BitPay ponuja finančno spodbudo za bitkoin prijazne razvijalce na LAUNCH Hackathon | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitPay ponuja finančno spodbudo za bitkoin prijazne razvijalce na LAUNCH Hackathon

BitPay ponuja finančno spodbudo za bitkoin prijazne razvijalce na LAUNCH Hackathon

BitPay, eden od glavnih sponzorjev začetek maraton hekanja 2014 v San Franciscu, le napovedala, da se bo predaja posebno "nagrado" za razvijalce, ki izvajajo Bitcoin Plačilo Gateway API plačilne procesorja ali izvorno knjižnico odprto Bitcore v svojih projektih.

Več kot 1000 razvijalci bodo konkurenčni v 48 urah v oblikovalskem centru v San Franciscu, ki se začne ta petek (21.), vendar BitPay obljublja, da posebno pozornost tistim, ki stavijo na programsko opremo podjetja.

"Da bi spodbudili nadaljnji razvoj odprtokodnih orodij, ki koristi vsem v prostoru Bitcoin, BitPay ponuja razvijalcem sprožilo dodatnih projektov finančne incentivefor ki uporabljajo Bitcoin Plačilo Gateway API BitPay je ali izvorno knjižnico odprto Bitcore", je družba objavila preko izjava za javnost.

Procesor plačila nedavno začela Bitcore, orodje, ki je na voljo za vse razvijalce z namenom glajenja ustvarjanje programske opreme, ki vmesnikov neposredno z realno Bitcoin omrežju. Sedaj je podjetje spodbuja razvijalci ob začetku maraton hekanja, "globalni ravni, ki je potekala v sodelovanju z The Startup Weekend in Up Globala z več kot 2 milijona $ investicij", da jo uporabljajo.

"BitPay razvili in sprosti Bitcore za spodbujanje novih projektov v prostor, in smo upping ante za razvijalce v prostoru Bitcoin", je dejal Eric Martindale, razvijalec evangelist z BitPay in dodal, da je cilj družbe "ustvariti priložnost za razvijalce izvajati močne finančne integracije s svojimi aplikacijami Bitcoin ".

Velik darovanje in nov poslovni

BitPay napoved naslednji dve druge dobre novice, ki jih je podjetje že razkrila.

Blockchain CEO pred kratkim uporabljali BitPay prispevam za 14,5 BTCto 2013-14 Alumni sklada liberalne umetnosti kolidž Univerze v Puget Sound, verjetno "prvi" v svetu ameriškega visokošolskega filantropije.

"Vedno sem si želel, da bi nazaj v Puget Sound, ko sem bil v položaju, da to storite. Bil sem hvaležna prejemnik štipendije in posojila, in sedaj, ko sem v položaju, da bi razliko, želim pomagati drugim priti na poti do uspeha, "je dejal Nicolas Cary.

Poleg tega, BitPay tudi napovedal prihod prvega podjetja, ki upravlja parkirišče v odmerjenih prostorih in izven ceste površinskih veliko v Bitcoin vesolju. Potni list Parkirišče je trenutno eden od najnovejše merchantsand predelovalca, je že sprejema cryptocurrency preko svojega mobilnega Pay storitev.

Izbrani slika iz Launch maraton hekanja spletne strani

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: zakaj Bitcoin postane varna valuta

Post ICO

Bitcoin velja za zasebni denar v Nemčiji

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Bitkain plačila in rudarska strojna oprema so realnost pri TigerDirect

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Programska oprema Bitcoin se posodobi, ZDA razlagajo davke za Bitcoin in več posodobitev novic

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware

Post ICO

Bitcoin 2015 Cena - Napoved Bitcoinove vrednosti skozi množično modrost