Bitfinex Delo z AlphaPointom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitfinex Delo z AlphaPointom

Bitfinex Delo z AlphaPointom

AlphaPoint je tehnološko podjetje, ki pooblastila izmenjave digitalnih valut in zagotavlja institucijam skupni dostop in red poti do trga digitalnih valut. Podjetje New York ima sposobnost za obdelavo skoraj 1 milijon transakcij na sekundo zagotavlja tehnoloških storitev za stranke, kot so meXBT, Cointrader.net in BitcoinsNorway.com je dodal novo stranko na naraščajoče portfelja.

Bitfinex in AlphaPoint sporočamo, da je po obsežnem testiranju, integracija Bitfinex je z trgovanja motorjem AlphaPoint se je končan in v živo uvajanje je v teku.

"To je le prvi korak v našem stalnem procesu, da zagotovi najbolj zanesljiv in featurerich trgovanje izkušnje za naše uporabnike. Medtem ko smo stres testiranje in zagotavljanje, da bo vsak vidik sistema deluje na naše uporabnika visokih pričakovanj, smo zelo veseli, da smo lahko predstavili nekatere sadove našega dela. Mi smo aktivno krepitev in razvoj funkcije, ki smo jih pričakovali bo toplo objemu trgovinske skupnosti. Medtem ko smo zelo previdni pri tem povezovanju, menimo, da je to velik korak v tem procesu. "Je povedal Josh Rossi, podpredsednik poslovnega razvoja pri Bitfinex.

Prva faza prehoda na platformi AlphaPoint je zaključen, ki omogoča uporabnikom dostop do novega API WebSocket tržnih podatkov, ki zagotavlja red posodobitve knjig in usmrtitve v realnem času. Kot je uvajanje še lahko uporabniki pričakujejo naslednje:

  • Ujemanje motor Rapid Trade izvedbo AlphaPoint je HFTready in izdelana za vzdrževanje hitrosti na ravni, tudi v ekstremnih konice obsega.
  • Prilagodljiva arhitektura fleksibilnost in modularnost platforme AlphaPoint bo trgovce in institucije za interakcijo z likvidnostjo Bitfinex je s pomočjo protokola so najbolj všeč kot WebSocket, HighPerformance Binary ali FIX.
  • Razširljivost za prihodnost bo nova prilagodljiva hrbtenica omogočajo nove valutne pare, poleg naprednih vrste naročil in strategij algoritemskega.

"Bitcoin in blockchain so tukaj za bivanje," je dejal Vadim Telyatnikov, predsednik uprave AlphaPoint. "Ko postane širši finančni sektor sodelovati, menimo, da se bo močna potreba po zaupanja vrednega centralno izmenjavo z globokim likvidnosti in najboljše v svojem razredu tehnologije. Prepričani smo, Bitfinex bo zapolnila to potrebo, in smo ponosni, da nas izbrali kot svojo hrbtenico. "

Bitfinex je bila ustanovljena leta 2012 in je bila zagotavljanje trgovinske storitve za cryptocurrencies v beta fazi.

Sorodne novice


Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Bitcoiners razbijejo svoje iPhones, potem ko Apple pravi ne za aplikacijo Blockchain

Post ICO

Bitcoin ni varen - Lie, ki so mu ga povedali banke in vlade (Evo zakaj)

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Bitcoin trpi za DDoS napadom in se še vedno okreva

Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev

Post ICO

Skupina Bitcoin se srečuje s sedmimi zveznimi agencijami, da bi se pogovarjala o uredbi

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja

Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

Bitcoin app ZeroBlock, ki ga je kupila priljubljena storitev denarnice Blockchain.info

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom