nevarnost za nadzor trgovine z drogami, ki", sodnik je dejal.

Rakoff je enako ZDA uradno da naloži Shrem zaseže $ 950,000 po Bitcoin podjetnik priznali guiltyin septembra za pomoč in napeljevanje z nelicenčno denar oddajal posle, poroča Reuters. Shrem priznal, da je pomagal prodajalca "BTCKing '- vzdevek Silk Road prodajalca Robert Faiella - z BTC nezakonito prodajo milijonov $ 1 na trgu kupcev.

Po mnenju tožilcev primeru, je bil Shrem edina motivacija finančno. Podjetnik je navedeno v sodnih dokumentih, kot je rekel, da je njegov poslovni partner takrat ni želel prepovedati Faiella kot customerbecause je njihovo "dober dobiček" je naredil.

Moški je znana kot "BTCKing" je prav tako priznala krivdo, da upravlja nelicencirane denarja oddaja posle in jih je treba obsojen sredi januarja 2015.

Preden je bil stavek Shrem je javen, njegov odvetnik zahteval pogojno, češ da je zadeva že poslala močno sporočilo Bitcoin skupnosti. Shrem sodnika, ki je povedal, "da ni več pranje denarja. Oni so prestrašeni".Vendar, obramba strategija podjetnika ni deloval.

Po njegovi aretaciji v začetku tega leta in do konca leta BitInstant.com - svoje poslovne prizadevanja v Bitcoin svetu -, Charlie Shrem odstopil s položaja v upravnem odboru Bitcoin Fundacije direktorjev in osredotočen na svoje pravne bitke z ameriško pravosodje.

Sorodne novice


Post ICO

BitOasis sproži prvo Bitcoinovo platformo za odkup na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

BitStamp potrjuje težavo naslova naslova

Post ICO

Bitcoin trgovci, da bi dobili takojšnje odobritev

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

Kršitev: obvestilo o zmagovalcih USMS

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Začetni vodnik za Monero (nakup, trgovanje, rudarstvo)

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bitcoin tehnologija, da odkrije skrivnosti Wall Streeta