Bitcoin trgovci, da bi dobili takojšnje odobritev | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin trgovci, da bi dobili takojšnje odobritev

Bitcoin trgovci, da bi dobili takojšnje odobritev

Enterprise Bitcoin plačila procesor Bitnet je napovedal njuno partnerstvo z-blockchain usmerjena podjetja, BlockCypher, da bi Bitcoin prijaznih trgovci. Nova storitev bo zmanjšalo tveganje za prejemanje plačil Bitcoin.

Da bi preprečili hlapnih naravo tržne cene Bitcoin je, plačilne storitve običajno zagotavljajo avtomatsko likvidacijo Bitcoins po ceni točke registrirani kadar so plačila obdelujejo. Vendar pa bi čas transakcija še vedno dejavnik tveganja v tem primeru. Včasih je ta operacija traja do 10 minut dlje kot namenjeno času transakcije stranke. Torej, bo Bitnet delo z BlockCypher za ublažitev tega problema z novim "Instant odobritev" funkcijo.

Kaj pomeni "Instant Odobritev" ponudba?

Prvič, nova funkcija izračuna verjetnost transakciji Bitcoin, ki je potrdil omrežje Bitcoin. Bitnet bodo sprejeti popolno odgovornost v primeru "Instant Odobritev" ne stori, kar je zelo malo verjetno.

Storitev bo ščitil tudi trgovci iz dvojne porabe. Čeprav to ni zelo pogost Nesreča v omrežju Bitcoin - saj je omrežje že ima taktične postopke za preprečitev dvojnega porabe -, včasih se zgodi. Ponavadi so uporabnikom svetujemo, da se počaka vsaj šest potrditev, obdelanih prek omrežja, da bi se izognili tveganju.

Sistem "Instant Odobritev" uporablja funkcijo dvojnega zaznavanje porabe s BlockCypherand širjenja transakcija meritve pod pogojem, da se prepreči kakršno koli težavo.

VP Izdelek Bitnet, Seamus Cushley, je dejal:

"Eden od največjih izzivov za trgovce, ki želijo sprejeti Bitcoin je, kako se prilagoditi na zamudo čas potrditve v svoje" realnem času "checkout tokov in še vedno prepričani, da bi jih."

Po Cushley, Bitnet želi preizkusiti "Instant odobritev" na trgu, kot storitev na ravni podjetja. Ključni podatki, potrebni za to ocenjevanje bodo zagotovljena v okviru partnerstva z BlockCypher.

Bitnet lahko zagotovi trgovci z "Instant Odobritev" takoj s pomočjo strokovnega znanja predmetne BlockCypher je.

"Instant Odobritev", da bi trenutne razmere

Bitcoin skupnost raste utrujen povečanega časa, ki je potreben za potrditev plačila. Uporabniki so zapustili razočarani, ko čakajo na osem ali devet minut na potrditev obdobju. Bitnet organi menijo, da "Instant Odobritev" lahko pomaga trgovci izognili tem problemom.

Ker to traja tako dolgo, da potrdite plačilo Bitcoin, uporabniki običajno zaklepanje navzdol plačilo po samo eno potrditev. To bi bilo sprejemljivo, če obdelavo majhnih plačil, vendar to ni varna izbira pri ravnanju tisoče poslov. V tem primeru, je varneje, da imajo neke zaščite želi Bitnet ponuditi.

"Instant Odobritev" uprizoril Bitcoin plačila videti kot transakcijo s kreditno kartico

Zdaj, ko sistem kreditna kartica namenjen zagotavljanju prodajnem mestu storitev, ki jih prejemajo skoraj-instant dovoljenje, imate tudi skrbi, povezane s kreditnim goljufij, kar je skoraj nemogoče z Bitcoin.

Torej, vse v vseh Bitnet želi zagotoviti trgovcem z vrhunsko storitev za "Instant Odobritev", ki lahko zagotovi dve prednosti naenkrat: hiter in nemoten plačilnih storitev z močno zagotovilo varnosti, ki zajema vsako Bitcoin transakcije. Nova storitev, ki je na voljo brez doplačila in kot del trenutne rešitve obdelavo plačil Bitnet je.

Sorodne novice


Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev

Post ICO

Cena Bitcoin se v štirih dneh zmanjša za 37,5%

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več