BitFury v zadnjem finančnem krogu dviguje še 6 milijonov dolarjev | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BitFury v zadnjem finančnem krogu dviguje še 6 milijonov dolarjev

BitFury v zadnjem finančnem krogu dviguje še 6 milijonov dolarjev

BitFury je besno dvig ogromne količine denarja, ki je le zavarovana dodatnih $ 20 milijonov dolarjev sredstev, zaradi česar ga daleč najbolj financira Bitcoin delovanje rudarske na svetu. BitFury je zdaj uspelo zbrati več kot 60 milijonov dolarjev dolarjev v sklade v zadnjih treh letih.

Naslednja najbližji tekmec je KnCMiner, ki je dvignila impresivnih $ 29 milijonov dolarjev na svoje. Skupno je bilo ocenjeno, da je bilo 116,5 milijonov dolarjev dolarjev vloženih v rudarskih dejavnostih, tako da je BitFury dejansko uspelo zakleniti več kot polovico vseh naložb.

Sredstva se iz skupine resne vlagatelje in družbe tveganega kapitala. Niso vsa imena so na voljo javnosti, vendar vemo, da je gruzijska Co-investicijski sklad, kot tudi ITECH Kapital in DRW tveganega kapitala, so sodelovali v tem krogu financiranja. Vsi trije podjetij sodelovali pri financiranju krogih v maju in oktobru leta 2014, tako da je treba videti vrednost njihovih naložb.

BitFury namerava uporabiti sredstva za pridobitev novega podatkovnega 100mW center v Republiki Gruziji, podeželske koncu Rusiji in na Bližnjem vzhodu, in nekdanji član Sovjetske zveze. Podjetje je bilo ustanovljeno z Valery in Vavilov Nebesny leta 2011.

Nazaj v avgustu 2014 BitFury ocenjuje, da je odgovoren za rudarstvo 40 odstotkov vseh novih bitcoins. Zdaj, nekateri analitiki ocenjujejo, da BitFury dejansko proizvajajo več blokov na blockchain od vseh drugih zasebnih rudarjev skupaj.

Trenutno je Bitcoin je razmeroma nizka vrednost otežuje rudarjev proizvajati dobička. To še posebej velja za majhne rudarjev obsega, ki nimajo najbolj energetsko učinkovito strojno opremo. Veliko manjših rudarjev, ki so bili dejansko izrinjena industrija, rudarstvo zdaj prevladuje majhno število rudarskih del in podjetij.

Kot je zasnovana, je proizvodnja v rudarstvu in povečanje ponudbe za Bitcoin ostala relativno stabilna. Skoraj 14,5 milijona bitcoins Doslej so izkopali, tako da je skupno tržno kapitalizacijo Bitcoin za skoraj 4 milijarde $ dolarjev. Bitcoin je imel kapo na trgu več kot 8 milijard $ dolarjev šele pred enim letom, čeprav je bila dobava bitcoins v obtoku v tistem času precej manjši, cene pa so bile od ohladi.

Medtem ko BitFury je prevladovala na trgu zdaj, še vedno nekateri tekmovalci ostalo, ki se dajejo Družba je na svoj denar. KnCMiner kratkim namigovanja načrte za objekt z 18.000 kvadratnih stopala v Evropi, ki bo dejansko uporabljali arktičnega zraka, da se ohladi rudarskega objekta. Ohranjanje rudarske naprave kul je eden od največjih stroškov, povezanih z rudarstvom.

To prepušča od pristopa BitFury je, ki uporablja visoko zmogljive 28nm čipov, ki delujejo pri stalni temperaturi z uporabo "Nastop hlajenje tehnologije", ki je bil razvit v njeni hčerinski družbi, Allied Control. Konec koncev, kdo zmaga to bitko tehnologij morda lahko postane podjetje postane največji rudarsko obleko na bloku.

BitFury že drugo rudarsko objekt v Gruziji, in tretji rudarski objekt v Islandiji. Te podatkovne centre so dalo podjetje ogromen znesek clout v rudarstvu, in BitFury namerava ohraniti vodilni položaj s podvojitvijo svoje delovanje-per-vat vsakih šest do dvanajst mesecev.

Sorodne novice


Post ICO

Napoved cen Bitcoin za leto 2017

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

Bitcoin izmenjave: Coinbase širi v Veliko Britanijo, Švedska odobri prvo BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Prepoznavanje bitko se počasi povečuje, kljub neuspehu

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Sprejemanje bitkoin je dober za MovieTickets.com

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij