BitGold začenja novo platformo za trgovanje z zlatom zgleduje po Bitcoinu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitGold začenja novo platformo za trgovanje z zlatom zgleduje po Bitcoinu

BitGold začenja novo platformo za trgovanje z zlatom zgleduje po Bitcoinu

Po ekskluzivni preizkus beta, BitGoldhas začel svojo novo platformo: storitev, programske opreme, ki povezuje brezplačno shranjevanje trezorja s plačilnimi omrežij, ki omogočajo a'banking "kot platforma za zlato navdihnila Bitcoin.

Med preskusom zasebnega beta, so bili povabljeni uporabniki lahko odprejo račune, pošiljanje in preživite zlata po e-pošti ali SMS, nakup zlata iz ene BitGold desetimi oboki po vsem svetu in odkupi fizično zlato kocke.

BitGold računi so brezplačni in lahko openedin nekaj minutah, se glasi stran podjetja. Zagona, s podružnicami v Kanadi in Italiji, omogoča uporabnikom, da nakup fizičnega zlata z uporabo tradicionalnih možnosti plačila, kot so kreditne kartice, ampak tudi Bitcoin.

Po soustanovitelj in izvršni direktor Roy Sebag, ekipe v ozadju novo platformo BitGold se je delal na tem projektu več let, razvoj storitev, ki "zdaj uporabnikom omogoča nemoteno uporabo zlato spet kot hranilec vrednosti in medij za plačila."

Kot globalno sredstvo, je zlato priznana v skoraj vseh kulturah kot dolgoročno zaščito vrednosti, vendar je bila slaba menjalno sredstvo v primerjavi z napredkom v denarnem tehnologije. Menili smo, da je zlato potrebna posodobitev in mobilizacijo, ki je zdaj dogaja v svetovnem plačil revolucije.

Smo zgradili platformo finančne storitve, ki je tako blizu, da se nasprotna stranka brez možnem času, ki omogočajo gospodarske transakcije znotraj obstoječega globalnega finančnega sistema, ki jih je treba poravnati v celoti rezervirane plemenitih kovin. "

Čeprav je platforma BitGold je dobila navdih iz Bitcoin, uporabniki ne bo nobene nevarnosti. Storitev programska oprema deluje kot "zaupanja vreden, omejeno tretji osebi", ki omogoča za »hitre poravnave poslov samostojno fizičnih zlata, tako da je Gold uporabnikov lahko pridobili in dostopne prek različnih plačilnih omrežij."

Po nakupu zlata, lahko uporabniki izberejo, kje želijo svoje zlato fizično shranjeni in BitGold bo povezal zlato mednarodnih plačilnih sistemov, kot so Visa, MasterCard in UnionPay, med drugim. Podjetje ima deset oboke, ki se nahajajo v Torontu, New Yorku, Londonu, Zürichu, Hong Kong in Singapur, med drugim.

"Na BitGold imamo nalogo za demokratizacijo globalni dostop do zlata za stabilnih prihranke, in da bi zlato uporaben v mikro-transakcije z uporabo interneta ali mobilnih telefonov," je povedal Josh Crumb, družba je soustanovitelj in vodja strategije uradnik.

Drobtine dodaja, da "ne glede na to, kje živite v svetu, je zlata potekala vrednost v daljšem časovnem obdobju glede na stroške, kot so hrana in energije, ki jih potrebujemo, kot človeka, ki je eden izmed najbolj pomembnih prihrankov orodja za večino človeške populacije. Prepričani smo, da z razširitvijo dostopa do surovin denarja, ki ima vrednost, ki jo lahko pomaga v boju proti povečanje bogastva neenakosti in kratkoročnosti. "

Sorodne novice


Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično?

Post ICO

Bitcoin kot valuta proti Bitcoinu kot tehnologiji

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Bitcoin Mining - pregled

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Bitcoinova cena se povrne po padcu, ki ga je povzročilo napad Silk Road

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet