Začetek predvajanja 28. julija | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Začetek predvajanja 28. julija

Začetek predvajanja 28. julija

Pred kratkim smo vam povedali o verigi Radiothe interneta prvega v celoti licenco 24/7 streaming radijske postaje za Bitcoin in navdušence cryptocurrency. Danes zjutraj Chain Radio je napovedala, da bo začetek 28. Julija 2014.

Chain radio, internet je prva v celoti licenco 24/7 pretakanje radijska postaja za Bitcoin in strokovnjakov cryptocurrency, je napovedala, da bo začetek 28. Julija 2014.

Postaja prihaja iz skupine cryptocurrency in internetne radijske navdušence in je bila v razvoju več mesecev pridobitev licence iz ZDA ASCAP, ITM, SEASAC, SoundExchange in Sočan. Veriga Radio bo vključeval široko paleto programov iz zlom Bitcoin novice in okroglih mizah na področju glasbe, ki so jih poslušalci in izvirnih gosti radijskih oddajah izbranih. To kaže, se bo bo gostil različne osebnosti in Bitcoin strokovnjakov, kot so Adam B. Levine, Andreas Antonopoulos, in še veliko več, ki zagotavlja programiranja za tiste, ki radi ostati obveščeni o stalno spreminjajočem obraz cryptocurrency.

Medtem ko so bile druge postaje brez povezave v prvem mesecu, je Chain Radio razvila dolgoročni načrt, da ostane v zraku dali najbolj ažurne in ustreznih novic s svojimi poslušalci. Z dolgoročno vsebine in strategije ponudnika skupina želi, da bi lahko prišel velik osrednji element digitalne vsebine za tiste, ki sodelujejo v cryptocurrency industriji.

Veriga radio bo začel oddajati 28. Julija 2014, ob 10. Uri Vzhodni poletni čas z "All Music Hour". Celoten razpored bo kmalu objavljen na spletni strani verige Radio na http://ChainRadio.com.Verižni radio dobro obljubljaVeriga Radiohas uradno začela in je pretakanje kickass Glasba in cryptocurrency posodablja vse jutro, kot je obljubil.

So sprožil stvari off zjutraj z uro povsem prekinjenega glasbe in zdaj Rockstar gosti polno uro Rock blok.

Veriga Radio Zdi se, da prvo spletno radijsko postajo zgrajena okoli cryptocurrency, da dejansko pride do uresničili in veselim do neke super programiranja.

Kovanec Ogenj je ponosna, da je veriga Radio partner, skupaj z drugimi, ki bo zagotavljajo postajo z večino novic in informacij up-to-datum.

Čestitke Chain Radio ekipo!


Zbornica digitalne trgovine prejme priznanje IRSZbornica digitalnih Commercehas prejeti odobritvi službe Internal Revenue kot davka oproščene neprofitna organizacija, ki v skladu z oddelkom 501 (c) (6) zakonika o notranji prihodki. Digitalna zbornica je danes v zvezni priznan kot poslovni ligi, ki spodbuja valutna in digitalnih sredstev industrije digitalnih.

"Če želite, da IRS prepozna naše organizacije je velik korak za valutno industrijo digitalnega, ker to prinaša dodatno stopnjo verodostojnosti naših prizadevanj v Washingtonu," je dejal Perianne Boring, predsednik Digital zbornice. "To priznanje dodaja legitimnost naših prizadevanjih, da bi vodil oblikovalcem politik v občutljivo in inteligentno reševanje blockchain tehnologije."

Ta objava je le dan pred skupni dogodek digitalne zbornice z vplivnega Heritage Foundation, da imajo svoj prvi Kongresno Bitcoin ploščo. V sredo, 1. Oktobra v Lehrman Avditoriju, z Perianne Boring, predsednik in ustanovitelj zbornice Digital zbornice; Carol Van Cleef, partner na Manatt, Phillips in Phillips; George Gilder, The Discovery Institute Norbert J. Michel umirila, v Heritage Foundation, bo imel javno razpravo o Bitcoin in regulativnega okolja.

Udeleženci in mediji lahko udeležijo osebno ali pa si oglejte na spletu. Obiščite), za več informacij in če želite odgovoriti.


Predsednik zbornice za digitalno trgovino naslavlja obveščevalno skupnostPredsednik in ustanovitelj zbornice Digital trgovino, Perianne Boring, v ponedeljek obravnaval urad direktorja nacionalne obveščevalne službe na njihovo Digital Valuta seminarja. Ga vrtalni govoril z drugimi strokovnjaki na področju industrije in vladnih uradnikov iz Overstock.com, Urad ameriške zakladnice obveščevalnih in analize, in sopredsednik za prakse skupine Globalna plačil v Manatt, Phelps in Phillips, med drugim.

Urad direktorja nacionalne obveščevalne službe potekalo prvo digitalno valuto seminar za "break nekaj predpostavk v skupnosti" in povečati razumevanje obveščevalno Skupnosti digitalnih valut. Senior osebja srednji ravni iz centralne obveščevalne agencije (CIA), US Department of Finance zločine izvršbo mreže za finance (FinCEN), Zvezni preiskovalni urad (FBI), US Department of Commerce in Government Accountability Office (US GAO), med drugi so bili v navzočnosti.

"S trenutno tržno kapitalizacijo približno 5,8 milijarde $, digitalne valute so vedno večja sila na svetovnem trgu in so tukaj, da ostanejo. Kot vidimo generacijski premik, ki ga Millennials vodil, bo digitalne valute postala tako vsakdanja kot e-pošto in Facebook, "je dejal Perianne Boring, predsednik in ustanovitelj zbornice Digital trgovino. "Intelligence skupnost je zelo zdrava pamet skupina. So pozoren na digitalno valuto, ker vedo, da je prihodnost. "

Zdi se, da se gospa Boring in senat trudimo povedati tistim v vladi o tem, kako Bitcoin deluje.

Sorodne novice


Post ICO

Nakup avtomobila s svojim Bitcoins: trg vozil Beepi sprejema kripto valutnost

Post ICO

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Post ICO

Direktor podjetja Overstock.com pravi, da bo ogoračen, če bo Amazon vedno ignoriral Bitcoin

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Bounties za spodbujanje Crypto

Post ICO

Bitcoin Marketing for Startups - 9 praktičnih korakov

Post ICO

Na Silkovi cesti so bili uporabljeni bitkoini za nakup zdravil za pomoč pri samomorih

Post ICO

Blockchain spremeni naše navade v prehrani in medicinske izkušnje

Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

Kalifornijski koncesionar prodaja svoj prvi Land Rover za Bitcoin

Post ICO

BitLicense Petition iz OSFDA

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več