Bitmain uvaja zmanjšanje DDoS-a za AntMiner S4 in S5 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitmain uvaja zmanjšanje DDoS-a za AntMiner S4 in S5

Bitmain uvaja zmanjšanje DDoS-a za AntMiner S4 in S5

Bitmain razume, kaj lahko ogromen porazdeljene denial of service attackor DDoS storiti, da ustavi delovanje Bitcoin rudarski bazen.

Vsakič, ko Bitcoin rudarski bazen zaide zaradi DDoS napad stane operaterja bazen in rudarji so priključeni na bazen z dejanskimi sredstvi, pravimi, finančnih izgub.

Bitmain je bilo delo na rešitev za ublažitev DDoS napadov na AntPool in AntMiners. Namesto poskus za boj proti ognju z ognjem, bolj učinkovit način za zmanjšanje učinkov DDoS napad, so se izognejo napad, ne pa za boj proti nazaj.

Najnovejši sprostitev AntMiner firmware je zasnovan za delo z AntPool strežniki za odkrivanje in se izognejo učinke DDoS napada. Ko zazna DDoS napad, bo nova strojna programska oprema samodejno usmerite rudar na nonpublic IP naslov, ki deluje kot prehod do AntPool, ki omogoča uporabnikom, da še naprej rudarstvo, čeprav so glavni strežniki pod napadom.

AntPool ohranja številne porazdeljene proxy vozlišč, in spremeni IP naslov v rednih časovnih presledkih, ne veže na URL. Najboljši ukrep lahko sprejme za zaščito pred DDoS napad je, da ni razkrila naslove IP. Če AntPool je pod napadom, bo AntMiner stroj z novim firmware nameščen mogli odkriti napad v 20 sekundah in preklopite na reprezentativnem IP naslov, izogibanje izgubljene povezave in finančne škode.

Da bi izpostavili te skrite reprezentativnih IP naslove, bi napadalec moral lastno fizično AntMiner stroj. To nam daje priložnost, da usmerijo in odkrijte napadalec je resnično lokacijo in IP naslov, zaradi katere predstavnik IP rudar povezuje, je odvisno od uporabnika fizično lokacijo. Mi lahko neprestano spreminjajo naslove IP za to regijo, da omejite napadalec je resnično mesto, in na koncu odkrili MAC naslov za rudarje in druge edinstvene osebne podatke.

Prednost do omenjenega regionalnega preklapljanje IP, je, da bo le uporabniki, ki se nahajajo v isti regiji kot napadalec pride do posledic napada, in še to le začasno. Uporabniki rudarstvo v prizadeti regiji bodo imeli njihovi stroji nato opozoril na novo podskupino reprezentativnih IP, dodatno skrčila lokacijo napadalec je, dokler bomo lahko končno odkrili edinstveno MAC naslov rudar napadalca, ki so učinkovito ga identifikacijo.

Pomembno je opozoriti, da je ta firmware antiDDoS neodvisna posodobitev, in nima nič opraviti z cgminer ali gonilnika naprave. Glede na občutljivo varnostno naravo te programske opreme, izvorna koda ne bo odprta, da bi preprečili napadalci odkriva natančno logiko, ki se uporablja. Poleg tega, ker je ta posodobitev zahteva rudar komunicirati z bazenom, za zdaj to posodobitev antiDDoS bo delovala samo na AntPool.

Ta posodobitev firmware je že objavljena v različici kompatibilen z modeli S4 in S5 v AntMiner.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin v porastu, ker se Grexit boji

Post ICO

Bigcoin Big Lasulje

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

BitGive je zdaj prva davčna oprostitev dobička Bitcoin

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Bitcoin novice 22. november 2013

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Post ICO

BitInstant se izklopi, ko se posodobi

Post ICO

Bitcoin zamenjava Kraken napoveduje novo strukturo pristojbin

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl