BitGive je zdaj prva davčna oprostitev dobička Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitGive je zdaj prva davčna oprostitev dobička Bitcoin

BitGive je zdaj prva davčna oprostitev dobička Bitcoin

Bitcoin dobrodelni BitGive Foundationhas pravkar prejel uradni status IRS, ki obrne na institucijo v prvi davčne oprostitve v zvezi z cryptocurrency dobrodelne namene. To je velika novica za temelj, ki je tudi brca-off novo pobudnik akcije, s pomočjo BitPay, Xapo, LibraTax in Roger Ver, med drugimi podjetji in osebnosti.

Malo več kot leto dni po ustanovitvi, BitGive - temelj, ki zbira sredstva za javno zdravje in okolje vzrokov - postane "prvi Bitcoin neprofitna organizacija, ki prejema 501 (c) (3) odobritev".

Connie Gallippi, izvršni direktor BitGive, pravi, da je zagotavljanje oprostitve IRS eden prvih ciljev Fundacije. To "omogoča BitGive zagotoviti ameriških darovalcev davčne olajšave za njihovo darovanje in ponuja številne pravne in finančne koristi za organizacijo", Gallippi razkrila.

Zelo smo hvaležni za strokovno pravno ekipo imamo na Perkins Coie, vseživljenjskega učenja, ki je dala pro-bono storitve vzpostaviti temelje in se uporabljajo za te davčne oprostitve označbo.

Po Gallippi lahko BitGive zdaj osredotočiti na ustvarjanje "multi-milijonov investicijskega sklada dolar zagotoviti trajnostno podporo za organizacijo in da finančne prispevke toimprove javno zdravje in okolje po vsem svetu" s pomočjo partnerjev, kot so procesor plačila BitPay ali "Bitcoin Jezus" Roger Ver.

Temelj je že vzpostavila partnerstvo s projektom Water in namerava dvigniti BTC enakovreden 10.000 $, ki se bo uporabljal za zagotavljanje čiste, varne vode v podsaharski Afriki. Hvala za donacije iz številnih donatorjev, akcija je trenutno več kot 75 odstotkov prostora.

Vendar pa to ni bil BitGive edini projekt doslej: da je institucija tudi zbirali denar za Save the Children za pomoč sklada Filipinih tajfun haiyan Otroški in Team Rubicon, neprofitna organizacija, ki razporeja veteranov za pomoč ob nesrečah.

Sredi vse dobre novice, BitGive začela tudi svoje ustanovitve organizacije, donatorji akcije in Članstvo Programfor in posameznih darovalcev iz vsega sveta, ki želijo, da podpirajo poslanstvo organizacije.Ustanovitelj podjetja BitInstant, Charlie Shrem, se je obtožil krivde za dajatve na Silk RoadCharlie Shrem, znan Bitcoin podjetnik in ustanovitelj menjalnem BitInstant.com, je priznala krivdo ta teden pomagati prodajalca "BTCKing" z BTC nezakonito prodajo milijonov $ 1 do Silk Road stranke. Primer sega v spornem prsi z Dark spletnega nezakonito trgu, kjer lahko stranke anonimno nakup in prodajo drog in orožja.

Shrem, ki je sprejel ponudbo v New Yorku, bi zdaj obsojen na pet let zapora. Vendar pa je dogovor omogoča Bitcoiner da bi se izognili dolgo in grdo sojenja ali celo bolj resne obtožbe o pranju denarja in kršitev Zakona o bančne tajnosti, poroča USA Today.

"BTCKing", vzdevek trgovcu Silk Road Robert Faiella, tudi priznali krivdo, da deluje brez dovoljenja denar pošilja podjetje, ki je bilo pošiljanje denarja za kaznivo podjetju. Tako moški bo obsojen 20. Januarja 2015.

Glede na izjavo ministrstva za pravosodje se bo sprostil, "ki delajo skupaj, Shrem in Faiella izmenjala skoraj $ 1 milijon v gotovini za Bitcoins v korist uporabnikov Silk Road, tako da lahko uporabniki, v zameno, da nezakonite nakupe na Silk Road".

Tožilci trdijo, da je bil Shrem zaveda Silk Road je resnični naravi kot spletni trgovini z ljudmi, drogami. Trdijo tudi, da je vedel, Faiella deloval nezakonito storitev izmenjave cryptocurrency za temno spletne bazar, osebno ravnanje transakcij skriti podjetja od svojih partnerjev na BitInstant.

Po Silk Road prsi in aretacije Charlie Shrem, podjetnik odstopil iz upravnega odbora Bitcoin Fundacije direktorjev.


BitInstant objavi posodobitev o začasnem izklopu in napove posebne povratne ponudbeMinilo je že 10 dni, odkar 99Bitcoins povedal youthat platformo za obdelavo plačil BitInstant je začasno navzdol in od takrat, družba je bila precej skrivnostna o svojem delu. Toda ta torek (23), na spletni strani objavil updateabout razmer.

Podjetje se je odločilo zapreti platformo, medtem ko je odločitev nove posodobitve in uvajanjem nove funkcije, informiranje uporabnikov preko izjavi, objavljeni na njihovi spletni strani. Deset dni po tem epizodo, BitInstant se odločili, da naj vsi vedeli, kako je vse, kar se dogaja in se še pokazala sliko ekipe med delovnim časom.

"Še vedno smo tukaj, delajo žal, da nismo posodobili vse prej! - smo delali" nočni, da bi dobili mesto nazaj na spletu (ki smo prepričani, da lahko cenili) ", besedilo objavila na njihovi spletni strani piše. Po navedbah družbe je 10 razvijalci organizirani v dveh osebe ekipe premagovanje nekaterih največjih vprašanj strank vložila stanuje pozornosti ekipe ", kot so vprašanja dostopa do osebnih dokumentov in preprost za uporabo." Preberi preostanek izjave spodaj:

Medtem ko dev ekipa počne svoje stvari, drugi člani našega osebja počnejo njihov, preveč! Servis je izbil iz zaostankov podpornih vstopnic, usposobljeni novih članov skupine, in izvajati boljše protokole za ravnanje glasnosti. Prav tako smo delali z našimi partnerskimi podjetji za racionalizacijo nekatere procese, ki bodo pomagali, da vam bolj učinkovito pomagali. To bi moralo izboljšati ne le odzivne čase, ampak tudi čas reševanja. Torej, če imate težave, smo sposobni ravnati hitro in da si srečna stranka.

Vemo, da si želi, da imajo spletne strani nazaj gor in teče - tako so mi. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje, medtem ko se trudimo, da bi vam izboljšan izdelek. Kot smo rekli, je to res težko odločitvijo, da bo, vendar menimo, da je najbolj odgovoren način, ki bo našim strankam na dolgi rok. In, medtem ko vemo, da nekateri od vas niso zadovoljni, cenimo tiste, ki so dosegli na nas, da se nam zahvalil za pot smo izbrali!

Kot je BitInstant navedeno, bo platforma bo "ponujajo posebno" Mi smo nazaj "ponuja vsem, ki so se prijavili na poštni seznam", ko je spletna stran spet deluje.

Sorodne novice


Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware

Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Ali je Bitcoinova banka na poti? Mt.Gox ustanovitelj izgubi $ 50K in več

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

Bitcoin in nakazila: Ali lahko deluje?

Post ICO

Peking že ima bar, ki sprejema Bitcoin

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute