Partnerji Blockchain & Chain.com za Hackathon z $ 125k v denarnih nagradah | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Partnerji Blockchain & Chain.com za Hackathon z $ 125k v denarnih nagradah

Partnerji Blockchain & Chain.com za Hackathon z $ 125k v denarnih nagradah

Money20 / 20, največji svetovni dogodek za plačila in finančnih storitev za inovacije, je danes napovedal začetek "Money20 / 20 maraton hekanja", ki bo potekala 31. Oktobra do 2. Novembra 2014 na Aria Resort & Casino kongresni objekt v Las Vegasu, je takoj pred kick-off 2014 je Money20 / 20, ki bo potekala 02-06 november.

Money20 / 20 maraton hekanja bo gostil na stotine nadarjenih razvijalcev, oblikovalcev in podjetnikov, ki bodo tekmovali v skupini od enega do pet članov, več kot 36-urnem obdobju. Vsaka ekipa bo izpodbijala z razvojem FINTECH aplikacij, ki uporabljajo aplikacije programskih vmesnikov (API), razvoj programske opreme kompleti (SDK) in drugih orodij od 10 največjih inovatorjev v plačilih in finančnih storitev, vključno z Blockchain.info, Chain.com, MasterCard, živo srebro Plačilni sistemi (a Vantiv podjetje), ModoPayments in PayPal.

Deset zmagovalnih ekip bodo delili skupni nagradni sklad 125.000 $, s petimi $ 20.000 in pet $ 5.000 denarne nagrade, ki jih Money20 / 20. Skupni dobitek ekipa bo tudi priložnost, da predstavijo svoje rešitve kot del Money20 / 20 izključni Launchpad360, program, ki omogoča podjetjem forum za predstavitev svoje vodilne inovacije pred občinstvom tisoč vlagateljev, medijev in drugih udeleženci ekosistem. Lanskoletni Launchpad360 udeleženci od zbrali več kot 65 milijonov $ v financiranje tveganega kapitala.

Money20 / 20 bo usposobljene udeležence z $ 250 štipendijo za kritje potnih stroškov, polog in druge stroške. Udeleženci se lahko pridružite tudi vrsto drugih dogodkov, vključno z Halloween v petek zvečer ter presojanja in slovesnost ob podelitvi nagrad, ki zaključijo postopek v nedeljo.

Zlasti letos bo prireditev pod pokroviteljstvom Blockchain katerega API za Bitcoin je bila uporabljena po vsem internetu Bitcoin plačila iz širokega spektra spletnih strani in storitev.

"Kaj je zanimivo za Blockchain glede sodelovanja pri Money20 / 20 je bil sposoben zagotoviti najbolj ugledne, popolno, zanesljivo in najhitreje Bitcoin nabor izdelkov API v industriji, ki lahko vodijo podjetja in ustvarjalne možgane uporabljajo za gradnjo programske opreme, ki bo spremenila prihodnost plačilna industrija, "je dejal Nicolas Cary, glavni izvršni direktor Blockchain.info. "Mi smo že industrija vodilni ponudnik programskih vmesnikov za tisoče Enterprise Bitcoin podjetij, in veselimo se je, da ista partner za tisoč več, da pridejo."

Veriga tudi upa, da bo zbral nekaj pozornosti od dogodka, kot drugo platformo Bitcoin, ki je veliko bolj gledamo in uporabi za napajanje različnih različnih projektov, povezanih Bitcoin.

"Veriga je vodilna platforma za Bitcoin razvijalcem, in kaj boljši način, da pokažejo, kako so ti razvijalci oblikovanje finančno prihodnost na svetu, kot da jih izpodbijajo, da ga izumili v najpomembnejšem finančnem tehnologije dogodek na svetu," je dejal Adam Ludwin, glavni izvršni direktor Chain.com. "Navdušeni smo, da vidim, kako se bodo razvijalci ponovno mislim vse od plačil izvedenih finančnih instrumentov z uporabo Bitcoin, in bomo tam, da jih podpirajo na vsakem koraku poti."

Po Simran R. Aggarwal, soustanovitelj in predsednik Money20 / 20, v Money20 / 20 bo maraton hekanja nudi idealno platformo za skupnost razvijalcev tretjih oseb za vožnjo inovacije.

"Način, kako ljudje in podjetja, upravljanje, preživijo in izposojanje denarja se spreminja, s transakcijami vedno le del več povezanih vsakodnevnih aktivnosti," je dejal Aggarwal. "Odprtih in interoperabilnih platform omogočamo celovite inovacije, kot so mobilni denarnice, brezšivne avtentikacijo in identifikacijo, omni-kanal in mikrolokacije nakupovalnih izkušenj, podatkovnih obogatena storitev v oblaku point-of-prodaje posla in še veliko več. Ponosni smo, da podpiramo inovacije v plačilo in finančnih storitev kot temeljni del izkušenj Money20 / 20. "

Za več informacij o Money20 / 20 maraton hekanja in za registracijo ali sponzor, obisk.

Sorodne novice


Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Bitcoin denarnice

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne

Post ICO

Nova shema Bitcoin Ponzi? Izmenjava MyCoin izgine skupaj s 387 milijoni dolarjev

Post ICO

Bitcoin News Povzetek v 60 sekundah 15. januar 2018

Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

Odjemalci BitStamp, ki ne morejo preveriti identitete, ki bi lahko izgubili vse svoje BTC