Casascius se je po opozorilu FinCen vrnil z drugačnim poslovnim modelom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Casascius se je po opozorilu FinCen vrnil z drugačnim poslovnim modelom

Casascius se je po opozorilu FinCen vrnil z drugačnim poslovnim modelom

Mesec dni po objavi zaustavitev zaradi zvezne opozorilo, fizično Bitcoin poslovni Casascius hasreopened z nekaj spremembami.

Temelji Utah podjetnik mikrofon Caldwell, ustanovitelj Bitcoin mete, je prejel pismo od FinCEN (Finančne zločini Uveljavljanje Network), ki je del finančnega ministrstva ZDA, v začetku decembra. Sporočil trdil delovanje družbe veljal za "denar prenos" dejavnosti, za katere je manjkalo potrebnih dovoljenj.

Vendar, poslovni Caldwella traja le virtualne Bitcoins in jih kovnice v fizičnem svetu ne sprejema ameriških dolarjev ali drugo fiat valuto za storitev. Kljub temu, po FinCEN, je to pomenilo, da bi moral podjetnik, da bi dobili več državnih in zveznih licence za nadaljevanje poslovanja družbe. Zaradi zapletenosti postopka je bil prisiljen zapreti... Dokler ta torek (14).

Casascius Kovanci se je vrnil (čeprav se spletna stran ne deluje še) in bo še vedno prodajajo fizične Bitcoins, vendar tokrat brez digitalnih kovancev shranjeni v notranjosti. To bo do kupca, da "polniti" je Casascius z virtualnim denarjem. Kljub temu, Caldwell trdi, da bo še vedno prodajajo vnaprej financira kovancev, ko izpolnjuje kupce v osebo, Wired poročil.

"Mislim, da bi naredil čisto v redu. Jaz sem pravzaprav veseli, da je, ker je tako manj stresa. Mi ni treba skrbeti za njih [Casascius z Bitcoins], ki se izgubi v pošti," je dejal.

Za pomoč strankam in organi razlikovati različne faze svojega poslovanja, bo Caldwell proizvodnjo nove serije kovancev, ki bodo citiram oznake okoli svoje poimenovanje. To pomeni, da se bo, če je bila nekoč 1 Bitcoinnow biti "1" Bitcoin.Besides, teh novih Casascius ne bo poimenovanje Vtisnjen v zadnji hologram.

Prvi novi kovanci bi morala biti pripravljena do sredine februarja.Katoliška cerkev v New Yorku sprejema donacije za kriptokupnostZ Bitcoin skupnost še vedno čaka, da vidim, kaj se bo v severno-ameriške oblasti odločijo o prihodnjih cryptocurrency donacije za politične kampanje, tam je cerkev v New Yorku, da je sprejemanje digitalnega pomoč za leto dni. Cerkev svetega Janeza Evangelista, v Goshen, je verjetno prva župnija z virtualno valute darovanjem buttonon svoji spletni strani.

Človek za pobude je oče Adaly Rosado Jr., ki je pred kratkim govoril z Coindesk. "Sem jo dal gor [gumb] pred letom dni. Bil sem radoveden, da vidim, kaj se bo zgodilo," je povedal na spletni strani. Vendar pa doslej, le 0,488 BTC (okoli 60 $ po tekočem tečaju) so darovali za župnijo, ki ima več kot 2900 registriranih članov.

Zaradi Bitcoin je anonimni narave, ne duhovnik ne ve, kdo podaril 0,488 BTC. "Ampak, če ti anonimni ljudje želijo darovati, potem jo bomo sprejeli," je dejal.

Kljub temu pa je klerikalni še vedno upa v moč Bitcoin in meni, da virtualna valuta donacije lahko bolj uporabna od tistih v fiat valutah. Pravi, da je "v teoriji, v prihodnje lahko izmenjujejo Bitcoins za vsako valuto. To bi bilo hitreje premikati denar okoli".

Poleg Bitcoin, šentjanževko sprejema tudi donacije v Litecoin in PPcoin, kot tudi ponudbe poslali prek PayPala in župnijske Plačaj, krščansko-backed obliki PayPal. Po Oče Rosado, bi gotovina še vedno ljudska najljubši način, da bi cerkev, vendar on ni obupal nad cryptocurrency. "Če ljudje želijo, da nam, da ni problem tako, kot sem videl, da je to denar, ki mi ne bi so imeli drugače ".


Izvršni direktor borze Bitcoin Independent Reserve umre na TajskemAdam Tepper, predsednik uprave avstralski izmenjave Bitcoin Independent Reserve, je umrl na Tajskem, v motoristični nesreči.

Telo 34-letnega moškega iz Melbourna je bila najdena v Sai Yuan Junction, na Wiset cesti, v bližini uničenega prometni znak in stran od svojega motocikla okoli 30 metrov, poroča Phuket list.

Lokalne oblasti so potrdile, Adam Tepper, ki je na Tajskem na počitnicah, takoj umrl po nesreči.

Po podjetnikovo materi, Dianna Tepper, njen sin ni nosil čelade, ko je njegov dve wheeler zadeli parkiran priklopnega vozila v središču mesta. "Prosim, ne kdaj na motorju brez čelade. To je, če prihrani eno življenje, sem vesel, "je ženska povedala 7News.

Kapetan Thada Sodarak od Chalong Policija je potrdila, da je "gospod Tepper ni nosil čelade in udaril z glavo v znak - je umrl takoj."

"Mislim, da je bil gibljejo zelo hitro, v času nesreče, saj je bil del znaka pol pokopan meter pod zemljo, in ga je potegnil ven zaradi vpliva," je dejal uradnik.

Tepper je podjetje, izmenjava cryptocurrency Independent Reserve, je bila ustanovljena leta 2013 in je bila s sedežem v Sydneyju. Žrtev je bila znana Bitcoin zagovornik. "To je resnično globalna valuta, ki se razteza čez meje in se lahko pošlje po vsem svetu skoraj v trenutku," je dejal.

Podjetnik je bil motošporta navdušenec in tudi član temelji Phuket Ao Chalong Yacht Club, ki je objavil sporočilo tribute na njihovi spletni strani.

"Dolgoletni in aktivni član ACYC, Adam Tepper, je tragično umrl v nesreči z motorjem v zgodnjih jutranjih urah v petek, 27. Februarja. Mi ga tako boste zamudili v baru Yacht Club in na vodi."

Ministrstvo za zunanje zadeve in trgovino je trenutno zagotavljanju konzularne pomoči družini Tepper je.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

Prvotni podružnica Bitcoin v Južni Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

Blockchain preklopi API z Mt.Gox brez kakršnega koli opozorila

Post ICO

9 igre, ki jih navdihujete s kriptokultnostjo, ki jih morate igrati

Post ICO

Bitcoinova cena se povrne po padcu, ki ga je povzročilo napad Silk Road

Post ICO

Bitcoinvention Asia canceled -BitPay sponzorira severnoameriško kripto konferenco

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

Britanska družba ustvarja novo storitev, ki obljublja decentralizacijo izmenjav Bitcoin še več

Post ICO

Predvidena platforma napovedi Bitcoin ponuja razprostrta naročila