Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

Komentarji BitLicense postanejo javni in to morajo reči Western Western Union, Amazon in Walmart

3746 BitLicense ki ga je New York oddelka za finančne storitve (NYDFS) iz vsega sveta commentsreceived so bili objavljeni ta sreda (3). Novica je napovedal superintendent Ben Lawsky na Twitterju, ki se bo sprostil s komentarji, zbrani od Julybut še vedno čaka, da se sprosti raziskave in študije, ki podpirajo ustanovitev BitLicense.

Čeprav je bila večina pripomb, ki jih posamezniki predložiti, so nekaj sporočil poslala tudi znanih podjetij, kot so Walmart, Amazon ali Western Union. Poglejmo, kaj so te ogromne podjetja povedati o BitLicense.

Western Union

Zaskrbljeni smo, kljub temu, da je pristop, predlagano v obvestilu jasno ne obravnava interakcijo VC (virtualne valute) Licensees z New York denar prenašajo licenc, (vsak, za "MT imetnika licence"), ali pa zagotoviti dovolj jasnosti o izbranih zahtev, ki veljajo za VC licence, vključno z zahtevami glede preprečevanja pranja denarja. Western Union spoštljivo zahteva, da je DFS razmisli o sprejetju predloge, določene v tem dokumentu, saj verjamemo, da bodo bolje se opravila namenov obvestila in zagotoviti potreben jasnost o določenih zadevah:

1. Končna pravilo treba izrecno pojasniti, da je ukvarjanje prenosa denarja aktivnosti, ki jih je MT Imetnik dovoljenja ali ne-finančne dejavnosti, ki podpira VC licence Ni Virtual Valuta poslovno dejavnost.

2. Končno pravilo bi lahko odstopajo od zahtev za licenciranje MT imetniki licenc, ki jih je odobril glavnega Sprejmi virtualno valuto kot Plačilo za denarna nakazila.

3. Predlagani del 200 mora vključevati določbe v zvezi z izvedbo virtualnega Valuta poslovne dejavnosti Z bankomati, kioski, ali podobne tehnologije.

V skladu s tem komentarjem, ameriška družba za finančne storitve se želi prepričati, da ne bo treba zaprositi za primer BitLicensein se začne, ki se ukvarja z cryptocurrency.

In čeprav ne želijo, da bi moral dobiti dovoljenje od NYDFS, imajo trdno mnenje o podjetjih, ki bodo zahtevali BitLicenses. Izgleda, Western Union želi, NYDFS odobriti lokacijo vsakega Bitcoin ATM.

Na podlagi naših izkušenj, Western Union je prepričan, da lahko valutah virtualne izvajajo na kioskih predstavljajo edinstvene tveganja, ki se razlikujejo od fiat valutah oseba-oseba, ki se izvajajo s pomočjo Kiosk podobne naprave, osebne elektronske naprave ali inperson transakcije. Na primer, morda težko določiti fizično lokacijo ali identiteto prejemnika za transakcijo virtualni valuti. Prav tako lahko transakcije virtualne valute, obstaja večje tveganje za nedovoljene ali goljufive dejavnosti, ki jih je mogoče opredeliti le z opazovanjem nenavadnega vedenja potrošnikov osebno, kot so, ali posameznike, uporabljajo ukradene informacije, postopanje, ali se ukvarjajo z načrtovanjem organizirane skupine, ali obstajajo posamezniki, ki se zdi, da je z uporabo tehnik tlaka, ki se zgodijo zunaj dejanske transakcije. Zaradi tega je naš pogled, da je določena stopnja nadzora utemeljena v tem času za posle virtualne valute, ki se izvajajo prek kioskih. Zato menimo, da ustanovitev in umestitev kioskih bi morala biti predmet odobritve in nadzora glavnega je.

Walmart

Komentarji Walmart so bili predstavniki družbe predložiti, da podjetje Ostroff Associates, ki temelji New York. Ameriški drobno velikan je zaskrbljen, da bo prihodnja uredba BitLicense konča vplivajo na način, darilne kartice delajo v tem trenutku. To je tisto, kar je bilo Walmart reči:

Walmart je zaskrbljen, da predlagana jezik, kot je napisano, se lahko štejejo za zajemanje darilne kartice... Torej, morda preprosto izjavo, da "je darilni boni so ta izraz je opredeljen v zakonu NY Zapuščena lastnino §103 se ne štejejo za Virtualna valuta" reševati na v delu, v katerem se klic iz "afiniteto ali nagrade" programi bi bila popolna.

Amazon

Amazon delijo tudi skrb, ki jo Walmart izrazile, vendar e-drobno imeli dodatna vprašanja o virtualnih valut za NYDFS. Natančneje, o AmazonCoin. To je tisto, kar Amazon izredni generalni svetovalec povedal organ New York:

Mi smo še posebej zaskrbljen, kljub temu, da široka opredelitev "virtualna valuta" lahko nehote povzroči nekatere izdelke, ki so bili zajeti in da so izjeme od te definicije so preozka, da bi si takšne izdelke. Zaradi razlogov, obravnavanih v nadaljevanju, Amazon spoštljivo zahteva, da je DFS izrecno pojasniti, da so naslednji izdelki izključeni iz opredelitve "virtualna valuta" v svojem končnem sprejemanja predpisov: (1) "zaprtega kroga" digitalni Načini plačila; in (2) predplačniške dostop, shranjene vrednostne kartice ali predplačniške kartice, denominirane v fiat valute. Pojasnjujeta, da so ti proizvodi izključeni iz predpisov virtualna valuta bo zagotovilo, da potrošniki še naprej imeli dostop do teh priljubljenih načinov plačevanja, ki ne predstavljajo enakega pranju denarja ali vprašanj finančne stabilnosti, ki cryptocurrencies in anonimne, tržljiva virtualne valute predstavljajo za potrošnike in finančni sistem.

Po Ben Lawsky bodo komentarji zdaj študiral organ New York in revidirana različica uredbe o BitLicense naj bi izšla do konca decembra.

Izbrani slika: Pando.com

Ostale slike: Wikipedija

Sorodne novice


Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

BitGold dviguje 3,5 milijona dolarjev v naložbe v serijo A

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

Bitcoin Worldwide pravni status in posvojitev

Post ICO

15 spletnih mest za vsa vaša vprašanja o kriptografiji

Post ICO

Bitcoin prevare

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Bitcoin News Povzetek v 60 sekundah 15. januar 2018

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

Bitcoin denarnice

Post ICO

Bitcoin osvoji Virgin Galactic: plačaj svoje potovanje v vesolje s kriptocurrency