BitLicense povzroča nekatere izmenjave za zmanjšanje storitev v New Yorku | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitLicense povzroča nekatere izmenjave za zmanjšanje storitev v New Yorku

BitLicense povzroča nekatere izmenjave za zmanjšanje storitev v New Yorku

Dva izmed največjih borzah Bitcoin na svetu, Kraken in Bitfinex, so se odločili, da zmanjšajo svoje storitve ponudbe v New Yorku s tem, da se uporabljajo za Bitlicensesimplemented ga deželne vlade.

S tem bodo ti dve podjetji in druge platforme za trgovanje, ki nočejo, da se uporabljajo za posebne licence cryptocurrency morali zapreti storitev v državi ali se soočajo možne pravne izzive iz državne vlade.

BitLicense se je pojavila kot morda najbolj sporno javno politiko, posebej namenjenih Bitcoin, vsaj kolikor je ZDA zaskrbljen. V okviru programa licenciranja, mora Bitcoin podjetja plačati pristojbino $ 5000 in velja za uradno dovoljenje, da ponudi povezane z Bitcoin storitve v državi. Pomembno je, da podjetja ne potrebujejo, da se nahaja v državi, ki jih je treba preprosto opravljanja storitev v New Yorku.

[Tweet_box oblikovanje = "default"] Dve od največjih borzah Bitcoin na svetu, Kraken in Bitfinex, so se odločili, da zmanjšajo svoje storitve ponudbe v New Yorku s tem, da se uporabljajo za Bitlicenses. [/ Tweet_box]

Stanje vlada v New Yorku trdi, da je v zameno, bo Bitcoin podjetja lahko uporabljajo agencije državi v pregona. Ironično je, da se zdi, da trditev "plačati za pravice", da Para storitev varstva mafija slogu. Zaradi prevlade New York mesta finančnega sektorja v ZDA in tudi v svetu, država, kot se zdi logično mesto za Bitcoin podjetja za vzpostavitev trgovine. Bitlicense, pa je spodbudila številna podjetja iskati drugje.

Podjetja, ki že služijo Bitcoin stranke so imele do avgusta 8thto zaprositi za dovoljenje. Medtem ko so Kraken, Bitfinex in drugi zmanjšala za to - navaja domnevno absurdnost programa in tudi finančno breme -, so druge družbe šli naprej z aplikacijami. Gemini, itBit in Bitstamp so vsi predložili svoje vloge, saj imajo druge družbe.

New York State Department of Financial Services (NYDFS) napovedal že junija, da bi bilo sprejetje okvira BitLicense, in nadaljevala, da objavijo predpise v javnem registru. Po objavi, so podjetja dobila 45-dnevno prehodno obdobje, ki je zdaj nastavljeno izteče.

Ko podjetje plačuje $ 5,000 pristojbine in vloži zahtevek, se šteje v skladu dokler NYDFS jih drugače pove. Poleg pristojbin, morajo podjetja predložiti evidenco njihove finančne rezultate, vodstvene profile, pravno zgodovino in načrte za vodenje družbe v prihodnosti. To poročanje je med najbolj obsežno ga Bitcoin družbe kjerkoli na svetu srečujejo.

Čeprav 5.000 $ morda ne bo toliko za velike in sedež podjetja, se lahko izkaže, da je nepremostljiva ovira za zagonsko podjetje. Z Bitcoin, ki je postal eden izmed najbolj vročih zagonskih sektorjev v sklade tveganega kapitala, lahko v New Yorku našli sama manjka na eksplozivno industriji.

Večina podjetij, ki so imeli mešane reakcije na uredbo. Številni manjši in manj finančnih sredstev in tudi podjetja, pa tudi podjetja, ki delujejo predvsem na prekomorskih trgih, imajo ravno iz zavrnil zahteve BitLicense in se odločili zapreti storitev v New Yorku. Dobro se financirajo podjetja, kot tudi tistih, ki ciljajo na tradicionalno finančno industrijo, imajo v mnogih primerih begrudgingly strinjala, da plača vse potrebne pristojbine in dostaviti potrebno dokumentacijo.

Doslej se je v New Yorku državna vlada je med najbolj agresivni, kolikor predpis gre. Kot taka, Bitcoin podjetja in analitiki so budno oko na stanje, razumevanje, da bo ključnega pomena pri določanju prednost za cryptocurrency industrije kot celote.

Sorodne novice


Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

BitGo bo ponudil program preverjanja solventnosti za podjetja

Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Procesor plačil Bitcoin Egopay zamrzne sklad sredi govoric o neutemeljenem igranju

Post ICO

Nova shema Bitcoin Ponzi? Izmenjava MyCoin izgine skupaj s 387 milijoni dolarjev

Post ICO

Predvidena platforma napovedi Bitcoin ponuja razprostrta naročila

Post ICO

Bitcoin novice 22. november 2013

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke