Britanske banke prisilijo ponudnika bančnih rešitev k odtujitvi projekta Bitcoin Isle of Man | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Britanske banke prisilijo ponudnika bančnih rešitev k odtujitvi projekta Bitcoin Isle of Man

Britanske banke prisilijo ponudnika bančnih rešitev k odtujitvi projekta Bitcoin Isle of Man

Vsaj dve britanske banke niso zadovoljni z kapital Lastne služb 'zvezi z otoka Man je nedavno oblikovane Bitcoin industriji. Družba je odgovorna za vzpostavitev povezave med lokalnimi šifrirnih-podjetij v Isle of Man in države bančnega sistema.

Storitev zakladnica znana kot CTS - hčerinska družba Capital International Group, ki upravlja sredstva za različne vrste podjetij -, prejel opozorilo in zdaj naj bi zmanjšati vezi z sektorju digitalne valute, ki ga naslednji mesec.

Opozorilo je izdal nekaj bančnimi partnerji družbe, skupine, ki vključuje velike imena, kot so HSBC in RBS. Ti dve banki, med drugimi podjetji, silijo CTS opustiti cryptocurrency ekosistem.

"Čeprav je podpora vladi je zelo močna in smo bili navdušeni, da bi dobili za pobudo vlade, smo le to lahko storijo s širšo podporo finančnega sektorja, ki se je na žalost zdaj umaknjena," pravi najkasneje izjava sprosti Capital Lastne storitve, ki jih Coindesk kotirajo.

Dokument je napovedal CTS ne bo delo z novimi šifrirnih-podjetja. Storitev zakladnica zapira tudi svoje sedanje povezane z Bitcoin računov do oktobra. Obstoječe stranke bodo še vedno prejemajo denar do konca septembra in vsa druga plačila se obdelajo do sredine oktobra.

V tem času, so organi začeli iskati rešitev. Eric Benz, predstavnik digitalne valute društva Veliki Britaniji, je dejal, je vlada otoka Man in lokalna podjetja finančne storitve počnejo vse, kar je v njihovi moči, da bi lokalne cryptocurrency podjetja in podjetja, ki sprejemajo digitalni denar kot plačilno sredstvo.Britanska izmenjava Bitcoin Bit121 napoveduje obdobje mirovanjaČeprav je pol sveta trenutno pozdravlja pomlad, s sedežem v Veliki Britaniji exchangeBit121 odločili, da je to najboljši čas, da se naspi. Platforma Bitcoin je napovedala, da je suspendiranje vse trgovinske dejavnosti in začasno zaprtje.

Odločitev ni trajna, v skladu z družbo. To je bolj podobno "mirovanja" proces, Bit121 pokazala v izjavi, objavljeni na svoji spletni strani: "Radi bi, da smo preprosto šli v stanju mirovanja, in smo v celoti nameravamo ponovno odprta na neki točki v bližnji prihodnosti".

Naučili smo se veliko in si pridobil veliko izkušenj v naših 4-5 mesecih vodenja izmenjave Bitcoin. To je zahtevna nekaj mesecev, brez dvoma, ampak tudi veliko zabave. Radi bi se zahvalili vsem našim strankam za vaše podjetje, vašo podporo, povratne informacije in razumevanje.

Vendar pa izmenjava ni razkrila, kdaj bi bilo nazaj v poslu. Edini datum razglasitve na svoji spletni strani, je dan prekinitve, 31. Marca.

Po izjavi Bit121 je večina funkcionalnosti spletnega mesta je bil odstranjen na 26. Marec. Kljub temu pa so se do sedaj uporabniki že lahko videli svoje bilance računa in računa izjavo umakne vsako ravnotežje funt več kot 50 $, ne da bi plačali običajno pristojbino in umaknila katere koli ravnotežje Bitcoin voljo.

Vendar pa se "uporabniki ne bodo več mogla deponirati Bitcoins ali trgovino. Vsa odprta naročila preklical bit121 uprave". Izmenjava se je začela tudi izvajanje dvigov na vsakem računu s pozitivno bilanco GBP od 27. Marca.

V tem času, izmenjava pokazala, da Coindeskthat se je odločila zapreti, ker je bila predolgo zagotoviti alternativno bančnega partnerja.


Britanska družba kabine sprejema Bitcoine za vožnjoPo San Francisco taksiji začeli oglaševati Bitcoinand svoj potencial, zdaj pa je britanski taksi podjetje, ki sprejema cryptocurrency kot plačilo. Najdete inovativno podjetje v Cumbria, ki je občine v severozahodni Angliji.

Na osnovi Carlisle, Cumbria Kabine začel sprejemati virtualne kovance le pred nekaj tedni, potem ko je odprl račun trgovca prek plačilnega procesorja Bitpay je. Po navedbah družbe, nižjih transakcijskih stroškov in zmanjšano tveganje fraudappealed do poslovnega modela taksi podjetja. Plačilo je mogoče enostavno narediti v kabini, samo s preprosto skenirate QR kodo s stranke pametni telefon.

Cumbria kabine "lastnik, Alistair Nixon, pravi, da" je pritegnila zaradi zelo nizkih stroškov za pošiljanje in prejemanje plačil v primerjavi s kreditnimi karticami, PayPal in drugih spletnih plačil. Z Carlisle čemer je najdlje mesto v Veliki Britaniji iz katerega koli mednarodnega letališča, Cumbria Kabine dokonča veliko dolgih voženj na letališča ".

"To v kombinaciji z velikim številom poslovnih potnikov, kot tudi pomenilo Bitcoin zdelo učinkovito rešitev za plačevanje. Ena od glavnih prednosti za nas, je možnost, da sprejema plačila od katere koli valuti in iz katere koli države na svetu. To je super za ljudi letijo v Veliki Britaniji in želijo naročati pri nas letališki prevoz, "je še dodal.

Nixon prav tako navaja, da "ko lastniki podjetij zavedajo, da so lahko rezervacije in plačila od kjerkoli na svetu, v kateri koli valuti, z zelo majhno dajatev transakcij in tveganje goljufij bodo zagotovo želeli, da imajo to možnost".

Kolikor lastnik podjetja ve, Cumbria Kabine je prvo in edino podjetje v Cumbria sprejeti Bitcoin. "Poznam eno drugo taksi podjetje v Veliki Britaniji, ki sprejema Bitcoins vendar veliko podjetij, ki jih sprejemamo že lahko kupite skodelico kava ali plačati za taksi z Bitcoin v ZDA, zakaj ne v Cumbria? ".

Via cumberlandnews.co.uk

Sorodne novice


Post ICO

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Post ICO

Bitcoin je preveč nestabilen - biti trajna rešitev za velike kriminalce

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

Post ICO

Bitcoin novice posodobitev 5. december

Post ICO

20 Insane bitcoin rudarskih skladišč

Post ICO

Bitcoin dobi pomemben pečat odobritve: cena kripto valut je zdaj na Bloombergu

Post ICO

Bitcoin Mining - pregled

Post ICO

BitGold začenja novo platformo za trgovanje z zlatom zgleduje po Bitcoinu

Post ICO

Bitrefill napoveduje nov prenosni sistem s celijo

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji