Bitstamp izboljša preverjanje identitete in varnost z tehnologijo GBGroup | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitstamp izboljša preverjanje identitete in varnost z tehnologijo GBGroup

Bitstamp izboljša preverjanje identitete in varnost z tehnologijo GBGroup

Od zdaj naprej bo vse večja izmenjava Bitstamp mogli preveriti na stotine novih strank na dan, za izboljšanje njihove varnostne značilnosti hkrati. Vse to zahvaljujoč toGBGroup, ki je sedaj odgovoren za področje preverjanja identitete podjetja.

GBGroup je vodilno globalno podjetje na področju identitete inteligence in da je, zakaj je Bitstamp izbrala ID3global rešitev za izvedbo celovite storitve preverjanja identitete za svoje stranke.

S skoraj 11 milijonov Bitcoins v obtoku in tržno vrednostjo okoli 1,4 milijarde $ (po tekočih cenah), varnost je skrb, da raste na dnevni osnovi. In to je razlog, zakaj izmenjave čutijo potrebo po zaščiti svoje stranke od možnih prevar. "Izbira GBGroup je zagotovil zanesljivo infrastrukturo, ki smo jo potrebovali, da bi potiskanje to moteče novega udeleženca na valutnem trgu, da ves svoj potencial. Ne moremo delovati na trgu, kar počnemo, ne da bi vedel, kdo so naši kupci, zato menimo, da je ta dogovor predstavlja velik Srečanje -., kot eden izmed vodilnih Bitcoin trgovcev smo menili, da je edino prav, da smo zaposlili trga je vodilni identitete preverjanju poslovanja za zaščito naše stranke, kjer koli na svetu Napreduje Bitstamp želi voditi pot z izvajanjem najboljše prakse da bo oblikoval in zagotoviti dolgoročno prihodnost našega trga, "pravi Nejc Kodrič, direktor Bitstamp.

S pomočjo storitve GBGroup, bo Bitstamp lahko delujejo varnejši trg. "Bitstamp bo uporabil tehnologijo samo za preverjanje strankam na točki registracije, da se zagotovi, da se vse aktivnosti uporabnika na Bitstamp izvaja na pregleden način, ob ohranjanju zasebnosti uporabnikov ob istem času. Ključni dejavniki pri izbiri so bili širina in globina mednarodne mreže sistema in položaja GBGroup je kot najbolj naprednimi globalnimi ponudniki Identity preverjanje ", GBGroup pojasnjuje, na njihovi spletni strani.

Po mnenju generalnega direktorja GBGroup, "je, kot je trg Bitcoin, ki je samo en del širšega cryptocurrency industriji, še naprej raste, je vedno bolj pomembno, da se dokaže, da so enake najboljše prakse opazili, ki se uporabljajo v tradicionalnih finančnih trgih. Kupci morajo biti prepričani, da je trgovanje z Bitcoins varno ali pa bo šel drugam ".

John Lord dodaja, da "ima GBGroup veliko izkušenj na področju preverjanja identitete in je navdušena, da pomaga inovativnih novih trgov, da se vzpostavi in ​​zagotovi varno poslovno okolje za svoje stranke, smo videli, da je to šele prvi korak. - kot več trgovcev sprejme napredno Identity Verification so bodo postavili temelje, potrebne, da Bitcoin živ, morda celo poganjanje v položaj, v katerem lahko trdijo, da je eden od valut na svetu izbire ".

Via finextra.com

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

BitPay Delo s plačilnimi sistemi Heartland

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje

Post ICO

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Post ICO

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Ameriško sodišče ustavi Mt. Gox iz dražbe domene Bitcoin

Post ICO

Bitcoinova fundacija je porabila 150 kilogramov na mesec, izgubila 4,6 milijona dolarjev manj kot leto dni

Post ICO

Bitcoinova cena se povrne po padcu, ki ga je povzročilo napad Silk Road

Post ICO

Bitcoin novice posodobitev 5. december