Nakup avtomobila z virtualno valuto: proizvajalec avtomobilov Aussie Tomcar sprejema Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Nakup avtomobila z virtualno valuto: proizvajalec avtomobilov Aussie Tomcar sprejema Bitcoin

Nakup avtomobila z virtualno valuto: proizvajalec avtomobilov Aussie Tomcar sprejema Bitcoin

Bitcoin potuje pri visokih hitrostih v Avstraliji. Dobesedno! Naša najljubša cryptocurrency je sedaj sprejeta kot način plačila, ki ga je prodajalec vozila terenskim Tomcar, s sedežem v Melbournu.

Podjetje proizvaja lastnih vozil za strokovnjake v kmetijski, obrambe in turistične industrije, med drugim. S tem novim dodatkom, Avstralija je hitro postala največji trg za Bitcoin zunaj Združenih držav Amerike.

Po Tomcar glavni izvršni direktor, ki ga ForexMinute kotira, virtualni kovanec je prihodnost. David Brim lahko celo primerja razvoj cryptocurrency z razvojem Tomcar, ki se je začel kot projekt Aussie in postal zelo spoštovana proizvajalec ultra-funkcionalnih in odpornih terenska gospodarskih vozil, kot nalašč za komercialno in zasebno uporabo v najzahtevnejših scenarijih Avstraliji.

The plačila Bitcoin bo obdelal platformo Coinjar, ki omogoča podjetju tosell svojih vozil na tuje kupce, ne da bi worryabout menjalnih tečajev in visoko provizijo.

"Kreditne kartice so drage, provizija pet odstotkov. Z Bitcoin, pristojbina je majhen, je just.003 odstotkov, tako da bomo lahko shranite na trgovci transakcije same", Brim povedal TechCrunch.

Kljub temu, da se šteje za resnično inovativen avtomobilov, Tomcar želi razširiti kripto-izkušnje: to pomeni, ne le prejemajo plačila, ampak tudi plačati več čezmorskih dobaviteljev in izdelave partnerja, MTM, nekaj, kar se že dogaja. David Brim pravi, da z uporabo in sprejemanje Bitcoin, je družba zmanjševanje stroškov, predvsem ko gre za zajetne mednarodne transakcijskih stroškov.Nakup nekaterih bitkoinskih kril: letalska družba AirBaltic pozdravlja kripto plačilaUPDATE 25. Julij - AirBaltic očitno odstranili pristojbino € 5.99 za stranke, ki plačujejo z Bitcoin. Fotografija na check-out stagewas objavljen na Reddit ta petek (25.).

AirBaltic se je odločila, da izpolni svojo naslova kot enega izmed svetovno najbolj inovativnih letalskih družb: družba napovedala, da se sprejema plačila Bitcoin v zameno za letalske vozovnice. Dobra novica pomeni, da je AirBaltic prvi letalski prevoznik, ki je kdajkoli neposredno sprejeti cryptocurrency.

Očitno je bila nova možnost plačila odkril Redditor da skupni njegove ugotovitve o družbeni platformi. Potem, drug uporabnik v stik z nami na Twitterju vprašal, če je to res in AirBaltic potrdili na kraju samem, ki so bili dejansko rekel "da" digitalni denar, poroča Silicon Angle.

Letalski prevoznik leti od 60 razlikuje destinationsin Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Rusiji in Skupnosti neodvisnih držav

(CIS) in to bi lahko družbe tako, da bi pritegnili Bitcoin skupnosti.

Martin Gauss, letalski prevoznik je izvršni direktor, je dejal, da "AirBaltic se je uvrstila med top 10 najbolj inovativnih letalskih družb po svetu. Predstavljamo vam možnost plačila Bitcoin je del našega inovativnega pristopa k servicewith osrednji poudarek na naše stranke."

Vendar pa za razliko, kaj se zgodi z drugimi podjetji, ki uporabljajo Bitcoin ne bo odpravila dodatnih stroškov pri nakupu letalske vozovnice z AirBaltic: družba zaračuna standardno pristojbino v višini € 5,99, ko so vstopnice kupili s pomočjo nakazilo ali standardni kreditno kartico, vendar enako pristojbino se uporablja, kadar je plačilo izvedeno z Bitcoin.

Letalski prevoznik združil z plačilo procesor BitPay je, da bi sprejela cryptocurrency in je že napovedal, da se pretvori vse prejete BTC je v evrih v tistem času.

Slike iz Wikimedia


Nakup glasbe z Bitcoinom: samostojni zapisnik Laber Monstercat sprejema kriptokurrencyMajhen založba Monstercat je začel sprejemati Bitcoin za njegovo glasbo. Novico je s strani neodvisnega podjetja v tem ponedeljek (2).

"Bili smo razmišljanje o tem, kako naj pomagajo Bitcoin gospodarstvo in spodbudili porabo", predstavnik glasbeno založbo napisal na Reddit. Očitno se je ideja o prevzemni cryptocurrency navdihnila prejšnji teden pomembnega dogodka, izključno Bitcoin črni petek.

Zahvaljujoč Coinbase, lahko Monstercat zdaj sprejeti svoje virtualne kovance za njihovo glasbo. Etiketa predstavlja umetnike, kot so Perforirane piflarji, Rogue ali Noisestorm, predvsem ustvarjalci z elektronskim navdih.

Monstercat zdaj namerava nadalje razvijati projekt, glede na njihove napovedi. "Na koncu bomo imeli polnem cvet trgovino z glasbo, to je šele začetek!", Je sporočilo dodano.

Za zdaj lahko Bitcoiners kupiti 15 albumov, ki prihajajo v formatih MP3 V0, MP3 320, FLAC, AAC, Ogg Vorbis in Alač. V bližnji prihodnosti, morda Monstercat lahko začnejo sprejeti Bitcoin za njihovo trgovanje, večinoma zgleduje po prvotni umetnine etikete.


Kupite originalno vsebino v Big Brother Bundle s kriptokurrencyBig Brother Bundle na platformi Vodois Sprejemamo Bitcoin. Skupina se je odločila, da odpre svoja vrata v cryptocurrency zaradi "velikega povpraševanja", v skladu z napovedjo v Reddit.

Ta paket, ki ga Daniel Domscheit-Berg (ex-Wikileaks), kustosinja, ki je sestavljen iz "filmski ustvarjalci, glasbeniki, umetniki, pisatelji in tehnologov" razširila po vsem svetu, od Evrope do Azije, ne da bi pozabili Kanado. Tu lahko najdete igre, filmi, stripi in druge kul stvari, zaradi ekipe, ki posveti svoj čas, da bi našli vsebino in jo dobili z uporabniki na preprost način.

"Posvetovali smo se s strokovnjaki in zasebnostjo, aktiviste, filmski festival direktorje, igre svetovalce. Mi naročil umetnost in glasbo. Ali ukvarja, je tveganje, prekršili pravila in izgubljeni spanec, da bi vam to skupino«, je mogoče prebrati na strani na omota.

Kmalu potem, ko je bila napoved, sveženj obvestila, da je prejela "nekaj naročil" v Bitcoin. Po Big Brother paketu, vsak nakup podpira neprofitna organizacija, boj za prihodnost, "pomaga ohraniti internet brezplačno za vse nas".

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Bitcoin News Povzetek v 60 sekundah 15. januar 2018

Post ICO

BitGo bo ponudil program preverjanja solventnosti za podjetja

Post ICO

Bitfinex Delo z AlphaPointom

Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev

Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Bounties za spodbujanje Crypto

Post ICO

BitLicense je zasnovan za ubijanje inovacij Bitcoin

Post ICO

BitPay doda 150 valut in nove jezike na svoj račun Bitcoin