Rezervirajte svoj hotel sanj s Bitcoin na CheapAir.com | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Rezervirajte svoj hotel sanj s Bitcoin na CheapAir.com

Rezervirajte svoj hotel sanj s Bitcoin na CheapAir.com

Več kot 200.000 hotelov razširila po vsej planetare zdaj na voljo za Bitcoiners, ki želijo rezervirati svojih počitnic preko spletne potovalne agencije CheapAir.com.

Platforma je kripto-avantura se je začela že novembra, ko je spletna stran začela sprejemati Bitcoin kot možnost plačila po ravnini ticketsand rezultati ne bi bilo bolje, da se je podjetje odločilo, da dodate svoj seznam hoteli v poskusu. Jeff Klee, predsednik uprave družbe, trdi, da CheapAir.com osvojil nekaj novih strank zaradi tega novega načina plačila.

"Mi smo bili zelo prijetno presenečeni nad odzivom. Uvajamo veliko več Bitcoin prodaje, kot smo expectedto narediti", je dejal, ki jih je navedla USA Today.

Toda nova Bitcoin funkcija CheapAir.com je le del pika na i. Po Jerry Brito, višji znanstveni sodelavec na Mercatus centru na George Mason University, celo bolj mainstream trgovci bodo verjetno sprejeti valute:

Bomo videli vedno večje število od trgovci začeli sprejemati Bitcoin. Bitcoin je omrežje [...], Facebook je mreža. Zakaj se pridružite Facebook? Ker vsi ostali, je na Facebooku. Več ljudi bo lastnik in preživite Bitcoin, več trgovci jih bodo sprejeli, in več ljudi, ki jih bodo uporabljali.

Kljub zaupanja v sistem cryptocurrency, CheapAir.com še vedno izmenjujejo prejete Bitcoins za dolarjev prek Coinbase takoj, ko bodo dokončani transakcije.

Klee namerava ohraniti in uporabljati BTC, ko dobavitelji začeli sprejemati. "Dokler so začeli sprejemati Bitcoin, je malo težko za tretje osebe podjetja, da to storite. Dobavitelji bodo tisti, ki narekujejo, kako razširjena, da so".

Prva slika iz WikimediaŽelite rezervirati hotelsko sobo? Expedia že sprejema BitcoinDruga velika podjetja le odločil, da sprejme Bitcoin kot možnost plačila: govorimo o Expedia, platforme potovanje, preprosto s sedežem v Washingtonu (ZDA). Zagon to sredo (11.), lahko stranke Expedia je že rezerviraj bivanje in plačati za njihovo rezervacijo z cryptocurrency.

Nova možnost plačila je na voljo v fazi check-out, vendar je omejen na-hotelski rezervaciji oddelku za zdaj. Izbira Bitcoin bo vodil uporabnikom ločeni spletni strani, kjer bodo lahko dokončali transakcijo s pomočjo svoje digitalne denarnice. Končno, bodo kupci usmerjeni nazaj na glavni spletni strani Expedia za potrditev operacije.

Znani spletna platforma odločili, da začnemo sprejemati Bitcoin s pomočjo Coinbase je zaradi velikega števila prijav, je povedal Michael Gulmann, družbe podpredsednik svetovnega proizvoda, The Washington Post citiral.

"Prišlo je do pravico časa - tako za Bitcoin kot valuto, in Expedia v našem življenjskem ciklu", Gulmann dodal.

Vendar Expedia ni povsem prepričan o številu kupcev, ki bodo uporabljali Bitcoin. Podpredsednik ima podjetje v svetovni izdelka zavrnil, da napovedi: "v trenutku, ko sem vam poljubno število, vem, da bom narobe".

Expedia morda ne prva večja družba sprejeti Bitcoin, je pa vsekakor drugo veliko ime, da pazi na svetu cryptocurrency. Leta 2013 samo, podjetje potegnil v več kot 4 milijarde $ prihodkov.

Izbrani slika iz Wikimedia


Boost VeriCoin: kako lahko 12-tedenski program spodbudi začetek nekaterih podjetijPoletni program za Boost VCis trenutno pomaga 17 novih podjetij, od katerih jih je sedem ukvarjajo v Bitcoin svetu, obrača svoje ideje v realnost. Intenzivni program 12-tedensko se dogaja v središču Silicijeve doline v San Franciscu.

Udeleženci iz teh 17 podjetij - predvsem iz področja potrošniške tehnologije, 3D tiskanje in cryptocurrency - se trudimo, da bi povečali svoje projekte z mentorstvom znanih strokovnjakov in bistvenih team building vaje, medtem ko živijo downtown San Mateo.

To je kot spletni Boost VC pravi: "delamo tako težko, kot vas, da vaše podjetje na naslednjo raven". Po braytonovi Williams, soustanovitelj programa, "je še vedno veliko možnosti v Bitcoin infrastrukture, kot so izmenjave in plačilnih procesorjev, vendar smo tudi zelo navdušen nad podjetja naslednje generacije, ki je po mojem mnenju veliko naših naložb spadajo v da ".

Adam Draper, soustanovitelj in izvršni direktor Boost, pravi, da je njegov "misija življenje je pomagati ljudem to, kar imajo radi, ne nujno samo Bitcoin podjetij". Vendar pa se "Bitcoin je največja novost sem jih videl v zadnjih 10 letih, in želimo, da bi jo poganjanje v čemer je svetovna valuta," je še dodal.

Ko se Bitcoin družbe končali program, nekaj, kar bi bilo zgodilo v začetku septembra, bodo prejeli dodatnih $ 50,000from na Boost Bitcoin sklada, podprto s Lightspeed Venture Partners, Rothenberg Ventures, priložnost sklad Bitcoin in Beluga soustanovitelj Ben Davenport.

Via coindesk.com


Boston bi lahko v začetku leta 2014 dobil bančni avtomat BitcoinPo Vancouver in drugih kanadskih mest, nova Bitcoin ATM proizvaja Robocoin bi prispeli v Bostonu (ZDA), v začetku leta 2014 bo naprava omogoča mestni cryptocurrency skupnost za izmenjavo fiat za Bitcoin in obratno.

Človek za načrt prinaša ta drug bančni avtomat za Boston je Alex Peterson, A Bitcoin posvojitelj in lokalni podjetnik, ki je zdaj videti, da postane popolnoma licenco denar transmitterin za dobro upravljanje stroja. Po mestu Mass živo, Peterson je trenutno poskuša odločiti, kam postaviti naprave v območju Cambridge in Harvard Square.

Peterson, ki je bila prodaja Bitcoins za lokalno skupnost, za nekaj časa, je dobil idejo, ko je prvi ATM pristala v Vancouvru. V tem času se je tudi poskušal dvigniti ozaveščenost med lokalnimi trgovci in podjetji ownersto da Bitcoin skupnost raste.

"Imel sem veliko kupcev z vsega različnih sosesk v Bostonu, in sem res želela poskusiti, da bi bankomat tukaj za vse prinese na enem mestu namesto razdrobljenih početje obravnava v kavarnah in je živčen pa prinaša denar za nekoga, ki ga srečal na internetu «, Peterson povedal Mass v živo.

Boston je lahko ena od naslednjih mest, da bi dobili Bitcoin ATM in če so stopnje uspeha skoraj tako dobro kot tisti, doseženih v Vancouvru, nato pa bi Peterson naredili pravo naložbo. Stroj prvega Robocoin je delovati v Kanadi, na valovih Coffee House v Vancouvru, po obsegu presegla CAD $ 1 milijon od 1.576 poslov po le mesecu dni delovanja.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

Bitcoin News Povzetek v 60 sekundah 15. januar 2018

Post ICO

Bitkominske mikro transakcije brez kakršnihkoli plačil? Ja, to je nova funkcija Coinbase

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

Bitcoin državljanska vojna diha: kdo, kaj, zakaj, kdaj in kako

Post ICO

Technology Blockchain - kako izgleda prihodnost?