BitInstant se izklopi, ko se posodobi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitInstant se izklopi, ko se posodobi

BitInstant se izklopi, ko se posodobi

BitInstant je začasno zaprli, da bi posodobila svoje website.The podjetje je pred kratkim začela prenovljeno različico svoje storitve, vendar se je odločil, da nove spremembe. Čeprav je platforma obdelava plačila ne deluje, si lahko še vedno dostop do spletne strani in preberite pojasnila družbe.

Pred časom, BitInstant "uvedel številne novosti in spremembe" in, glede na javno izjavo, družbe, "ta proces je bil učenje" s strankami, ki zagotavljajo "veliko veliko povratnih informacij o tem, kako stvari delujejo in kako bi lahko bolje deloval ".

"Cenimo ta vhod in spoznanja, da nas pripeljale do in želimo, da zagotovijo, da se delamo, vi, naši kupci, ne čutijo vse večje bolečine, povezane s temi izboljšavami. Zaradi tega smo se odločili, da najboljši način za nadaljevanje je, da prekine nova naročila in posvetiti prizadevanja celotno ekipo za ustvarjanje nove generacije BitInstant ", pravi podjetje, ki potrjuje, da je platforma res delajo na novih izboljšav.

Čeprav BitInstant zagotavlja, da je njihova "Celotna ekipa deluje štiriindvajset ur na dan, da bi vam novo, izboljšano različico" storitve, ki jih ne morem povedati, kako dolgo bo trajalo, da dokončate to nalogo. "Mi se ne bo končal jutri, vendar si prizadevamo, da se to stori. Vas Predložitev kaj sledi, je dovolj velik posel, ki dobesedno vsi smo se dela na tem. Takoj, ko vemo, da boste vedeli. V tem času, bomo posodobili to spletno stran z novimi informacijami o ponovni zagon tako pogosto, kot smo novico ", je izjava dodaja.

Če imate kakršne koli težave in potrebujete pomoč, se lahko obrnete na predstavnike storitev za stranke (preko), ki "bo še naprej na voljo, da vam pomaga pri poslih, ki so se že začeli." Lahko se tudi naročite na novice BitInstant je o tej posodobitvi na glavni strani spletne strani.BitJoy ponuja posodobljene informacije o Bitcoinu, obkroženem z lepo zasnovoAli potrebujete drugo mesto, kjer lahko dobite realnem času posodobitve o Bitcoin? BitJoy je lahko odgovor. Beta različico te platforme je začela junija in od takrat je pomagal veliko uporabnikov cryptocurrency gojijo do datuma.

Spletna stran, ki ima vitko obliko in posebno pozornost do detajlov, zbira podatke iz glavne platforme za izmenjavo predstaviti obiskovalcem, ki jih zanima Bitcoin.

Prav tako ima vir novic in celo klepet. Za zdaj BitJoy deluje samo v ameriških dolarjih, vendar pa ustvarjalci obljubljajo tudi na ostale currenciesin bližnji prihodnosti.


BitKonan je nova trgovska platforma Bitcoin iz HrvaškeTukaj je nekaj novic s temi Bitcoiners vedno prosi za več raznolikosti v cryptocurrency trgovanja ekosistema: nova trgovalna platforma imenuje BitKonan. Storitev, ki temelji na Hrvaškem, omogoča, špekulanti in Bitcoiners iz vseh štirih koncev sveta za trgovino Bitcoin v ameriških dolarjih.

Njihov ideal "Trgovina Bitcoins kot profesionalec" je kot nalašč tako za izkušene trgovce in za novince, v skladu s CEO BitKonan je. Ena izmed najboljših lastnosti platforme je nižje trgovanje stroški okoli 0,29%, pravi Šime Bakić. "Bitcoin špekulacije se bo zelo konkurenčno industrijo in smo pripravljeni, da konkurirajo", podjetnik dodaja.

"Trgovci na BitKonan se lahko izolirajo od Drljanje upada Bitcoin vrednosti s prednastavljenimi naročila stop-izguba. Trgovci lahko tudi omejena naročila prednastavitev stop za vstop na trg nad ali pod trenutno tržno ceno, da bi trgovanje breakouts. Glede na trenutne Metež realnost Bitcoin gibanja cen, majhne ali velike dobitke se lahko izvede ali zapravlja v delčku sekunde. Špekulanti morajo biti sposobni doseči s hitrostjo cobra o uspešnosti krepitev drog. BitKonan omogoča, da s svojim strele vstopni sistem, hitro hitro red ", pravi sporočilo za javnost.

BitKonan je podprta z registriranim hrvaške družbe RES REI JDOO in ima ekipo programerjev, ki so razvili platformo za trgovanje v hiši, vključno z API BitKonan je. Sporočilo za javnost dodaja, da "vsak vidik BitKonan je bil zasnovan s potrebami dan trgovec je v mislih, eden BitKonan je solastnikov ima več kot desetletje izkušenj trgovanje na osrednjih delniških in blagovnih borzah, kot je CME Nymex in DAX.. Ta izkušnja je obrnil na nalogo zagotavljanja najboljše možne trgovanje z izkušnjami na BitKonan ".


BitLendingClub je nova Bitcoin posojilna platformaRazličica beta BitLendingClubis že workingand čaka prvih uporabnikov. Ekipa, ki upravlja spletno stran pravkar objavila launchof je peer to peer Bitcoin posojilne platforme.

Po navedbah družbe, BitLendingClub ima "veliko funkcij", kot je "nizozemski dražbi slogu posojil, učinkovito obrestno mero discoveryand tesnem sodelovanju s posojilodajalci bi povečali donosnost naložb". Getting posojilo prek platforme zdi precej enostavna: ". Posojilojemalec ustvarja posojilo seznam Potem, ko je posojilo financira, so Bitcoins poslana posojilojemalca", je mogoče prebrati na glavni strani spletne strani.

Posojanje dražbi slogu Nizozemski omogoča platformo "ponuditi posojilojemalcem najbolj učinkovite stopnje in zagotoviti posojilodajalcev z najboljšo donosnost naložb". Poleg tega BitLendingClub zbira samo "posojila pristojbine, ko dobi posojilo odplačati". Provizija družbe ", je 1% posojila in vsakič, ko posojilojemalec opravi plačilo, smo faktor od 1% za kritje pristojbine za posojila. Ta pristop daje našim posojilodajalcem zaupanje, da ima BitLendingClub tudi finančni delež pri zmanjševanju privzete".

Vendar pa govorimo o neplačil, "krediti niso zavarovani, če posojilodajalec in posojilojemalec s tem strinjata". Podjetje se zaveda, da je za zdaj, pa "nimajo infrastrukture za podporo zavarovana posojila", vendar pa se bodo dela na rešitvi.

V tem trenutku so preverjanje socialnih prijave, vlade ali državne ime in naslov, ampak to je to. V bližnji prihodnosti, BitLendingClub načrtuje uvedbo nove funkcije, ki lahko zmanjšajo tveganje za defaultslike "WoT profil integracije" in "povezovanje posojilo z blockchain (posojilo izrazi se postavi prav v transakciji, ki sprosti sredstva posojilojemalcu)".

Ker je platforma še vedno teče v beta fazi, "lahko pride do nekaj manjših težav s spletne strani", ampak prvi uporabniki lahko vedno obrnete na skupino govoriti o problemih ali daje predloge prek klepeta ali elektronske pošte.

Sorodne novice


Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Bitcoin je radikalna sprememba v zgodovini denarja

Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Bitcoin novice 15. november 2013

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja