Na Silkovi cesti so bili uporabljeni bitkoini za nakup zdravil za pomoč pri samomorih | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Na Silkovi cesti so bili uporabljeni bitkoini za nakup zdravil za pomoč pri samomorih

Na Silkovi cesti so bili uporabljeni bitkoini za nakup zdravil za pomoč pri samomorih

Konec nezakonitem trgu Silk Road ni samo prizadeta Bitcoin sama ali kupce, ki se uporabljajo, da se drog, kot je heroin in marihuano prek platforme. Očitno je kruto neželeni učinki, ki niso prečkalo naše možgane do sedaj. Kot je The Verge poročajo, je avstralski zdravnik imenuje Philip Nitschke je zdaj trdi, da je bil Silk Road pomemben vir zdravil, ki se uporabljajo za opravljanje pomaga suicideon bolnim bolnikom prosi za evtanazijo.

Čeprav je praksa v večini držav po svetu nezakonita, so nekateri odvetniki in zdravniki, ki so pripravljeni pomagati hudo bolnim ljudem, ki želijo umreti.

Po Nitschkeju, nekateri bolniki v Avstraliji so uporabljali Bitcoins kupiti smrtonosno drogo Nembutal- uporablja dati živali dol - in nalaganjem kopije e-knjigi z naslovom "Priročnik o Mirna Pill", ki zagotavlja navodila za opravljanje evtanazijo. Knjiga, ki je prepovedano na Novi Zelandiji, je napisal Philip Nitschkeju in je na voljo na Amazon.

nembutalom

Blagovna znamka za pentobarbital drog, običajno uporabljajo prek smrtonosno injekcijo, ki inducira odpoved dihanja.

Spletna stran Preobrat zagotavlja, da je iskanje na Silk Road forumih so potrdili, da je weresome prodajalci oglašujejo nembutalom na platformi. Zdravilo ima tudi rekreativne uporabe, ampak to je zelo nevarno in na splošno uporabljajo za druge namene.

Avstralski zdravnik je pokazala, da je vedel, okoli 20 ljudi, ki se uporabljajo Silk Road kupiti nembutalom pred zaustavitvijo trgu. Od zdaj naprej, Philip Nitschke pravi, da bodo ljudje zainteresirani za zdravila, da ga odkupi od kitajskih kemičnih oblikovalcev ali čakati na zdravilo na voljo prek drugih virtualne platforme, kot so črni trg Reloaded.

Na zvezi opombo, spletna stran Krebs o varnosti reportedthat preprodajalec temelji Washington, povezane z Silk Road je bil nedavno aretiran. Prodajalec je bil znan kot "pokimal" na nezakonitem trgu - njegovo pravo ime je Steven Lloyd Sadler - in je bil med "top enega odstotka prodajalcev" na Silk Road.

prodanega predvsem visoko kakovost kokaina, heroina in metamfetaminov v majhnih količinah za individualno rabo na stotine kupcev po vsem svetu trgovcu.

Po pritožbi sodišča v zvezi z zadevo Sadler, člani FBI in US Post Office inspectorstracked deset paketov, ki vsebujejo zdravila, ki naj bi bile priložena z "NOD'with pomočjo ženske, ki je živela z njim v času njegove aretacije.

Oblasti po prestrezanje paket s kokainom in heroinom, ki so namenjeni za Aljaski rezidenta, ki se je strinjal, da sodelujejo z organi za zmanjšanje svojo kazen povezana prodajalcu drog na Silk Road. Priznal je, da so kupili drog iz "pokimal" prek nezakonitih trgu.

Sorodne novice


Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Kako 7,9 milijona ljudi sprejema bitkoin na Bližnjem vzhodu

Post ICO

Bitkoin se lahko sooča z izumrtjem iz lastne vojne

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Bitcoin Universe - kateri Bitcoin znak ste

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

61% Kanadčanov pričakuje, da bo do leta 2019 uporabljalo digitalno denarnico

Post ICO

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Post ICO

Bitcoin posojila proti Fiat posojila

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado