BitPay predstavlja tri nove vseobsegajoče cenovne načrte z ničninami | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitPay predstavlja tri nove vseobsegajoče cenovne načrte z ničninami

BitPay predstavlja tri nove vseobsegajoče cenovne načrte z ničninami

Vodilni plačilo procesor BitPayis napovedala začetek treh novih all-inclusive cen načrtov, ki temeljijo na vrednosti in funkcije, ne v transakcijskih stroškov. Glede na sporočilo za javnost, od novembra, bodo trgovci, ki delajo s platformo lahko izbrali načrt s zbirk funkcijami, ki jih potrebujejo, ki jim omogočajo, da obdeluje neomejeno število naročil z brez transakcijskih stroškov. Vse, kar morate storiti, je, da je mesečno plačilo in to je to.

"Ne trgovcu jahanje na tradicionalne tire prestopnih lahko ponudi all-inclusive cene, saj so tri ali štiri posrednikov, ki želijo zmanjšanje za vsako transakcijo. Nekateri procesorji draži s cen pavšalno, vendar obstaja veliko skritih pristojbine in omejitve, ki omogočajo pavšalno ponuja iluzijo ", pojasnjuje BitPay soustanovitelj in izvršni direktor Tony Gallippi.

S to novo funkcijo, BitPay ponuja veliko vrednost, predlog za mala podjetja, ki bodo 100-krat cenejši od trga, najbolj priljubljen pavšalne ponudbe v prostoru s kreditno kartico.

BitPay je all-inclusive načrti so upravičeni strokovno, poslovno in Enterpriseand lahko vedeti več o njih tukaj. Strokovni načrt je cenejši, se začne tako nizko, kot $ 30 na mesec, in zagotavljanje dostopa do 20. Košarico vtičniki, kod vzorec knjižnic, odjemalskih orodij za obračun in Bitcoin API plačilo gateway. Dva premije načrti vključujejo tudi prednostno telefonsko podporo in VPN dostop za najvišjo zmogljivost.

"Trgovci se odločijo sprejeti Bitcoin v njihovo poslovanje, so hitro priznava ogromno vrednost, ki BitPay prinaša. Trgovci z uporabo najboljših e-trgovanjem platform, kot so Magento, Drupal in WordPress lahko namestite enega od vstavkov BitPay in bo sprejemanje Bitcoin brez pisanja vsako programsko kodo", dodaja v sporočilu za javnost.

Od zdaj naprej, trgovci, ki so ladijski promet proizvodov mogoče avtomatizirati svojo prodajo z izpolnjevanjem Amazon, da bi lahko ladja v 60 državah. Poleg tega lahko trgovci uporabljajo priljubljen QuickBooks mala podjetja računovodske paket lahko prenesete in uskladijo svoje Bitcoin prodaje.

Samo v zadnjem mesecu, BitPay praznovali mejnik 10.000 strank v 164 državah. Za izboljšanje svojega nakupa storitev, platforma je pred kratkim dodal nekaj novih jezikov in currenciesto.

Sorodne novice


Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin

Post ICO

BitPay uvede novo odprtokodno Bitcoinovo denarnico Copay s funkcijo za več podpisov

Post ICO

Cena Bitcoin se v štirih dneh zmanjša za 37,5%

Post ICO

Bitcoin Exchange BitCurex ne zaračuna nobenih taks za Grčijo

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Ekskluzivna platforma Bitcoin Clipperz se preseli na Islandijo