Kalifornijski finančni organi pravijo, da samo opozarjajo na Bitcoinovo fundacijo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kalifornijski finančni organi pravijo, da samo opozarjajo na Bitcoinovo fundacijo

Kalifornijski finančni organi pravijo, da samo opozarjajo na Bitcoinovo fundacijo

Če se spomnite, je Bitcoin fundacija pred preganjanjem s strani Ministrstva za finančne institucije v Kaliforniji, ki je pred kratkim izdalo "preneha in odpoved order'against je neprofitna organizacija. Očitno je organ trdi, da je Bitcoin Fundacija naj sodeluje v operacijah za prenos denarja brez dovoljenja ali ustreznega dovoljenja, ki jih Ministrstvo za finance ZDA odobreno.

Dejstvo, da je kalifornijski oddelek se bo po organizaciji, ki se ukvarja izključno z denarjem, saj prejme donacije, da počne svoje delo je kar veliko ljudi jeznih. In veste, kaj se zgodi, ko so oblasti začnejo soočanju institucije Bitcoin takole: vsi začne govoriti o zaroti...

"Na tej stopnji, je težko reči, ali je bilo splošno odejo actionand če drugi subjekti, povezani z Bitcoin prejela" preneha in odpoved "pisma iz Kalifornije. Če Bitcoin fundacija ni bil edini prejemnik, potem pa pričakujejo, druga podjetja, naj v prihodnjih dneh in tednih, "je dejal Jon Matonis, član fundacije Bitcoin in e-denarja raziskovalec an, revije Forbes.

Matonis je bil tisti, ki je dodal, da uradni dokument Scribd in širiti besedo o obtožbi. Po podatkih oddelka za finančne institucije, je Bitcoin Fundacija obtožil, da je v nasprotju s finančno kode 2030. Ta oznaka navaja, da "oseba ne sme opravljati dejavnosti prenosa denarja v tej državi", če ima oseba ali ustanova dovoljenje od komisarja za finančne ustanove ali je oproščeno.

V skladu z dokumentom, lahko krši ta zakon za posledico globe v višini od 1.000 $ do 2.500 $ na kršitev ali na dan in na koncu, na zaporne kazni od osumljencev. Prav tako je zločin, da sodelujejo pri prenosu denarja brez državne licence ali ne pravilno registrirati pri Ministrstvu za finance ZDA lahko povzroči humongous globo od 250.000 $... Ali pa do pet let v zaporu, prav tako ni dobro.

Za pomiritev živcev vsakogar, je ministrstvo v Kaliforniji finančnih institucij je podal izjavo. Regulator je povedal CNBCthat pismo v obtoku ni "preneha in odpoved red" in se samo mišljeno, da se warningto brez licence podjetja, ne naloga.

Čeprav organ ne bi mogel narediti bolj popolno komentar, kot je na primer zaupno, so rekli, da lahko prejemniki pisem se obrnite na oddelek za razpravo, če zakon velja za njih ali ne. Sprašujemo se, če je Bitcoin Foundation že obrnili na kalifornijske regulator razpored lepo govori preko čaj in piškote.

Sorodne novice


Post ICO

Kupite svoje igre z Bitcoins na Humble Bundle

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Bitcoin Meetups v Zürichu in Buenos Airesu

Post ICO

Bitcoin v Buenos Airesu - argentinska kripto revolucija

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware

Post ICO

Blockchain navdihuje centralne banke, da ustvarijo hibridne sisteme

Post ICO

Bitcoin Startup želi pomagati muslimanom pri odplačevanju posojil

Post ICO

20 Insane bitcoin rudarskih skladišč

Post ICO

BitInstant se izklopi, ko se posodobi

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

BitWall bo združil mikroplačila Bitcoin za digitalne vsebine in zmanjšal stroške