Blok26 vlaga skoraj pol milijona v Bitcoinovo denarnico Airbitz | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Blok26 vlaga skoraj pol milijona v Bitcoinovo denarnico Airbitz

Blok26 vlaga skoraj pol milijona v Bitcoinovo denarnico Airbitz

Še en dan več, in še ena velika vlaganja v Bitcoin tehnologije je. Block26, vodilni blockchain podjetje podjetje, ki je napovedala, da bo injicirali $ 450.000 dolarjev v Airbitz, decentralizirano in odprto kodo Bitcoin denarnico, ki bi lahko obravnavale nekatere od najbolj perečih vprašanj v prostoru Bitcoin.

Airbitz trdi, da bo sposobna rešiti veliko varnosti, zasebnosti in uporabnosti vprašanj, povezanih s trenutnim generacijo Bitcoin denarnice. Podjetje trdi, da bo njegova "železo prevlečene" varnost preprečevanje in vsem tretjim strankam dostop do sredstev, čeprav Airbitz sama, in da je denarnica sam smešno enostaven za uporabo. Od tal navzgor, se zdi, enostavnost uporabe je bil velik poudarek.

Airbitz bo na voljo v Apple iOS in Google Android operacijskim sistemom

Denarnica bo očitno šifriranje vsi podatki samodejno prenesejo, in samodejno varnostno kopiranje uporabniških podatkov. Z uporabo sistema decentraliziranega strežnika, bo Airbitz je denarnica biti skoraj imun na strežnik zruši. Tudi če so strežniki družbe navzdol, lahko Airbitz preprosto preusmerijo na druge strežnike, s čimer bi zagotovili nemoten storitev.

Seveda, kot izdelek, ki je še vedno v razvoju, ne moremo preveriti informacije. Vemo pa, da Airbitz osvojil Inside Bitcoin NYC zagonu konkurence 2015 in da je bilo podjetje z imenom enega od AlwaysOn OnFinance je 50 družb Watch leta 2015. Z referencami, kot da je eden zagotovo ne smete jemati nobenih bahanje v zvezi z družba rahlo.

Skupaj Airbitz je videti, da dvig $ 1,2 milijona dolarjev to poletje, in glede na to, da je to že zaklenjena naložbo skoraj pol milijona dolarjev, menimo, da je podjetje na dobri poti, da bi dobili denar, ki ga potrebuje.

Block26 ugotavlja, da je denarnica sama ponuja videz in občutek strokovne bančne storitve, in jo poroči s prednostmi in pristojnosti blockchain tehnologije. Block26 je investitor, ne le v Bitcoin tehnologije, temveč natančneje blockchain tehnologija, ki je veliko podjetij in analitiki trdijo, lahko spremenimo svet.

Airbitz, ki je vodil ekipo izkušenih strokovnjakov z izkušnjami, ki delajo za velike računalniške družbe, ustanavljanjem podjetij in drugih organizacij. Ta izkušnja in industrija znanja je treba odplačati in da Airbitz podjetje vreden ogleda.

Z ustvarjanjem denarnice, ki so bolj dostopne, zanesljive in pozna stranke, bi Airbitz pomaga sprejetje pogona. Kot tehnologij izboljšati, in varnost postane bolj zagotovljena, bo Bitcoin izgledal bolj privlačno za naložbe in izbire valute za mainstream potrošnikov. In, seveda, saj več ljudi začelo uporabljati Bitcoin, bomo slišali več in več naložb v sektorju, kar bo privedlo do nadaljnjih izboljšav. Zdaj izgleda, da bi se Bitcoin, da lahko uživate močan obdobje rasti in investicij.

Ob istem času, nadaljnje naložbe in obresti v blockchain tehnologije je tudi nekaj, kar bi morali ljudje pazi na. Izpuščaj od podjetja, vlagatelji in vodilnih analitikov so navajanja blockchain tehnologijo Bitcoin je kot tehnologijo prihodnosti. Ugotoviti, aplikacije za blockchain tehnologije izven Bitcoin postaja osrednje vprašanje za mnoga podjetja in analitiki, in bi lahko prinesla nekaj pomembnih novosti v ne tako daljni prihodnosti.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Bitcoin posojila proti Fiat posojila

Post ICO

Bitcoin Job Fair

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Ameriški podjetnik želi s svojo pomoč Tesla povečati svojo dolino Blockchain

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 zlomi vse zapise: Gyft, NewEgg imajo najboljši dan prodaje doslej

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem

Post ICO

Odjemalci BitStamp, ki ne morejo preveriti identitete, ki bi lahko izgubili vse svoje BTC

Post ICO

Bitkoinske izmenjave

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress