Bounties za spodbujanje Crypto | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bounties za spodbujanje Crypto

Bounties za spodbujanje Crypto

Spodbujanje cryptocurrency je v glavah mnogih v prostoru cryptocurrency. Da bi cryptocurrency treba sprejeti v mainstream trgih, morajo uporabniki in trgovci povečali svojo porabo.

Majhna skupina razvijalcev je ustvaril PromoteCrypto.comspecifically povečati tako trgovec in uporabniško sprejetje. Njihov edinstven sistem ponuja nagrade za uporabnike, ki spodbujajo cryptocurrency drugim in je popolnoma brezplačna.

PromoteCrypto.com ima več dobrobiti, kjer so uporabniki priporočljiva spodbujati uporabo cryptocurrency tako v njihovih osebnih omrežij ter z lokalnimi in verige podjetij. Te izločitev vključujejo spodbujanje podjetij, ki sedaj sprejemajo cryptocurrency, pošiljanje e-pošte podjetja začeti sprejemati plačila cryptocurrency in izmenjavo informacij, povezanih cryptocurrency s prijatelji in družino.

Jack Seever, eden od glavnih razvijalcev v ozadju projekta, je pripomnil: "Mi smo res v upanju, da bi uporabnikom spodbudo deliti cryptocurrencies z drugimi. Vemo, da je v tem, da povečuje lastno vrednost, da se jih uporablja kot mainstream valuto. Ta projekt obstaja zapolniti ta namen. "

PromoteCrypto.com povezuje tiste, ki želijo, da se dobrobiti za spodbujanje cryptocurrency projektov s tistimi, ki želijo spodbujati cryptocurrency in zaslužili nagrade za to. Nagrade vključujejo elemente, kot so značke mestu, majice, darilne kartice, Bitcoin, in še več.

Spletna stran uporabnikom omogoča tudi uvrstitev njihovega napredka proti drugim uporabnikom prek edinstven dosežek sistema, lestvice najboljših in notranjih trgovinskih in poroka funkcije.

Potem, ko je uporabil zgodnjo različico alfa mestu približno 15 minut, danes zjutraj pa se zdi, da imajo nekaj, kar ne samo promocijo cryptocurrency nagrajevanja imajo nekaj zanimivih idej za razvijalce, da ponudijo dobrobiti za pridobivanje drugih nalog storiti. Coin Fire bodo imeli bolj poglobljeno pregled storitev, ko je alfa začelo.

PromoteCrypto.comis ponuja posebno povabilo samo alfa programa izpustitev na 5. Oktobra.Pripravite se: Kanadska davčna sezona prihaja celo za BitcoinsKanada je verjetno, da bo obdavčitev Bitcoin transakcije

po agenciji države Prihodki, ki pravi, da uporabniki te digitalne valute morali plačati davek na transakcije.

Agencija je povedal CBC News, ki so Bitcoins transakcije niso oproščene davkov in uporabniki bi se morali zavedati, da je. Kot je institucija navedel, obstajata dve kanadski davčni predpisi, ki se lahko uporabljajo v Bitcoin: ko je digitalna valuta, ki se uporablja za blago ali storitve, in ko so Bitcoins kupuje in prodaja za špekulativne namene.

Zdi se, da je resnični svet postaja na poti našega ljubljenega digitalne kovanca. To ni tako presenetljivo, če menite, da je nestanovitna vrednost Bitcoins "in nenaden propad pritegnila veliko pozornosti v zadnjih tednih.

No, da je prišel ravno ob pravem času za davčno sezono!

Via marketwatch.com


Brazilska revija Super Interessante zdaj sprejema Bitcoin od bralcevZnani brazilski revije Super interessante, del ogromnega medijskega skupine Abril Comunicações SA, je pravkar začela "novo izkušnjo" z vprašanjem novembrske. Publikacija je sprejemanje Bitcoins iz bralce, ki želijo imeti takojšen dostop do nekaterih člankov revije.

Ta nova izdaja je nekaj člankov, namenjenih cryptocurrency. "V novembrski številki, boste srečali sosesko v Berlinu, kjer Bitcoin nadomešča konvencionalno denar", Super interessante objavila na svoji spletni strani, seveda govorimo o okrožju Kreuzberg.

V reviji si pridržuje tudi nekaj strani, govori o tem, kako Bitcoin je postal bolj dragocen v zadnjih letih in kako internet omogoča uporabnikom, da preproste in hitre prenose.

Kot smo že omenili, si sploh ne potrebujete čakati na revijo, da pridejo ven, da odkrijete več o cryptocurrency. Kliknite tukaj in takoj kupiti člankov na spletu. Nekateri od njih so prevedena v angleščino, tako da lahko izkušnje doseči bralce iz drugih delov sveta.

Za pomoč novincem, revija zagotavlja tudi nekaj nasvetov o tem, kako kupiti in uporabiti Bitcoins.

Čeprav je za nekatere ljudi je to lahko samo še en poslovni sprejema cryptocurrency, to je več kot to. Imetnik Super interessante, skupine Abril Comunicações SA, je močna blagovna znamka, ena največjih v državi. Kar pomeni, da če je ta izkušnja gre dobro, smo lahko gledal začetek majhno revolucijo v Braziliji.


Britanski organi pravijo, da se predpisi o pranju denarja ne uporabljajo za izmenjave BitcoinVlada je govoril. Po mnenju organov Združenega kraljestva, izmenjave Bitcoin in podjetja, ki delujejo v državi ne bo treba registrirati pri HM Revenue & Customs (HMRC), v skladu s predpisi s pranjem denarja. Vsaj ne takoj.

Po nekaj pritiska, ki ga vodilnih britanskih borzah, ki so želeli vedeti, pravila in se izognili epizoda podobno temu, kar se dogaja v ZDA je HMRC izdala pismo. Sporočil, naslovljena Joel Jean-Luc Dalais, direktor prihodnosti menjalnega FYB-Veliki Britaniji, je potrdil, da je to za zdaj ni problem za izmenjave. Vendar HMRC razkriva tudi, da je pozorno spremlja razmere cryptocurrency.

Tu je odlomek iz pisma:

S sklicevanjem na vaše vprašanje v tem trenutku ni nobene zahteve za registracijo s HMRC v skladu s predpisi o preprečevanju pranja denarja, vendar HMRC priznati, da izdaja Bitcoins predstavljajo nastajajočo razvoj.

Trenutno smo v pogovorih z HM Treasury v zvezi s tem na trgu in ali HMRC bo nadzornik za ta trg. HMRC bo gledal vse dogodke, ki se nanašajo na trg Bitcoin in se lahko spremenijo naš pogled, zato bi predlagal, da si redno preverite naše novice in posodobitev poglavje na naši spletni strani www.hmrc.gov.uk/mlr in se prijavite na naše e- poštni opozorilni sistem na www.uktradeinfo.com/AboutUs/Pages/EmailAlertServices.aspx.

Če HMRC kadarkoli priznati Bitcoins kot valuto, ki bi jih nato morali registrirati takoj, brez predhodnega korespondenco HMRC saj bi bilo to v svojo odgovornost za registracijo naj spremeni odločitev o Bitcoins v skladu z zakonodajo o pranju denarja.

Po Joel Jean-Luc Dalais, "uredba bo zagotovo prišel v poštev v nekem trenutku v prihodnosti, tako da je v najboljšem interesu podjetij, ki mislijo, da so transakcijah kot poslovno denarja storitev še vedno vodi proti pranju denarja in vedo prakse your-stranka v igri, tako oni so pripravljeni za takrat, ko HMRC ne pridejo trkat ".

Ni nujno, da bo posebna ureditev za zdaj, ampak kot že vemo in po nekdanji napovedjo HMRC, standardni britanski davčni predpisi veljajo za cryptocurrency. Z drugimi besedami, kdor prejema Bitcoins v zameno za blago in storitve je treba plačati davek od vseh dobičkov.

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Post ICO

Bitfash uvaja čudeže Bitcoin vsem ljubiteljem mode

Post ICO

BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

Prvotni podružnica Bitcoin v Južni Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

20 Insane bitcoin rudarskih skladišč

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW