Bitrefill napoveduje nov prenosni sistem s celijo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitrefill napoveduje nov prenosni sistem s celijo

Bitrefill napoveduje nov prenosni sistem s celijo

Globalna predplačniški mobilni top-up service Bitrefilland New York izmenjava temelji Celeryhave uvedla partnerstvo, ki temelji na povezovanje, ki nam omogoča uporabnikom, da pošiljajo mobilnega prenosa podatkov, nakazila v več kot 100 državah.

Novica je bila objavljena na letnem mednarodnem prenosu denarja Conferencein Las Vegas je danes potekala.

Storitev ne zahteva niti pošiljatelja ali prejemnika razumeti cryptocurrency. Pošiljatelj lahko preprosto povezati svoj bančni račun in izberite znesek poslati v sprejemnem valuti. Sporočilo SMS se potem pošlje prejemniku v minuti, ki navaja, da je bil denar nakazana na njihov račun.

Ilya Subkhankulov, predsednik uprave Zelena, pravi,

"Ta integracija uporablja vse prednosti Bitcoin, vendar skriva kompleksnost od uporabnika. Pravkar smo uporabili Bitcoin kot tirnic poravnave."

Bitrefill ponuja storitev, kjer lahko uporabniki po vsem svetu nakup programskega časa v več kot 100 državah. Zelena je spletna denarnica in izmenjavo digitalnih valut, kot Bitcoin.

S to integracijo, uporabniki Zelena preprosto izberite nov element "Telefon napolnite" meniju, vnesite telefonsko številko, ki je potrebna, in izberite znesek, za pošiljanje. Vse, kar se zgodi samodejno dolarjev se umakne iz uporabnikovega ameriški bančni račun, in se konča v minuti na prejemnika telefona.Bits of Gold omogoča Izraelcem osebno kupiti BitcoinsNovo partnerstvo med Bitcoin izmenjav bitov Goldand Globalni Money Transfer (GMT), ki je sedaj omogoča Izraelce kupiti Bitcoins na svoji lokalni izmenjavo biro za najvišji znesek 10.000 izraelskega novega šekel (okoli $ 2.800).

To sodelovanje pomeni, da je Bits of Gold pravilno po sedanjih in prihodnjih predpisov za boj proti pranju denarja in sorodnih strank v državi. Velika novica za direktorja izmenjave, ki trdi, da je zaljubljena v Bitcoin odkar je slišal o "čezmejno naravo" cryptocurrency prvič že leta 2010.

Jonathan Rouach pravi, da "ne bi mogel spati tri tedne" v tistem času. "Bral sem vse, kar sem lahko, in v bistvu ponovno učenje pomen denarja. Butit traja nekaj časa, da ljudje res zaupajo idejo, ki temelji na matematičnem valuti. Za mene, to je približno 1,5 let," je pojasnil.

Podjetnik je dosegel točko v življenju, kjer je všeč zamisel o Bitcoin toliko, da je dobil pogumen. "Zaprem lepo delo, izkoristi priložnost in odprite podjetje", Rouach pove. In zato se je odločil, da bo novo priložnost za novo množico: "kot večji trgi spletno storitev začeli sprejemati Bitcoin, bodo Izraelci, ki želijo sodelovati v tem gospodarstvu skočiti smo tudi v pogovorih z velikimi lokalnih trgovcev, da so izraelske izdelkov. Prodajajo v Bitcoin, ampak, da bo trajalo nekaj časa. "

Trenutno ni predpis v Izraelu, ki se nanaša na Bitcoin na kakršen koli način. Ali digitalne valute sploh. "Izraelska vlada je v bistvu čaka na ZDA, da sprejme jasno stališče. Tako izraelski ekvivalent FinCEN in centralne banke ne želijo, da se vključijo v to novo tehnologijo, dokler jih res morali," pravi Rouach.

Vendar pa je digitalna tema pritegnila izraelsko vlado, toliko, da so guvernerji v državi je začelo sodelovanje z lokalno Bitcoin skupnosti. In kaj o prihodnosti inovativnih Bits Gold? Kot je Rouach napovedano, je družba želijo razširiti svoje poslovanje v Južni Ameriki in na Bližnjem vzhodu. Prvi del projekta rast se bo začela v prvem četrtletju leta 2014.

Via coindesk.com


Bitseed v2 Prednostni elementi vozlišča ZačetekBitseed se zdaj sprejema prednaročila za naslednjo generacijo njihovega namenskega Bitcoin polno napravi vozlišča.

Različica 2 strežnika Bitseed bo predstavljal novo obliko primera, nadgrajen uporabniški vmesnik in boljša orodja za upravljanje vozlišče, katerega cilj je, da bi bilo lažje kot kdajkoli za ne-tehnične uporabnike, da vodijo svoje Bitcoin polno vozlišče.

Bitcoin izdaja v Bitseed Osebni strežnik je prednastavljena kot Bitcoin polno vozlišče. Tek uradno Bitcoin Core odprtokodni odjemalec, ohranja celotno Bitcoin blockchain.

Izdelek uporablja manj kot 10 vatov električne energije, po zadnjih izjavah družbe, v primerjavi s standardno namizje, ki se lahko uporabi več kot desetkrat toliko moči.


Bitstamp za nadaljevanje operacij v 24 urah po kramljanju, ki povzročijo izgubo 5 milijonov dolarjevPo večjega napada, slovenski Bitcoin izmenjava Bitstamp se zdaj pripravlja, da nadaljuje svoje delovanje v manj kot 24 urah. Platforma napoveduje vse operacije, bi moral iti nazaj v normalno stanje to sredo (7.), glede na članek, ki ga je slovenski spletni strani rtvslo.si objavljena. 

Trenutno je na spletni strani Bitstamp.netis preprosto prikazuje sporočilo, ki se začne z obveščanjem stranke, ki je Bitstamp "začasno prekinjena" svoje storitve. Izmenjava je bila tarča obsežnega kramp v nedeljo. "Na 4. Januarja, nekaj operativnih denarnic Bitstamp so bili ogroženi, kar ima za posledico izgubo manj kot 19.000 BTC", enakovredno recimo 5 milijonov $ v času napada.

Ampak, kljub zajetne vsote, ki so jih hekerji ukradeno, družba zagotavlja da ni razloga za paniko. "Ta kršitev predstavlja majhen del celotnih rezerv Bitstamp je Bitcoin, je velika večina, ki je potekala v hladilnih sistemov za shranjevanje varno offline. Radi bi, da bi pomirili vse Bitstamp stranke, da so njihovi stanja posesti ne bo vplivalo pred našim začasno ustavitev storitve in bodo izpolnjene v celoti ", se glasi sporočilo, objavljen na spletni strani Bitstamp.net je.

Kljub temu, saj je izmenjava utrpela kršitev denarnice, so kupci Bitstamp je beingwarned ne deponira nobene BTC v že izdanih Bitcoin vlog naslovih. »Pri učenju kršitve, smo takoj obvestiti vse stranke, da ne bi smeli več vplačila v predhodno izdanih Bitcoin depozit naslovov".

Kot dodaten varnostni ukrep, smo blokirali naše sisteme, medtem ko smo v celoti razišče incident in aktivno sodelujejo z uslužbenci organov kazenskega pregona.

Poleg tega sodelujejo z oblastmi, da bi našli krivce, Bitstamp tudi "vzpostavitev dvojnik celotne infrastrukture v San Franciscu", ki bo omogočila podjetju, da nadaljuje vse postopke v naslednjih nekaj urah, Bitstamp soustanovitelj Damijan Merlak povedal RTVSLO.si.

"Bistamp še vedno tekoč, vendar ne morem povedati več, ker preiskave", Merlak je dejal in dodal, da je družba zaključila izmenjavo, saj sicer "lahko pomembni poti izbrisani".

Slike vir: Bitstamp

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin rudarski proizvajalec HashFast se izklopi in dražbe preostalih sredstev

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Bitcoin in nakazila: Ali lahko deluje?

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

Bitcoin morebitno financiranje terorizma in bo cena dosegla 2000 $?

Post ICO

Bitcoin scammers prisiljeni poravnati s FTC

Post ICO

Appleova App Store ponovno integrira aplikacijo Blockcoins Bitcoin

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Bitcoiners razbijejo svoje iPhones, potem ko Apple pravi ne za aplikacijo Blockchain

Post ICO

Odjemalci BitStamp, ki ne morejo preveriti identitete, ki bi lahko izgubili vse svoje BTC