BitStamp je v poslovanju z varnejšim sistemom po množični kršitvi denarnice | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitStamp je v poslovanju z varnejšim sistemom po množični kršitvi denarnice

BitStamp je v poslovanju z varnejšim sistemom po množični kršitvi denarnice

Izmenjava slovenski Bitcoin Bitstampis nazaj z "novo prerazporediti spletni strani in zalednih sistemih, ki so varnejši kot kdajkoli prej". To je obljuba, ki jo Nejc Kodrič, predsednik uprave družbe, ki je napovedala vrnitev naslednje obsežnega napada, ki je prizadel izmenjavo na 4. Januar. 

V nedeljo, so bili nekateri izmed operativnih denarnic Bitstamp je ogrožena, kar ima za posledico izgubo manj kot 19.000 BTC, enakovredno do 5 milijonov $. "Ta kršitev predstavlja majhen del celotnih rezerv Bitstamp je Bitcoin, je velika večina, ki je potekala v hladilnih sistemov za shranjevanje varno offline. Lahko zagotovim, stranke, ki so vse Bitcoins potekala pri nas pred začasno ustavitev storitve za 5. Januarja, ob 9. UTC popolnoma varne in bodo v celoti počaščen, "je dejal Kodrič.

Po učenju kršitve, smo takoj obvestiti vse stranke, da bi morali več narediti vloge za predhodno izdane Bitcoin naslove depozit. Kot dodaten varnostni ukrep, smo blokirali naše sisteme, da v celoti razišče incident in aktivno sodelujejo z uslužbenci organov kazenskega pregona.

Čeprav je trajalo malo več časa, kot je bilo sprva napovedano, Bitstamp uspelo, da si opomore in nadaljuje vse postopke v petih dneh. Dobra novica je bila objavljena ta petek (9. Mesto), na novi spletni strani družbe in na Twitterju.

Po mnenju generalnega direktorja slovenske menjave, so bistvenega pomena za obnovo sistemov platforma je "od tal navzgor iz varnega backup za nekaj razlogov" teh zadnjih dneh.

"S prerazporeditvijo naš sistem iz varnega varnostne kopije na povsem novo strojno opremo, smo lahko ohranili dokaze za popolno forenzično preiskavo kaznivega dejanja. Prav tako smo sprejeti tokrat za izvajanje številnih novih varnostnih ukrepov in protokoli, tako da lahko kupci nadaljevati z uporabo Bitstamp s polnim zaupanjem. Medtem ko je ta odločitev pomeni, da niso bili sposobni, da vam s storitvami za število dni, menimo, da je to dodaten ukrep previdnosti je v najboljšem interesu naših strank ", Nejc Kodrič dodal.

To pomeni, Bitstamp ni le nazaj na normalno, vendar pa se je vrnil v svojo spletno stanje z več ključnih izboljšav. Seznam vključuje BitGo multi-sig tehnologije in nova hardwaredeployed iz popolnoma varen backup kodo Bitstamp je in podatkov.

Poleg tega je platforma "zdaj teče na svetovno oblaku infrastrukture Amazon AWS, zgrajenem, da je eden od najbolj varnih in zanesljivih računalništva v oblaku okoljih na voljo".

Da bi se zahvalil strankam za njihovo "potrpežljivost in razumevanje med tem prekinitve storitev", bo izmenjava ponudil poslov brez provizije do konca ameriške Bitcoin konference Severnem, 17. Januarja.

Vir slike: Bitstamp in Twitter

Sorodne novice


Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Novi odprtokodni projekt BitCore Bitcore pomaga razvijalcem aplikacij Bitcoin

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Bitcoin ni rešitev za skrivanje pred PRISM

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Bitcoin je agoristični primer

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih