BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

BitPay obdeluje 6.296 Bitcoin transakcij med Bitcoin Black Friday

Bitcoin Črna Fridaywas odgovoren za najvišjo evidenco cryptocurrency transakcij doslej. Po BitPay, trgovec platforma obdelujejo evidenco 55,288 trgovskih transakcij Bitcoin v novembru, kar pomeni povečanje za 165 odstotkov več kot oktobra.

Med (29), posebno sam dogodek prejšnji petek, procesor plačilo ravna 6,296 Bitcoin transakcije. Številke, da ta dan je najbolj zaseden datum v zgodovini cryptocurrency poslovanja tako daleč. Kot je BitPay izjavil, 29. Novembra, je bilo več kot šest odstotkov vseh transakcij v omrežju Bitcoin porabi za blago in storitve prek te platforme.

To je bil pomemben napredek glede lanske rezultate, ko je prvi Bitcoin Črni petek se je zgodilo. V letu 2012 je platforma zaključila 99 poslov, kar pa je še vedno dan z največjim obsegom v celotnem letu. To pomeni, da rast leta v leto jih BitPay registrirano na črni petek je bil za 6.260 odstotkov.

Tony Gallippi, BitPay predsednik uprave, pravi, da v plaform je "obseg nalog je najbolj natančen pokazatelj realnega Bitcoin gospodarstvo, in danes, da je gospodarstvo naraščajoče višja kot trgovci so videli ogromno vrednost pri sprejemanju Bitcoin plačila".

Gradimo najbolj močne, zanesljive in prilagodljive orodja za podjetja, da sprejme Bitcoin.

Novembra le, BitPay sprejel več kot 3000 novih trgovcev

Presega skupno 14.000 Bitcoin-sprejemajo podjetja. "Ne ponudnik trgovskih storitev jahanje na tradicionalne tire prestopnih lahko ponudi all-inclusive cene, saj so tri ali štiri posrednikov, ki jemljejo zmanjšanje za vsako transakcijo," pravi Gallippi in dodal, da "nekateri predelovalci draži trgovcem cen pavšalno, ampak obstaja veliko skritih stroškov in omejitve, ki omogočajo pavšalno ponuja iluzijo ".

V zadnjem mesecu je bilo nekaj trgovci, ki resnično vstal: BitPay registrirana močno dejavnost iz Bitcoin proizvajalca rudarske prestavno KNC Miner, platformo za e-kartice darilo Gyft in blagom trgovec Amagi kovine.BitPay obdeluje največjo posamično transakcijo v višini 1 milijona dolarjev za Butterfly LabsBitPay obdelali svoj največji Bitcoin trgovski posel doslej: ogromen sam red milijonov $ 1 za rudarsko strojno opremo proizvajalca Butterfly Labs, s sedežem v Kansas City.

Kljub velikosti posla, "BitPay predelana, žogo, in jo rešiti v svojem običajnem en delovni dan časa framedirectly do Butterfly Labs" bančni račun ", navaja sporočilo za javnost. Po Coindesk na tekočem tečaju, to pomeni platformo, ki se obdelujejo več kot 5.200 BTC iz odredbe Butterfly Labs prejel.

Tony Gallippi, soustanovitelj in izvršni direktor BitPay, je dejal, da "je hitrost, zanesljivost in varnost plačil prek omrežja Bitcoin se širi na hitro, in v veliko pogledih je že presegla funkcionalnost naše 60-letni kredit omrežja kartice. Butterfly Labs lahko zdaj ladja to blago z zaupanjem, da ne bo prišlo do reverzibilnost ali bremenitev, plačila, ki je veliko tveganje pri sprejemanju kreditne kartice na spletu ali PayPal ".

Kot Butterfly Labs - kar naprej ukvarjajo zapoznelih dobav -, BitPay ohranja širi svoje storitve in funkcije, poleg tega v zadnjem času ustvarja tri zanimive cene planswith nič pristojbin.


BitPay razkriva svoj novi Bitcoin trgovski imenikPlačilo procesor BitPay se je napovedala nov in zelo uporabna funkcija, še posebej zdaj, ko so prazniki, ki prihajajo: trgovec imenik Bitcoin, ki jih lahko obiščete tukaj.

Novost BitPay ponuja ugledne vir za informacije o Bitcoin prijaznih trgovcev in bo verjetno v veliko pomoč za prodajalce, ki zdaj lahko integrirajo svoj imenik njihovega plačila procesorja. Storitev Platforma ponuja tudi seznam neprofitnih organizacij, ki si lahko pomagajo s svojimi Bitcoins.

Obeh spletnih platform in opeke in malte obratov - - Čeprav je BitPay več kot 12.000 podjetij in dobrodelne organizacije uporabljajo, v tem primeru le nekaj sto trgovci so, tako daleč, del imenika. Prodajalci so bili obveščeni o novi funkciji v oktobru in je treba registrirati, da postane član imenik.

Storitev je brezplačna in zelo enostavna za uporabo. Vsi trgovci morate storiti, je naložiti logotip, registracijo njihovo spletno stran in dodate kratek opis njihovega poslovanja.

Nekaj ​​"slavni" Bitcoin prijazna podjetja so že del imeniku: vzemite primer Brothers družinskega podjetja čebel, Bitcoin ATM proizvajalec lamassu, rudarsko opremo proizvajalca CoinTerra oz pionirji Grass Hill alpak.


BitPay posluje z več kot 100 milijoni dolarjev v Bitcoinu in presega 15.500 trgovcevBožič je še nekaj dni stran, vendar plačilo procesor BitPay že odvili dve darila. Po navedbah družbe, njihova platforma presegel decembra 100 milijonov $ v Bitcoin transactionsand ima zdaj več kot 15.500 trgovci širijo čez 200 držav.

BitPay "krivi" svoje all inclusive načrte cenovnih začela že oktobra, za vse večji uspeh platforme. Poleg tega, je integracija z Shopify povečalo število novih trgovcev več kot 50 odstotkov, potrojitev obseg transakcij.

Martin Fernandez, BTCTrip izvršni direktor, eden od mnogih podjetij, ki delujejo preko BitPay, meni, da je platforma "plačilo portal za podjetja, ki želijo sprejeti Bitcoin. To je glavni akter za razvoj trgovske gospodarstva za Bitcoin skupnosti".

Ustanovitelj Adafruit strinja. "Letos je bilo 2.013 prazniki Adafruit je največja doslej. Veseli nas, da ponudijo plačila Bitcoin preko BitPay za našo skupnost in strankami. Bilo je hitro in enostavno, na stotine naročil in zadovoljnih strank pridobivanje izobrazbe elektronike, z uporabo Bitcoin", je dejal Limor Fried.

Ti in številni drugi trgovci lahko zlahka najdete na BitPay globalni imenik, ki je bil pred kratkim začela olajšati stranke dostop do več tisoč podjetij in dobrodelne organizacije, ki sedaj sprejemajo Bitcoin v celem svetu.

Sorodne novice


Post ICO

6 potencialne poslovne priložnosti Bitcoin

Post ICO

Bitmain uvaja zmanjšanje DDoS-a za AntMiner S4 in S5

Post ICO

Blokada spletnih strani v Bitcoinu v Rusiji, ki jo je lokalno sodišče štelo za nezakonito

Post ICO

BitcoinTalk Server ogrožen

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Bitcoin London 2013 je tukaj in vam predstavljamo popoln pregled

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Agora Commodities vam omogoča, da kupite paladij z Bitcoinom

Post ICO

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Bitcoin London 2013: evropska ljubezen do kriptocurrency, nov ATM stroj in veliko novoustanovljenih podjetij