Bitcoinvention Asia canceled -BitPay sponzorira severnoameriško kripto konferenco | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoinvention Asia canceled -BitPay sponzorira severnoameriško kripto konferenco

Bitcoinvention Asia canceled -BitPay sponzorira severnoameriško kripto konferenco

Bitcoinvention Aziji, naj bi se zgodilo v 2014after februarja pa je bila odložena, ko je preklical krovu, ki je organizatorka dogodka. Cryptocurrency podjetnik Oron Barber, ki je tudi eden od koordinatorjev konference, je povedal Bitcoin Examiner nov datum bo predvidoma drugič v letu 2014.

"Bitcoin je zagotovo digitalna valuta prihodnosti", Barber je dejal in dodal, da "se bo azijska konvencija še vedno pokriva vse vidike, to digitalno valuto skupaj z boljšo ponudbo gotovosti o Bitcoins".

Sprva je bila konferenca naj bi se zgodilo 17. Oktobra 2013, na Filipinih. Vendar pa je bila odložena do februarja 2014, ker nekaj ljudi, ki so želeli, da se udeležijo dogodka prosil za več časa.

Ura na spletni strani konference, ki je bila odštevati preostali čas za Bitcoinvention Aziji se prikazujejo le ničle za zdaj, čaka na nov datum, ki se določi.

BitPay podpira Miami konferenco

Ko že govorimo o dogodkih, procesor plačilo BitPay napovedal to sredo (17), da bo glavni sponzor ameriškega Bitcoin konference North, ki se bo zgodilo v Miamiju. Glede na sporočilo za javnost, naj bi dogodek privabi več sto Bitcoiners, trgovci in predstavnike medijev 25. In 26. Januarja 2014.

Clevelander Hotel, mesto, ki bo gostila dogodek, bo pokazal tudi svojo podporo pri konferenci sprejemanje cryptocurrency kot plačilo za sobe, hrano in pijačo. Z BitPay z pomočjo, seveda.

Jeff Turgeau, vodja prodaje dogodkov za Clevelander potrdil hotela "močno partnerstvo z Miami Beach Convention Center". Ko je bil projekt predstavljen v hotel, Turgeau trdi, da "takoj priznal globoke priložnosti sprejemajo Bitcoin bodo ustvarili pri povečanju naših prihodkov".

Udeleženci se bodo lahko tudi rent a car na tem območju, in plačilo z virtualnim denarjem skozi Gotham Dream Cars, katerih seznam razpoložljivih vozil vključuje zmogljive naprave, kot so Ferraris in Lamborghini.

Mi smo zelo veseli, da se najprej eksotičnih najem avtomobila družba v državi, da sprejme Bitcoin, in smo veseli, da bodo delali z BitPay, da to enostavno za vsakogar. Res je super, da mislijo, da se lahko virtualna valuta rodil šele pred nekaj leti dal ljudem za volanom je $ 200.000 športnega avtomobila danes.

Noah Lehmann-Haupt, predsednik Gotham Dream Cars

Poleg predavanj z zvočniki, kot so Roger Ver, Charlie Schrem, Tony Gallippi in Charlie Lee, bo dogodek Miami zagotoviti delavnice za merchantson, zakaj in kako naj bi jih sprejeli Bitcoin. Dogodek bo prav tako delovala kot forum za prodajalce in razstavljavce, kot tudi novonastalih Bitcoin ustanavljanjem podjetij, prav tako vabi regulatorji, banke in vladni uradniki sodelovati.

Sorodne novice


Post ICO

Skoraj polovica britanskih Bitcoinovih uporabnikov verjame v regulacijo kripto valut

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin

Post ICO

Bitcoin novice 22. november 2013

Post ICO

Skoraj sem se obtožil domnevni Coindesk

Post ICO

Adam B. Levine: težko je spoštovati, kadar se pravila lahko kadarkoli spremenijo

Post ICO

Bitcoin dobi pomemben pečat odobritve: cena kripto valut je zdaj na Bloombergu

Post ICO

Napoved cen Bitcoin za leto 2017

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Bitcoin Marketing for Startups - 9 praktičnih korakov

Post ICO

Prepoznavanje bitko se počasi povečuje, kljub neuspehu