BNP Paribas: Bitcoin tech bi podjetja za vrednostne papirje zastarala | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BNP Paribas: Bitcoin tech bi podjetja za vrednostne papirje zastarala

BNP Paribas: Bitcoin tech bi podjetja za vrednostne papirje zastarala

BNP Paribas, je velik France temeljijo banka je precej šokantno sprejem: tehnologije, ki temelji Bitcoin, ter zlasti blockchain, bi lahko podjetja z vrednostnimi papirji zastarela. BNP Paribas, ali vsaj analitik pisanje za podjetje, se ne nanaša na banke, ampak posebej tiste družbe, ki omogočajo trgovanje z delnicami družbe ter druge vrste finančnih instrumentov.

Preden kdo dobi preveč navdušena, vendar pa je treba opozoriti, da je bila analiza, ki jo eno podjetje analitik, Johann Palychata, pisanje za revijo družbe "Quintessence". Kopati malo globlje v logiki analitikov, vendar pa ta argument dejansko zdi, da je zelo dobro. Oglejmo kopati v nekaterih podrobnostih.

Ena od najlepših stvari o Bitcoin, in tisti, ki so priznane s Palychata, je, da blockchain je zelo enostavno za stranke, da se ugotovi, da drugi stranki dejansko lastnik bitcoins v vprašanju. Ja, je dejanska identiteta strank, ki izvajajo z dobičkom pogosto skrita, vendar za tančico anonimnosti blok veriga dejansko zagotavlja veliko preglednost. Kljub milijonom bitcoins v obtoku, je pravzaprav zelo težko videti, kje so bitcoins se dogaja in kdaj. Lastništvo je redko, če sploh kdaj, v vprašanju.

BNPparibas meni, da bi se blockchain tipa tehnologija uporablja za spremljanje finančnih vrednostnih papirjev. V sodobnem finančnem svetu, podjetje ima lahko milijone ko se na milijone delnic, s katerimi se trguje na finančnih trgih. Torej, kako pa se podjetja in delniški trgi slediti vse te delnice? Lastništvo delnic spreminja iz dneva v dan, in drugega na sekundo.

Zdaj, finančna industrija je odvisna od velikega števila podjetij, finančnih družb za sledenje delnic. Masivni trgi računalniško zalog in druge tehnologije, se uporabljajo tudi za sledenje delnic. Kot si lahko predstavljate, da je velik, zapleten nered in to je zelo drag za vzdrževanje. Na primer, lahko delniški trgi stalo milijone dolarjev na leto za vožnjo. Medtem, izvaja trgovine z varnostno podjetje finančne bo verjetno postavil nazaj posameznih trgovcev več dolarjev na trgovino. In vprašanje, se moramo vprašati, "zakaj?"

Bitcoin, ki temeljijo na tehnologiji, in tu BNP Paribas analitik strinja, ima možnost, da se motijo ​​v industriji finančnih storitev. Če bi se nekako blockchain ustvarjena, da bi spremljali finančne transakcije in lastništvo finančnih instrumentov, bi lahko tehnološki preboj lahko zmoti in spremeniti celotno finančno industrijo.

Potrjevanje lastništva za finančne instrumente in sledenje, ki ima v lasti, kaj je trenutno velik zapleten nered, ali pa vsaj, da je skoraj vsak trgovec zunaj Bitcoin. Za Bitcoin pa sledenje "anonimno ki", ki ima v lasti, kar je sestavni del v blockchain. Večji Bitcoin skupnost pride skupaj in s pomočjo rudarjenja ustvarijo blokov informacij, potrebnih za sledenje vsakega in vsako transakcijo.

Doslej je blockchain izkazalo, da je eden izmed najbolj učinkovitih in naprednih tehnologij za sledenje ogromne količine hitrih podatkov spreminja. V primeru Bitcoin je to pomeni pretok bitcoins iz različnih denarnic. Na delniških trgih, bi to lahko pomenilo jato delnicami in obveznicami. In kdo ve, kako bi bilo mogoče številne druge aplikacije Bitcoin je blockchain tehnologija uporablja preveč.

Kot Palychata not, "razvoj blockchain je treba obravnavati kot izum, kot je parni ali zgorevalnega motorja." Z drugimi besedami, v blockchain tehnologije, ki bi lahko dobesedno preoblikovala svet in človeško civilizacijo.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin morebitno financiranje terorizma in bo cena dosegla 2000 $?

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin prevare

Post ICO

Bitrefill napoveduje nov prenosni sistem s celijo

Post ICO

BitGold začenja novo platformo za trgovanje z zlatom zgleduje po Bitcoinu

Post ICO

Ameriški podjetnik želi s svojo pomoč Tesla povečati svojo dolino Blockchain

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Bitcoin proti Highlanderju: kdo je res nesmrten?

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013

Post ICO

Cena Bitcoin se v štirih dneh zmanjša za 37,5%