Storitev Bitcoin, ki jo je v Nigeriji začela izvajati BitX | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Storitev Bitcoin, ki jo je v Nigeriji začela izvajati BitX

Storitev Bitcoin, ki jo je v Nigeriji začela izvajati BitX

BitXis širi krila za pokritje te regije ni imel prej. To je komaj šest mesecev, odkar je začela svoje storitve v Indoneziji, zdaj pa se razteza svoje storitve v Nigerijo. Zdaj nigerijski lahko sedaj dostop do njihovih storitev, za boljše svoja podjetja. Lahko uporabijo Bitcoin denarnico, API in menjalnih storitev. Preden se je začela, predstavniki poudaril, da bo prinaša svoje storitve v Nigeriji omogočajo uporabnikom, da uporabljajo Nairato posel z preko BitX denarnico, trgovini na njihovi izmenjavi in ​​uporabi API v svojo korist tako da ga vključi v ustrezne proizvode.

Kaj prinaša večjih BitX poti?

To ni presenetljivo, da se je BitX odločila, da začne svoje storitve v Nigeriji. Pravzaprav sta Indonezija in Nigerija je bil na seznamu ciljnih trgih od aprila lani. Država je med državami z najhitreje rastoče gospodarstvo na afriški celini. To dvigne upanje Marcus Swanepoel, BitX CEO. Pred začetkom svojih storitev v Nigeriji, je predsednik uprave je bilo jasno, da je bila družba zaveda velikega povpraševanja po Bitcoin storitev in izdelkov. On connoted da organizacija delala z roko v roki z zainteresiranimi podjetji za proizvodnjo novih neverjetne izdelke na trgu.

Drug razlog, zakaj BitX šteje Nigerijo pred drugimi velikimi igralci v Afriki, kot so Južna Afrika, je, da v aprilu 2013, je država postala največje gospodarstvo. Takrat je škrtanje z BDP 509.9 milijard dolarjev, v primerjavi z Afriko BDP Južne, ki je bila 350.600.000.000 $. Vendar pa analitiki še nekaj, ki s človeško populacijo Nigerije od 170 milijonov, naj bi njihovo gospodarstvo bolje, ker je Južna Afrika prebivalcev 52.98 milijonov.

Če bi BitX proslavili še?

Ponavadi je Bitcoin trg bil napreden in je zdaj na voljo v različnih platformah in napravah. S širjenjem pametnih telefonov, je postalo še lažje in priročno, da posel z BitX. Vendar to ne bo lahko v Nigeriji, saj je val pametne telefone še prodreti državo. GSM Association, ki je mobilni operater, ocenjuje, da je le 10 do 15% mobilnih naročnikov uporabljajo pametne telefone.

Vsi enaki, BitX ima vse zajeto. Pričakovati je, da bo družba pridružila ICE3x, zadnje izmenjave za izboljšanje uporabniške preference storitev v Nigeriji. ICE3x je glasom svoj šotor že v Nigeriji. Zagotavljajo storitve za izmenjavo naročil knjige, ki omogoča učinkovito izmenjavo v Naira z digitalnimi valute, med njimi litecoin in Bitcoin. BitX preveč namerava ne le uporabnikom omogočajo nakup storitev in blaga s pomočjo Bitcoin vendar pa bodo lahko tudi za pretvorbo digitalnega valute v lokalno Naira.

BitX je že začela v Nigeriji. Obstajajo pričakovanja, da bodo podjetja v državi spremenijo za najboljše. V poslovneži lahko sedaj kupiti vse vrste izdelkov in izmenjave Bitcoin v ustrezni lokalni valuti, hitrejši in na zanesljiv način. Za tiste, ki se bojijo varnosti, ste lahko svoje skrbi. BitX je sprejela vse ukrepe, in so v skladu z varnostnimi postopki in predpisi virtualnih valut. To bo preprečilo morebitne pranja denarja pojavnost v Nigeriji, ki je bil velik problem v državi. Trgovanje na spletu je postalo enostavno in varno. Lepota svojih storitev, ki jih lahko dostopate preko Android ali iOS. Poleg tega namerava sodelovati z lokalnimi podjetji za uvedbo novih proizvodov na trgu. Tam je zagotovo velika prihodnost za svoje storitve v Nigeriji zaradi lahke dostopnosti svojih storitev.

Sorodne novice


Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin Ticker je že na voljo na Bloomberg terminalu, vendar le za zaposlene

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin Marketing for Startups - 9 praktičnih korakov

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW