Poslovna skupina potiska Bitcoin naprej z vlaganjem v naslednje generacije čipov ASIC in novega superračunalnika | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Poslovna skupina potiska Bitcoin naprej z vlaganjem v naslednje generacije čipov ASIC in novega superračunalnika

Poslovna skupina potiska Bitcoin naprej z vlaganjem v naslednje generacije čipov ASIC in novega superračunalnika

Enako investicijska skupina, ki je pomagal Skype rastejo, s sedežem v Hong Kongu Massive Luck Investments Limited, je zdaj del cryptocurrency svetu. Z pisarne po vsem svetu, se podjetje premika "agresivno v prostor Bitcoin aktivno financiranje razvoja nove generacije Bitcoin rudarstvo ASIC tehnologijo in vzpostavitev prvega Globalni digitalni Valuta superračunalnik Center« v začetku leta 2013.

V sporočilu za javnost, Peter Nolan, od holdinga skupine naložb, pojasnjuje, kako Massive Sreča se odločili staviti na Bitcoin.

Začeli smo raziskovanju naložbene priložnosti v zvezi z digitalnimi valute v začetku leta 2012 in v začetku leta 2013 smo sprejeli strateško odločitev, da se agresivno premaknete v digitalno valuto "divjega zahoda". Massive Luck Naložbe je ugotovila digitalne valute kot prihodnje območje rasti za globalno urejena tradicionalnem bančnem sektorju.

Digitalni valute zagotoviti sledljiv in koristno protokolov za prenos za potrošnike, vlade in banke, z prednost, ki omogoča uporabnikom, da izvede zelo varen, poceni, takojšnje transakcije.

Kot svetovna gospodarstva vse bolj obračajo k gotovinskih transakcij e-trgovine in nestvarne, bo globalni trg zahteva nadaljnjo integracijo digitalnih valut z regulirano infrastrukturo.

Masivni Luck Naložbe je morda eden največjih podpornikov nove generacije ASIC rudarske tehnologije, saj je trenutno v lasti velik delež v družbi Bitmine AG (prej znan kot Exion Networks SA in registrirana v Švici). Skupina se sedaj poskuša prenesti švicarsko podjetje s svojo proizvodnjo in gostovanje objektov v Aziji, da bi push proizvodnjo novih naborov čipov, ki temelji na najbolj napredno obstoječe tehnologije 28nm.

Partnerji projekta bodo mikročip oblikovanje skupine za Synapse, Innosilicon in Verisilicon in tudi zgornji svetovni proizvajalec mikročipov Globalni Foundry. "Nekateri od teh naslednje generacije ASIC čipi, se lahko dajo na voljo javnosti, vendar je velika večina, bodo uporabili v svojih podatkovnih centrih, za rudarstvo industrijskem merilu" je Massive Luck skupina razkriva.

Poleg te znatne investicije, gospodarstvo sodeluje tudi z superračunalnik centru Šanghaju na Kitajskem, ki jih "izvaja digitalno modeliranje in raziskave za optimizacijo svoje prihodnje digitalno valuto zasnovo raziskave superračunalnik". Velik cilj je "za načrtovanje in izgradnjo svetovnega razreda superračunalnikov digitalne obdelave center istega kalibra najdemo v najbolj naprednih projektov v Šanghaju, Švici in ZDA je. Vendar pa bo to prvi superračunalnik na svetu uporablja izključno na področju cryptocurrency raziskave. Globalni digitalni Valuta Superračunalnik center bo služil kot namenski hrbtenico za cryptocurrency transakcij in storitev za stranke po vsem svetu ".

Poleg vseh teh projektov, je skupina tudi zasnovan in razvit BetCoin kocke, visoko izplačilo spletno Bitcoin kocke platformi igro je začela v začetku avgusta.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

Bitcoin novice 22. november 2013

Post ICO

Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo

Post ICO

Procesor plačil Bitcoin Egopay zamrzne sklad sredi govoric o neutemeljenem igranju

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: zakaj Bitcoin postane varna valuta

Post ICO

Bitcoin Universe - kateri Bitcoin znak ste

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Blokada spletnih strani v Bitcoinu v Rusiji, ki jo je lokalno sodišče štelo za nezakonito