Kupite svoje igre z Bitcoins na Humble Bundle | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kupite svoje igre z Bitcoins na Humble Bundle

Kupite svoje igre z Bitcoins na Humble Bundle

Stvari postajajo resne Bitcoin, še posebej, ker Humble Bundle je začela sprejemanje Bitcoins. Ti so ob digitalno valuto kot način plačevanja za Double Fine zbirko.

Kot veste (če ne, sram te bodi!), Humble Bundle je spletna platforma, ki prodaja pakete iger potrošnikom, da lahko iz svoje cene in dajejo denar, da razvijalci iger, dobrodelnih ustanov in, seveda, Humble Bundle, če hočejo.

Joshua Knoles, platforma je predstavnik, pravi, da "je nakup snop z uporabo Bitcoins tako enostavno, kot z uporabo našega drugih plačilnih procesorjev". Humble Bundle je možnosti, kot so PayPal, Amazon plačila in Google Denarnica, vendar niso mogli prezreti Bitcoin.

"Preprosto ime svojo ceno za sveženj in izberite" plačati s Bitcoin ", ko je preverjanje ven, in boste na dobri poti, da igrajo nekaj resnično dvojna drobne Double Fine igre", Joshua Knoles dodaja. To je, po tiskovni predstavnik, je odgovor na vse trditve, ki jih stranke, ki so prosili za možnost Bitcoin. Postopek plačevanja upravlja družba za finančno-prenos Coinbase.

Via venturebeat.comKupovanje BTC v Londonu je postalo lažje: novi stroj Lamassu na postaji Old ShoreditchObstaja že Bitcoin avtomatih, ki deluje v Londonu: trendy cafe bar in razstavni prostor Shoreditch Stara je nov dom za lamassu devicethat šla živeti ponedeljek (3).

Stroj le omogoča uporabnikom, da nakup Bitcoin uporabo fiat valuto in zaračuna pristojbino v višini osem odstotkov na transakcijo. Vsak kupec lahko kupi največ 1.000 £ vredno cryptocurrency na mesec.

V okviru partnerstva z Jaguar Čevlji kolektivnih - lastniki Shoreditch Stara, ki se nahaja na Kingsland Road - je lamassu devicewas nameščena in se upravlja zagon s sedežem v Londonu, imenovano Prihodnji Kovanci, ki je napovedala začetek na Twitterand objavil sliko z odjemalca s pomočjo prodajnih avtomatov za prvič.

Finančni direktor prihodnjih kovance ", Simon James, meni, da" lahko nakup Bitcoins spletu dolgotrajen in težaven proces ".

Naša ATM ponuja denar za pretvorbo Bitcoin skozi hitro, varno transakcijo, s pomočjo kompakten in privlačen stenski ATM.

In čas ne bi mogel biti boljši. Stroj je začel delovati kmalu po britanski davčni organ HM Revenue and Customs (HMRC) napovedala, da je bila uvrstitev Bitcoins je DDV oproščeno. Agencija je obrnilo prejšnje odločbe, ki je izšla lani, ki so razvrščene virtualne valute, kot darilni bon.


BXB 2: Bitcoin Exchange Berlin bo imel drugi krogPo izjemno premiero, bo dogodek Bitcoin Exchange Berlin, znan tudi kot BXB, se ponovi 27. Julija, od 4:30 ure do 7. Ure. Slavni Evrope v osebno izmenjavo Bitcoin se bo zgodilo na vod Kunsthalle, daje udeležencem "priložnost za nakup in prodajo Bitcoins od osebe do osebe in v gotovini".

Poleg tega, da je to tudi odličen način, da izveste več o "revolucionarni pojav Bitcoin", še posebej, če ste še vedno začetnik. Drugi BXB obljublja, da vam "priti v stik z novim svetovnem denarnem sistemu na enostaven in zabaven način", navaja dogodka uradni Facebook strani.

BXB 2 se bo začelo v kratkem pogovoru, ki ga Jeremias Kangas

Znani ustanovitelj LocalBitcoins.com. V skladu z organizacijo srečanja, strokovnjak "bo delil svoje vpogled v Bitcoin od zgodnjih dni in govoriti o svoji izkušnji z LocalBitcoins.com, ki je eksponentno rast in trenutno našteva Bitcoin trgovce v 2178 mestih in 244 državah".

Če želite sodelovati v tej Meetup, boste z veseljem vedeli, da je prost. Edina stvar, ki jo morate storiti je, pojdite na Facebooku pageof dogodka in si rezervirajte svoje mesto. Lahko preverite tudi na spletni strani BXB tukaj ali pa si oglejte slike prvi dogodek tukaj.


Kalifornijske oblasti ustavijo zakon o kriptokovnosti, zahtevajo novo namensko zakonodajoCalifornia Department of Business Nadzor (DBO) se je odločil, da ne bo urejanje cryptocurrency skladu z veljavno zakonodajo. Namesto tega bo organ zaprosi zakonodajalcu za ustvarjanje posebnih pravil za Bitcoinand drugimi vrstami digitalnih denarja.

Ali in kako urediti na svetu najbolj znan digitalni kovanec je še stvar razprave večine strokovnjakov po vsem svetu.

To je verjetno, zakaj je California Department of Business Nadzor odločil, da ne urejajo Bitcoin v skladu z obstoječo zakonodajo, čeprav je pravna oblast nad njim, tiskovni predstavnik Tom Dresslar dejal. DBO ima nalogo, da zaščiti potrošnike in nadziranje ponudnikov finančnih storitev in izdelkov, pa tudi nadzora nad poslovanjem državnih licenco finančnih institucij, vključno z bankami, kreditne zadruge in denarnimi oddajnikov. Poleg tega dovoljenja oddelek in uravnava številne ponudnike finančnih storitev, vključno s posredniki z vrednostnimi papirji in trgovcev, investicijskih svetovalcev, Plač posojilodajalcev in drugih finančnih potrošnikov posojilodajalcev.

Okoli 60.000 podjetij s sedežem v Združenih državah Amerike sprejeli Bitcoin kot možnost plačila. Cryptocurrency se uporablja za opravljanje več kot 100.000 transakcij na dan v državi, v skladu s Fundacijo Bitcoin.

Ampak, če so regulatorji niso zadovoljni s svojo nalogo v Kaliforniji, v New Yorku, je situacija povsem drugačna.

Oddelek države za finančne storitve je pred kratkim odobrila izmenjava itBit LLC, licenco, ki dovoljuje podjetju, da zakonito trgovino v vseh 50 državah. To je podjetje, skoraj eno leto, da se podeli licenco, itBit spreminja v prvem celoti ureja izmenjavo države Bitcoin.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin praznik pizza za otroško bolnišnico Bernard & Millie Duker

Post ICO

Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično?

Post ICO

Bobby Lee in Brock Pierce zamenjajo Shrem in Karpeles na fundaciji Bitcoin: izbira povzroča polemike

Post ICO

Bitmain se bori proti skupini DDOS

Post ICO

Bitkain plačila in rudarska strojna oprema so realnost pri TigerDirect

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Bruce Fenton je novi izvršni direktor Bitcoinove fundacije

Post ICO

Bitcoin novice posodobitev 5. december

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

Blokada spletnih strani v Bitcoinu v Rusiji, ki jo je lokalno sodišče štelo za nezakonito

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware

Post ICO

BitInstant se izklopi, ko se posodobi