Odjemalci BitStamp, ki ne morejo preveriti identitete, ki bi lahko izgubili vse svoje BTC | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Odjemalci BitStamp, ki ne morejo preveriti identitete, ki bi lahko izgubili vse svoje BTC

Odjemalci BitStamp, ki ne morejo preveriti identitete, ki bi lahko izgubili vse svoje BTC

BitStamp stranke z nepreverjenih računov morajo do 13. Novembra, da se dokončno preverjanje ID requirementor lahko srečujejo končno "kazen": izgubiti vse svoje Bitcoins. Vse cryptocurrency shranjeni v račune brez ustreznega preverjanja identitete bodo zasegli, ki jih vlada ZDA, in dodatne kazni lahko uporablja.

Izmenjava s sedežem v Sloveniji - eden največjih na svetu, ki se ukvarjajo z ameriških dolarjev - objavila novo opozorilo na 16. November, spomni "vse nepreverjene imetniki računov z ravnotežjem se preverja v 28 dneh od te objave".

Kljub temu da je obveščena o spremembah v naši politiki preverjanje več kot pred letom dni na 4. Septembra 2013, še vedno nekateri računi nepreverjena.

Bitstamp ne more dovoliti, nepreverjene račune za trgovanje ali ponuditi kakršne koli druge storitve, saj bi s tem krši naše pravilnike preprečevanju pranja denarja in dobrega poznavanja.

Podjetje napreduje z varnostnimi ukrepi, čeprav priznava, da mnogi kupci ne bo zadovoljen s to odločitvijo. Vendar Bitstamp ve, da mora postati popolnoma v skladu wit ureditev države, kjer trenutno deluje, da bi rast.

"Menimo, da naredi dober občutek za nas, da deluje na konzervativen način in po svojih najboljših močeh, da se zavaruje celovitost sistema. Vsak dan, vsako minuto, vsako sekundo, Bitstamp omogoča spletno izmenjavo, v katerem smo se ujemajo kupci in prodajalci, in prek teh številnih transakcij, pomaga določiti v realnem času vrednost Bitcoin za uporabo s strani trgovcev in kupcev po vsem svetu ", družba je dejal, ko je napovedal nove politike.

Po Bitstamp, računi, ki bodo prizadeti so tisti brez preverjanja ID in brez dejavnosti v zadnjih 12 mesecih. Računi, ki so bili neaktivni vsaj šest mesecev, se bo prenesla v "hrambi tretje osebe", CoinTelegraph navaja.

Spodaj si lahko ogledaš, ki jo stranke Bitstamp je pred kratkim prejel pismo.

Spoštovani Bitstamp kupec,

To je tvoja Zadnje obvestilo. Ugotovili smo, da kljub temu, da ste obveščeni o naših sprememb v politiki preverjanje Bitstamp je več kot pred letom dni na 4. Septembra 2013 in kljub našim večkratnim prošenj, in opozorila na vas, še niste potrdili svoj račun Bistamp, zaradi česar naši ob opustiti svoje dejavnost.

Prosimo, svetoval: Ne smemo dovoliti, nepreverjene strankam v trgovini ali pa kakršno koli dejavnost koli na Bitstamp, saj bi s tem krši naše pravilnike preprečevanju pranja denarja in dobrega poznavanja.

Kot ste gospodarstvo ravnotežje z Bitstamp, vas prosimo, da potrdite svoj račun, v roku 28 dni od prejema tega obvestila.

Če tega ne storite, boste kršili našo pogodbo in ne popravi svojo kršitev. To bo samodejno povzročilo naslednji: vaš račun bo prekinjena, boste izgubili pravice do dostopa, in vam ne bo več šteje Bitstamp stranke.

Preostali znesek na računu bo predmet takojšnjega zasega s strani in odvzem regulativnih organov.

Prosimo, da takoj sprejme te preproste korake preverjanja. Lahko preverite svoj račun Bitstamp tukaj: https://www.bitstamp.net/account/verify/ ali se obrnite na našo podporo na.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin doseže nov mejnik: 10.000 trgovcev Zdaj sprejemajo valuto

Post ICO

Bitcoin Exchange BitCurex ne zaračuna nobenih taks za Grčijo

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King vodi 3,237 milj za spodbujanje kriptokurrency

Post ICO

Prvotni podružnica Bitcoin v Južni Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

BitPOS sistem prodajnega mesta BitPOS, ki se je začel v Avstraliji, med glasovi o tajnem projektu

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Novi odprtokodni projekt BitCore Bitcore pomaga razvijalcem aplikacij Bitcoin

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Post ICO

Prepoznavanje bitko se počasi povečuje, kljub neuspehu

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Bigcoin Big Lasulje