Zaradi sprememb, ki prihajajo z vzhoda, se je cena Bitcoina v dveh dneh zmanjšala za več kot 30% | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zaradi sprememb, ki prihajajo z vzhoda, se je cena Bitcoina v dveh dneh zmanjšala za več kot 30%

Zaradi sprememb, ki prihajajo z vzhoda, se je cena Bitcoina v dveh dneh zmanjšala za več kot 30%

Po nekaj tednih, ki se ukvarjajo z nekaj nestabilnosti, ko je Ljudska banka Kitajske je odločilo, da prepove bankam za pridobivanje bližini cryptocurrency, obstaja močan veter sprememb, ki prihajajo z vzhoda in se zajebavam vrednost Bitcoin je. Cena pahnila približno $ 300 na dva dni ter težnja je še vedno negativen.

Slaba novica je začela v začetku tega tedna, ko se je isti kitajski organ, ki je že prej odločil proti Bitcoin prepovedan plačilnih podjetij tretjih oseb iz ukvarjajo z izmenjavo cryptocurrency, poroča Coindesk. V torek (17.), vrednost Bitcoin je padla za več kot 20 odstotkov, medtem ko se podjetja, kot so PayPal, Alipay ali TenPay potrdil informacije, ki jih Bobby Lee, predsednik uprave BtcChina, največjega svetovnega šifriranega izmenjavo prej pokazala.

V zadnjih dneh, izmenjavo uporabniki na Kitajskem poročalo o padcu števila financiranja in odtegnitvenih možnosti za BtcChina, dokler izmenjava začasno blokirali hranilne vloge v RM (kitajska nacionalna valuta).. "Zdaj bomo, kot izmenjave Bitcoin, ki so prekinjena ob vseh depozitov v RMB Ampak, na strani za umik s trga, ljudje imajo še vedno možnost, da odstopi RMB bi smelo biti nobenih skrbi. - ves denar, ki je varna, varna in je vse predstavljali ", Lee je zagotovil in dodal, da je bilo mogoče tudi za deponiranje in umik virtualne kovance iz BtcChina.

Kljub temu pa je cena padle še bolj, kar povzroča izgubo okoli 300 $, več kot 30 odstotkov. In, seveda, vsi vemo, da to, kar se zdaj dogaja na Kitajskem, vpliva na preostali svet.

Bobby Lee je pojasnil, kaj se je zgodilo to v sredo (18). Izmenjava dobil opozorilo od svojega novega ponudnika plačilnih tretje osebe, potem ko TenPay padla prejšnji dogovor s platformo v nedeljo (15). YeePay BtcChina povedal, da bi bil odrezan vlog, ki zagotavlja le dve uri vnaprej. "Vsi vemo, zakaj - to je, kot navaden, kot podnevi - razrežejo nas off zaradi tega, kar se je zgodilo na sestanku v ponedeljek", predsednik uprave dejal.

"Če si ne smemo ukvarjati s plačilnimi podjetja tretje osebe, potem ne morejo sprejeti vloge za nas v imenu stranke, in potem imamo to catch 22, kjer ne moremo več delovati našo izmenjavo Bitcoin kot prej", Bobby Lee rued.

Grafi kažejo očitne: napoved, ki jo BtcChina delovala kot trdi udarec na Bitcoin cenah. Vrednost se je znižal na raven iz pred mesecem dni, trenutno plava okoli 600 $.

Čeprav je padec povzročil veliko paniko, strokovnjaki svetujejo Bitcoiners ostati miren. S Coindesk citiral, Jaron Lukasiewicz, Coinsetter izvršni direktor, je dejal, da "bo ta razvoj negativno vpliva na blizu dolgoročnega potenciala cen Bitcoin je, ampak jaz bi spodbudila vlagatelje, da se spomnimo, da špekulacije ne vozi zanesljive vrednosti na splošno".

Sorodne novice


Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

Bitkoinske izmenjave

Post ICO

Bitcoin proti Highlanderju: kdo je res nesmrten?

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Blockchain preklopi API z Mt.Gox brez kakršnega koli opozorila

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW