Bitfash uvaja čudeže Bitcoin vsem ljubiteljem mode | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitfash uvaja čudeže Bitcoin vsem ljubiteljem mode

Bitfash uvaja čudeže Bitcoin vsem ljubiteljem mode

Valuta svet digitalne ima novo posebno sestavino, da izboljša svoj okus. Imenuje Bitfash in vam bo pomagal youspend svoje Bitcoins na oblačila in dodatke iz največjih modnih znamk. Ja, tudi tisti, ki niso vedno sprejemajo digitalno valuto.

Nov zagon Bitfash, s sedežem v Avstraliji in na Kitajskem, deluje kot posrednik med trgovci in kupci. Ta platforma omogoča brskanje spletnih trgovin in kupite predmete skozi Bitfash uporabo Bitcoins. Družba je nato poskrbi, da se vaši izdelki na novo kupili dobavljeni neposredno od prodajalca do vas.

Po njenem začetku aprila, katalog Bitdash Sedaj ima tri glavne blagovne znamke za zdaj - Zara, Forever 21 in g Porter-, ampak četrta znamka bo dodan v naslednjih dveh tednih.

Ustanovitelji Chris Woods in Keyur Kelkar so možgane za to idejo. "Začeli smo učenje več o vesolju iz podjetniškega vidika, in videl, da je večina podjetij ob Bitcoins so-elektronike, ki temeljijo. Zato smo skušali pogled naprej v prihodnost in videli, če obstaja možnost za mainstream sprejem. [Keyur Kelkar] in sem se tako imajo interes v modi, tako da je ne brainer in zato smo res šli za njo, "pravi Chris Woods.

"Kaj boste videli, gredo naprej, je močnejši izmenjave in več podjetij, več ureditev, prinaša nove uporabnike in valuta bo postala precej stabilno", soustanovitelj dodaja.

Po Chris Woods, Bitfash ne spreminja cene ali stroški pošiljanja in pogoji skladišča so strogo sledili. Kot ponavadi, Bitfash dobi denar prek transakcijskih feesand ideja se je izkazalo, da je res uspeh, saj je bil zagon obrnil več spletnih trgovcev mode, ki želijo biti vključeni na spletni strani.

Via techcrunch.comBitfloor ima novice: izmenjava Bitcoin končno povrne svoje uporabnikeIzmenjava cryptocurrency Bitfloor se končno vrnejo svojim uporabnikom. Platforma, ki se je zaključil v aprilu, se je pred kratkim začel, da bi dvige strank v ameriških dolarjih, v skladu z napovedjo prek Twitterja.

Navodila za umik denarja so bili objavljeni na Bitfloor uradni strani. Ko se uporabniki prijavijo, bodo našli vse potrebne napotke za za izterjavo svojih sredstev. Ampak, da ne bi bilo enostavno za zdaj...

 Po mnenju nekaterih strokovnjakov, da je bolje počakati še en teden pred tem. Reddit uporabnik Audenx trdi, obstaja veliko uporabnikov, ki poročajo, da obstaja "hrošče in vprašanja dostopa do računa". Si lahko preberete vse o tem tukaj.

Če se spomnite, Bitfloor zaprta aprila lani, kmalu po izmenjavi v ZDA bančni račun zaprt. V času, ko je banka izdala ček za saldo bilance in podjetje je zapustil z nalogo vzpostavitve novega računa in razporejanje sredstev nazaj na vse uporabnike.

Via coindesk.com


BitFunder.com zapira vse dejavnosti za uporabnike Združenih državBitcoin zbiranje sredstev in trgovalna platforma BitFunder.com zapira vse dejavnosti na severnoameriških uporabnikov. Družba je objavila novico preko njihove spletne strani, vendar ne zagotavlja prave razlage, čeprav je težko uganiti, zakaj so kar te odločitve. Združene države vodijo uporabi močan pritisk na vsakem povezanih z cryptocurrency poslovanja.

Prvi del njihove napovedi pravi, da "od 8. Oktobra [ta torek], BitFunder se ne sprejemajo novih registracij iz vseh Združenih držav oseb ali subjektov".

Enak rok velja za "vse obstoječe uporabnike BitFunder, ki se nahajajo v Združenih državah Amerike ali pa ugotovi, da je United States osebe ali entitete", ki ne bodo mogli vstopiti v vseh novih delovnih mest na spletni strani Bitfunder od zdaj naprej. Prav tako, "kot je od 1. Novembra, taki uporabniki bodo prav tako ni dovoljeno prodajati positionson spletni strani BitFunder".

Če niste ZDA uporabnik, vendar želite, da vaš BitFunder.com račun, boste še vedno morali posredovati zahtevane podatke toobtain status "preverjenih" pred 1. Novembra "Any takšnih uporabnikov, ki ne zagotavljajo potrebne podatki ne bodo mogli vstopiti v ali prodajati pozicije na spletni strani BitFunder ", kot na ta dan.

Glede na spletno stran, lahko stranke umaknejo svoje deleže in Bitcoins iz njihovih računov pred in po prvem dnevu novembra.


BitFury vlaga v GoCoinBitFury kapitala, investicija veja Bitcoin ponudnik infrastrukture in obdelavo transakcij Bitcoin družbe BitFury skupine, je danes napovedal strateško naložbo v GoCoin.

To je tretja investicija za BitFury Capital, ki je bila ustanovljena julija 2014 za vožnjo rast Bitcoin ekosistemu. Prek strateških partnerstev in naložb, bo BitFury Capital podpira več igralcev v hitro rastočih cryptocurrency industriji, na neizključni podlagi.

"Obdelava Plačilo je ključni element pri spodbujanju Bitcoin gospodarstva," je dejal Marat Kichikov, upravljanje partner BitFury Capital. "Zavezani smo k podpori nadaljnje sprejemanje in omogoča nadaljnje sprejetje cryptocurrencies. Partnerstvo z GoCoin bo obdelave plačil v digitalno valuta z našimi dobavitelji in strankami po vsem svetu. "

GoCoin je vedno bolj pomemben zagon v alternativnem plačil prostor, napoveduje večjih partnerstva z Aprivaand, v zadnjem času, PayPalfor obdelavo digitalne valute.

"BitFury je ena izmed najbolj uspešnih podjetij v prostor Bitcoin," je dejal Steve Beauregard, soustanovitelj in izvršni direktor GoCoin. "Počaščeni smo, da dodate BitFury na naši rastoči seznam strateških partnerjev in še okrepiti digitalno e-poslovanje."

GoCoin je mednarodna plačilna platforma za Bitcoin in nastajajočih digitalnih valut. GoCoin omogoča, da na spletu in na drobno trgovci sprejeti Bitcoin, Litecoin in Dogecoin na blagajni.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin prevare

Post ICO

Bitcoin presega oznako 300 dolarjev, Grexit je vse bolj verjeten

Post ICO

Uporabniki denarnice Bitcoin, ki temeljijo na Androidu, morajo ukrepati, da bi se izognili varnostni ranljivosti

Post ICO

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Post ICO

Bitcoin izmenjavo BTC-e vpliva na napad DDoS

Post ICO

Izdana je bitcoinova verzija 0.11.0

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Anketa o Bitcoinu kaže, da so 26% Bitcoiners vplivale na prevare ali hacks

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet

Post ICO

Bitcoin Worldwide pravni status in posvojitev

Post ICO

Bitkominske mikro transakcije brez kakršnihkoli plačil? Ja, to je nova funkcija Coinbase

Post ICO

Drži se svojega Bitcoina! Kaspersky sproži brezplačno dešifriranje orodje, ki odpre ransomware