Brawker se zaustavi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Brawker se zaustavi

Brawker se zaustavi

Se Brawker.comdescribed kot "spletne storitve za posameznike, ki želijo kupiti in preživite bitcoins. Bitcoin kupci želijo kupiti bitcoins s kreditno kartico ali PayPal račun. Bitcoin trošijo bi radi uporabljajo svoje bitcoins za nakup izdelkov in storitev, od spletnih trgovcev ki še ne bo bitcoins. Brawker prinaša obe strani skupaj in omogoča posel. "

Spletna stran, ki uporablja 2 3 več podpisovanje naslovov, trdi, da uporabniki pošljejo kovance na depozitni naslov in prodajalec za javnost kovancev, ko je posel končan. Ključ je v lasti tako kupec in prodajalec v brskalniku in končni ključ je v lasti storitev.

V zadnjem času se je podjetje pestijo z vprašanji v zvezi z izvajanjem več podpisov in kako se obravnava vhodne transakcije. Sredi marca je mesto ustavilo, saj je družba borili s tem, kar se imenuje "slaba konfiguracija okolje." Vprašanja, ki so bile na koncu rešiti, je prišel kot šok za mnoge uporabnike storitev, ki nenadoma najdemo posli so se več ne končana.

Samo dve kratki tednoma, stran je bila ponovno sooča z vrsto tehničnih vprašanj s transakcijami ni več potrjena. Depoziti na naslove več podpisov so niso takoj potrdili tudi po 30 ali več potrdil iz Bitcoin omrežju. To vprašanje še enkrat vplivala na celotno mesto.

Kot vprašanja začela rasti in več uporabnikov znašli mogli dokončati transakcije, mnogi v skupnosti, je začel spraševati, kaj se dogaja v podjetju s podporo vozovnice, e-pošto, in frustracije preko različnih socialnih medijskih kanalov. Družba je vedel, da je to potrebno, da bi javno izjavo o poslovanju mestu.

Brawker objavil blog vpis na 29. Marec v katerem je navedeno, da je predsednik uprave Ciril Houri je zapustil podjetje, in da je bila družba poskuša vzeti novo "smer."

Cyril Houri je serijski podjetnik iz Francije, ki so soustanovitelji Brawker in Navizon, med drugimi podjetji. Cyril je služila kot javni obraz podjetja v množico intervjujev, razprav in člankov od ustanovitve družbe, ki temelji na Hong Kong, ki je začel 31. Marca 2014.

Družbe blog post je navedeno,

Pred kratkim smo imeli spremembo v upravljanju in Cyril ni vključena v podjetju več. Brawker je zdaj v celoti deluje pri nas, razvijalci.

Več podrobnosti o tem, kje je gospod Houri šel niso bile na voljo v tem trenutku, in g Houri ni vrnil komentar Coin ognja v zvezi s položajem.

Poročila, ki so se razvijalci prevzela mestu so potrdile tudi eden od razvijalcev na reddit. Podjetje notranjih povedal kovanec požara je osebje, da so razvijalci prevzela vodstvo mestu in niso bili plačani za daljše časovno obdobje. Prav tako je ponovil so tudi, da stran ni bila donosna in ne more plačati zaposlene, ampak, da so upali, da se obrnejo stvari okrog s prehodom na bolj stroškovno učinkovito infrastrukturo in ponovno ovrednotenje, kako poslujejo.

Pozno sinoči je služba objavila na blogu postthat bi se zaustavlja operacije.

V spletnem dnevniku, je podjetje navedlo,

Vse dobre stvari morajo priti do konca, in zdaj je pravi čas, da se premaknete na naših prihodnjih projektih, in zgraditi nekaj novega, ki je še bolj koristno za skupnost.

Podjetje ne dovoli novih poslov, ki se ustvari na mestu in se sprošča ključne elemente platforme Brawker preko odprte kode v prihodnosti.

Sorodne novice


Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Bitcoin foundation Komentar o New York Department of Financial Services BitLicense Zamuda

Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Rezervirajte svoj hotel sanj s Bitcoin na CheapAir.com

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Bitfinex Delo z AlphaPointom

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B