BitStamp za evropske stranke sproži predplačniško bitkoinsko debetno kartico | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitStamp za evropske stranke sproži predplačniško bitkoinsko debetno kartico

BitStamp za evropske stranke sproži predplačniško bitkoinsko debetno kartico

Bitcoin izmenjavo s sedežem v Londonu Bitstamp začela nov program predplačniških debetnih kartic. Pobuda omogoča strankam Bitstamp, da bi dobili ameriških dolarjev, evrov ali britanskih funtov, denominirane debetne kartice, ki so lahko bodisi virtualno ali fizično in naložen z Bitcoin.

Program se je začel po zaslugi partnerstva med Bitstamp in plačilo procesor AstroPay je. Kartice bodo na voljo strankam borze s sedežem v Evropski uniji in bo sprejela katero koli podjetje, ki se trenutno sprejema glavne kreditne in debetne kartice.

Bitstamp je kartica, ki se je začela v sredo (27.), ima tri različne stopnje preverjanja. In se prepričajte, da je program popolnoma varna za stranke, vsaka stopnja ima svojo mejo porabe.

V prvi fazi ne zahteva preverjanja know-your-stranke in omogoča € 2.500 vrednosti transakcij na leto. Varnost je najbolj zahtevna v fazi 2, vendar je letna mejna obremenitev višja in kartica vključuje dostop do bankomatov. Tretja faza zahteva vlade ID, dokaz bivanja in overjeno vir dokumenta sredstev. Vendar pa je letna mejna poraba je precej visoka, na € 125.000.

Bitstamp že sprejema naročila za svoje nove debetne kartice. Sprva bodo kartice na voljo v digitalni obliki in se lahko uporablja samo na spletnih straneh. Stranke izmenjavi je mogoče naročiti tudi fizično kartico, ki se lahko uporablja v vsakem opeke in malte drobno storesfor 10 $, vendar je prvih 100 strank odrediti cardwill dobil zastonj.

Kartica traja približno dva tedna, da se doseže in se nato mogoče naložiti z BTC z računom Bitstamp. Po izmenjavi, "prenos sredstev iz vašega računa Bitstamp na kartico izvaja ravno $ 10 pristojbino za zneske do 1000 $. Za prenose nad 1000 $, je dva odstotka pristojbina zaračuna."

Prenosi na karticah, denominirane v evrih ali britanskih funtov bo samodejno pretvorijo, Bitstamp obvestila v spletnem dnevniku. Imetniki kartice bodo imeli dostop do njihove zgodovine transakcij in bodo mogli priklicati svojo kodo PIN, naročite nove kartice in več z mesta Cardportal.com.

Kartica ni na voljo državljanom ZDA v tem trenutku

ampak izmenjava načrtuje širitev storitev v bližnji prihodnosti.

Sorodne novice


Post ICO

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

Post ICO

Bitcoin v0.9 sprostitev bo prinesla nove funkcije za trgovce

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Post ICO

Bitcoin prevare

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

Bitcoin potrošnikom ponuja izbiro in jih prestraši

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Skoraj sem se obtožil domnevni Coindesk

Post ICO

Anketa o Bitcoinu kaže, da so 26% Bitcoiners vplivale na prevare ali hacks

Post ICO

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Post ICO

Bitcoin je najhitreje rastoči sektor za tvegani kapital