Nakup avtomobila z Bitcoinom? Preveri | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nakup avtomobila z Bitcoinom? Preveri

Nakup avtomobila z Bitcoinom? Preveri

Videli smo primere v preteklosti, da lahko kupijo avto z Bitcoin zdaj pa Los Altos temelji in tveganega podprta zagon Beepi se omogoča uporabnikom, da nakup avtomobilov z Bitcoin.

Beepi je objavil, da je povezano z BitPay, da postane prva peer-to-peer trg, da bi svojim uporabnikom za nakup avtomobilov z Bitcoin. Dodajanje Bitcoin kot možnost plačila je naslednji logični koraki za Beepi, družba, ustanovljena s ciljem odprave trenje na vsakem koraku nakupa in prodajnega procesa.

Se je "300 milijard $ rabljen avtomobil trg doživel le malo ali nič inovacije v zadnjih desetletjih in smo veseli, da vodi to spremembo. Beepi najprej odpraviti težav pri delu z prodajalce avtomobilov in zdaj smo vzeli frustracije iz plačil, "je dejal Ale Resnik, soustanovitelj in predsednik uprave Beepi. "Povezovanje z Bitcoin je naravni podaljšek naše obljube, da poda najlažji način za nakup avtomobila v 21. Stoletju."

Podobno kot Tesla Motors, Beepi še naprej preoblikovati zastarelega proces nakupu avtomobila - Drugi največji finančni nakup osebe - z odpravo zapletenih ovir. Ko kupec izbere "check-out" na spletni strani Beepi, bodo nato morali klikniti "možnosti plačila" in lahko izberete ikono Bitcoin za nakup avtomobila z Bitcoin. Skozi partnerstvo Beepi je z BitPay, lahko kupec izpolni svoj nakup z Bitcoin medtem ko je prodajalec še vedno prejema denar. Beepi ponuja 1.000 $ popusta na prvih treh kupcev Beepi ki kupujejo vozilo z Bitcoin z vrednostjo nad 10.000 $.

"Avtomobilska industrija je v ospredju sprejetje Bitcoin in vidimo, da je trend še naprej raste s podjetji, kot so Beepi vodi pot. Lepota elektronskem poslovanju in spletnih mestih, kot Beepi je, da je popis vseh avtomobilov na voljo po vsej državi za nakup kot tudi širitev baze potencialnih strank, vključno s tistimi, ki imajo Bitcoin in iščejo stvari, za nakup, "je pojasnil BitPay izvršnega predsednika in soustanovitelj Tony Gallippi.

N Poleg tega je družba načrtuje, da dodate možnost kodo QR za kupce za nakup avtomobila prek svojih mobilnih napravah. S temi pobudami, bodo kupci lahko plačajo za vsak avto v Beepi trgu z šifrirnega valuto, bančnim nakazilom, čekom blagajni ali do šest različnih kreditnih kartic na enkrat.

Ta objava je na petah Beepi nedavne $ 5 milijonov krogu v seriji o financiranju, ki ga Redpoint Ventures vodil. Le 60 dni po začetku, je Beepi zadel 6 milijonov $ na letni stopnji delovanja prihodkov, kar je ena od najhitreje rastočih ustanavljanjem podjetij v Silicijevi dolini.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

Uporabniki denarnice Blockchain.info so ukradeni - storitev je popravila napako in zagotavlja, da bo povrnila vsakogar

Post ICO

Bitfinex Delo z AlphaPointom

Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

Blockchain.info doseže 500.000 denarnic

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Bitcoin v Buenos Airesu - argentinska kripto revolucija

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate