Bitstamp in druge izmenjave nadaljujejo z Bitcoin umikom, medtem ko Mt. Gox trpi protest | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitstamp in druge izmenjave nadaljujejo z Bitcoin umikom, medtem ko Mt. Gox trpi protest

Bitstamp in druge izmenjave nadaljujejo z Bitcoin umikom, medtem ko Mt. Gox trpi protest

Medtem ko je večina Bitcoin exchangesseem pripravljeni preseči težave, ki vplivajo Bitcoin withdrawalsthat so odkrili v začetku tega tedna, na osnovi Japonskem Mt. Gox naprej pada v več kot samo eno polje.

Bitstamp izdal izjavo, v petek (14) napoveduje, da se bo nadaljevala dvige Bitcoin v naslednjih urah. "Napadu zanikanje-of-service nam povzroča, da opusti obdelavo umikov Bitcoin. Bitstamp, s pomočjo ključnih razvijalcev Bitcoin je izvajala rešitev, ki poteka naše preliminarne teste in preglede. Po dodatnih testiranj, načrtujemo, da bi Bitcoin umakne kasneje danes ", je zapisano v izjavi.

Zdi se, da izmenjava je bila sposobna izvajati transakcija raztegljivost popravke, ki jih jedro Bitcoin developersduring zadnjih 24 ur, ki se bodo obravnavale vidike protokola, ki narejene nedavne DDoS napad mogoče sprosti.

Drugi izmenjave poleg Bitstamp izvajajo tudi popravke. Vzemimo na primer Bitcoin.de, ki je očitno pripravljen za vrnitev na normalin nima časa zaradi trdega dela strokovnjakov.

Kljub temu se zdi, da ni svetlobe na koncu tunela za Mt. Gox. Predsednik uprave družbe, Mark Karpeles, napovedal izmenjava bo izvajala popravke, vendar ni rok za nadaljevanje dvigov. Pustil je sporočilo pred nekaj urami v Bitcoin GitHub odlagališča:

Mi [Mt. Gox] bo izvajanje tega novega indeks razpršitve V naši podatkovni transakcij in začeli delati z njim (bomo objaviti vzdrževanje saj bomo morali ustaviti Bitcoin vloge tudi v posodobitvi sheme baze podatkov) in se bo pričelo novo hash, če so stranke, ki izstopa Bitcoins, Litecoins ali kateri koli drug kovanec, ki temelji na Bitcoin nam lahko pomaga v prihodnosti.

Poskrbeli bomo tudi API, ki bo omogočil našim strankam, da uporabljajo to hash za pridobivanje hash transakcije, kot je razvidno iz blockchain ko je transakcija potrjena in bo upamo, drugi bo indeks te vrednosti en dan.

Vabimo tudi druge izmenjave in podjetja, ki morda morali slediti Bitcoins jih pošljete uporabi isti način, saj se ukvarjajo z več različic iste stvari ne bi bilo zelo produktivno.

Če nihče ga ne bomo objavili tudi nekaj testnih vektorjev za redno (v => ven) transakcije v bližnji prihodnosti.

V tem času, je protest dogaja zunaj Mt. Sedež GOX je v Tokiu. Video objavljen na YouTubeshows majhno, ampak smiseln ukrep, ki poteka zunaj stavbe. "Zdi se, da so pravkar sprejeti denar ljudi. Imajo sprejeti svoj denar. Sem nekako zelo moti o tem", eden od protestnikov pravi v intervjuju.

Na voljo je tudi spletna peticija trenutno zbirajo supportersin Da bi odstranili Mark Karpeles od svojega trenutnega položaja na fundaciji Bitcoin.

"Karpeles je nenehno izkazal sam, da je nesposobna, ki povzročajo strah in poškodovali zaupanja signale, ki Bitcoin se sklicuje na tako treba vzeti resno. Želimo si želeli odstraniti iz svojega položaja na krovu in vse skupaj z Mt Gox je treba odstraniti s spletne strani Bitcoin Foundation ", prebere dokument, ki ga najdete na Change.org.

Cena Bitcoin se je bila sposobna upreti polemike v večini borz, vendar ne na Mt. Gox. Podjetje je registrirano zmanjšanje vrednosti od $ 900, cena na 5. Februarja, da trenutno $ 460.

Sorodne novice


Post ICO

BitPay izboljšuje plačila Bitcoin z ustvarjanjem novih podpornih ukrepov

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Bitcoiners razbijejo svoje iPhones, potem ko Apple pravi ne za aplikacijo Blockchain

Post ICO

BitStamp potrjuje težavo naslova naslova

Post ICO

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Post ICO

Bitcoin scammers prisiljeni poravnati s FTC

Post ICO

Bitcoin London 2013 je tukaj in vam predstavljamo popoln pregled

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

BitFury v zadnjem finančnem krogu dviguje še 6 milijonov dolarjev

Post ICO

Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency