Blockchain.info Zahteva za uporabniška gesla | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Blockchain.info Zahteva za uporabniška gesla

Blockchain.info Zahteva za uporabniška gesla

Čeprav Blockchain.infoclaims, da nikoli ne dajo gesla nikomur jim tudi zdi, da je malo backpedaling dogaja okoli te politike.

Pred kratkim Blockchain.info poročali varnostno težavo, ki sodelujejo v "majhen del" iz baze uporabnikov vidi zasebnih ključev, ki je pokazala, in bitcoins pa negotov. Drug uporabnik na bitcointalk imenom johoe je poročala, da je pometanje addressesthat niso več varne in pošiljanje sredstva nazaj Blockchain.info.

Blockchain.info je podal več izjav, da je bila zadeva obravnavana, ampak toliko se pri iskanju s brskalnikov predpomnilnik, ki morda ni tako in več ljudi se še vedno poroča vprašanja in vidim zasebni ključi ogroženi zaradi službe. Kot je v teku saga nadaljuje število naslovov, ki so ogroženi, in računi, ki so ogrožena še naprej stopali.

Blockchain.info je dejal, da bi bilo povračilo uporabniki, ki so ogrožena ključe in se zdi, da se kar dobro na te obljube vendar vodijo v rahlem Čvoruga zdaj zahtevajo uporabniki, ki so jih prizadele to varnostno pomanjkljivost, da pošljejo informacije denarnico s storitvijo vključno z geslo za račun Blockchain.info.

Po reddit delovno mesto, ki ga je uradno reddit račun podjetja:

Blockchain nikoli ima dostop do vaših naslovov ali zasebnih ključev.

To pomeni tudi naša ekipa za podporo nima optiko v Moodle stanja denarnico ali naslovov.

Kot del našega postopka povrniti uporabnikom moramo vprašati za njihov prispevek in pregledati vsako denarnico posebej.

Tukaj je, kako smo to počeli. Najprej smo vprašati lastnike denarnice vzpostaviti popolnoma nov denarnico nato pa vsa preostala sredstva v povsem nove naslove. Nato, ko je denarnica z vprašanji prazno ravnovesje, kar zahtevamo od uporabnikov njihovih prvotnih gesla, tako da lahko dešifrira denarnice in potrdili, da so v priporu šibko ustvarjenega naslov v času, ko se sredstva so brišejo. Končno, po potrditvi so v lasti naslov smo jim povrnejo na nov naslov, ki ga je končni uporabnik.

Mi jih opozarjajo, zelo jasno, da se najprej premakne sredstva in nikoli več ne bo uporabil ta denarnico.

Zavedamo se, da je to stresno čas za veliko in delamo okoli uro zaviti gor povračila. Smo do zdaj obdelanih stotine in če imate vprašanja ali skrbi za padec primer na blockchain.zendesk.com

Mnogi so našli prakso prosi za informacije Blockchain.info prek navadnega besedilu, prek e-pošte, da je nesprejemljivo z uporabniki reddit komentiral:

Ker se stanje še naprej razvija, da služi kot opomin, da je veliko, zakaj uporabljate spletno denarnico je tako slaba ideja, še posebej tisti, ki ne izvaja RFC6979.

Tisti, ki ne želijo, da bi s takšnim resno vprašanje, kot je ta, so predlagali, da delujejo bolj varno rešitev, ki izvaja RFC6979 ali menijo teče denarnico sami. Za tiste, ki jih vprašanju varnosti že prizadeta družba prosi uporabnike, da pošlje vstopnico preko: https://blockchain.zendesk.com/home

Sorodne novice


Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev

Post ICO

Bitcoin Zebra odhajajo več kot 10 milijonov Satoshi

Post ICO

BitGive prejme 503 (c) (3) Status iz IRS

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

Bitcoin je agoristični primer

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Blok26 vlaga skoraj pol milijona v Bitcoinovo denarnico Airbitz