Kanada kljub mnenju vlade meni, da je država z večino bankomatov z Bitcoinom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kanada kljub mnenju vlade meni, da je država z večino bankomatov z Bitcoinom

Kanada kljub mnenju vlade meni, da je država z večino bankomatov z Bitcoinom

Z Ottawa že opremljen z novim Bitcoin ATM, Kanada se hitro spreminja v državo z večino cryptocurrency stroji, čeprav je vlada šele začela izjavo, Bitcoin se ne šteje za zakonito plačilno sredstvo v državi.

Uradno stališče je poročal Wall Street Journal, ki navaja e-poštno sporočilo, ki ga finančna služba države poslano. Sporočilo pojasnjuje, da "so le kanadski bankovci in kovanci, priznano kot zakonito plačilno sredstvo v Kanadi. Bitcoin Digital" valuta "ni zakonito plačilno sredstvo v Kanadi".

Lokalne oblasti je bil tiho o zadevi doslej, vendar pa zdaj zagotavljajo, da bo kanadska vlada, centralna banka in urad glavnega finančnih institucij spremlja vse dogodke, ki vključujejo virtualne valute. In to vključuje tudi prihod novih Bitcoin bankomatov na kanadsko ozemlje.

Po Vancouver in Toronto, Ottawa pravkar dobil svoj prvi stroj. In trije so očitno na poti, tokrat naravnost v Montrealu, Alberta in, še enkrat, Torontu.

Medtem ko so prvi dve napravi razvil Robocoin in so operatedby istih podjetnikov, ki so začeli fizično izmenjavo Bitcoiniacs, Ottawa je prvi stalni Bitcoin ATM, razkril ta teden, je celo druga zgodba. Naprava, ki deluje na Pub Clocktower Brew na Clarence Avenue, je bil razvit z Bit-Capital podporo lokalne družbe BitAccesswith je.

"Mi smo zelo navdušeni nad tem", Ryan Wallace, BitAccess predsednik uprave, je povedal CBC News. "To je vzletelo eksplozivno v zadnjih nekaj letih. Mislim, da 2014 bo leto gre mainstream in postane javno ime", je dodal.

Kot Robocoin na bankomatih, ki jih lahko najdemo v Vancouver in Toronto, ta stroj - imenovano BTM - omogoča uporabnikom, da nakup Bitcoin z fiat valuti in tudi obrniti cryptocurrency v gotovini. Ljudje lahko uporabite kiosk za nakup do 10.000 $ vredno Bitcoin vsak dan, vendar pa je še en preobrat, saj je kiosk vsebuje funkcijo, ki bo ustvaril digitalne denarnice na poti za novince.

Po Ottawi, Wallace zdaj načrtuje za zagotavljanje drugih bankomatov in Montreal bo verjetno naslednji cityto gostil eno od teh naprav.

Fadi Azouz je človek, odgovoren za proces. On je pred kratkim povedal, Coindeskthis ATM bo namestil 24. Januarja v Bitcoin veleposlaništva, polnjenje pet odstotkov za vsako transakcijo. Azouz ne verjame izjavo vlade sprosti bo vplivala na poslovanje. "Dokler se na milijone ljudi, ki uporabljajo Bitcoin po vsem svetu še vedno verjamejo v to in mu zaupate, da bo pošten način plačila, se še naprej [se] prav to," je izjavil.

Nova BTC darilne kartice
 

Medtem pa je bil prvi kanadski Bitcoin darilno kartico, imenovano CoinTap, launchedthis teden, v Edmonton, družba s sedežem v Calgary Bitcoin Ventures. Kartice nameravajo biti enostavna rešitev za nove kupce, ki želijo kupiti Bitcoin, vendar ne vem točno, kako to storiti.

Pre-paid kartice stane $ 55.50, vendar le 50 $ lahko unovčite na spletni strani CoinTap je. Vsaka oseba lahko unovčite do 1.000 $ na karticah na dan.

Ashley Fulks, predsednik Bitcoin Ventures, opozarja, da ko so uporabniki odkupijo svoje Bitcoins na Cointap.co, ki jih "lahko kupujejo stvari s Bitcoins, jih trgovine, ki jih prodajajo, imajo na njih kot naložbo, ali pa jih hranijo v elektronski denarnici za deževen dan ".

Sorodne novice


Post ICO

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Post ICO

BitGive prejme 503 (c) (3) Status iz IRS

Post ICO

Dell sprejema Bitcoin

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Bitcoin Meetups v Zürichu in Buenos Airesu

Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

Bitcoin storitev HashingSpace za odprtje podatkovnega centra v Washingtonu

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Universe - kateri Bitcoin znak ste

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune