Bitcoinova cena se povrne po padcu, ki ga je povzročilo napad Silk Road | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoinova cena se povrne po padcu, ki ga je povzročilo napad Silk Road

Bitcoinova cena se povrne po padcu, ki ga je povzročilo napad Silk Road

Vrednost Bitcoin je okreva po po zaustavitvi nezakonite trgu Silk Roadand aretacija njenega skrbnika, znan kot Dread Pirate Roberts hitcaused. Naša najljubša cryptocurrency izgubil tretjino svoje vrednosti, ampak to je spet na tirih.

Po trgovanje na približno $ 110, kot 99Bitcoins poročali v četrtek (3), je Bitcoin zadeli dno $ 85. Vendar pa je po kratkem času panike je cryptocurrency dobil nazaj na noge in spet je trenutno trgovanje na približno $ 121.

Čeprav bi se zadeva najprej skupnost, večina uporabnikov cryptocurrency, da je to majhen korak nazaj. "Silk Road je bil negativen vidik sveta Bitcoin, ki je prejel veliko tiska. Po mojem mnenju, ni bilo, da je velik za posel," pravi Anthony Di IORIO, ustanovni član Bitcoin zveze Kanade, ki jo CBC kotira news.

"Bitcoin kaže svojo odpornost. Ljudje so mislili, Silk Road bi imela večji vpliv, ampak tisto, kar smo videli, da je bil le majhen del večje skupnosti, ki bo kmalu pozabljeno. (...) valute mnogih državah" so dejansko. Bolj nestabilno kot Bitcoins To je zelo mlada valuta, nihanja cen se pričakuje ", je še dodal.

Vendar pa je raven transakcij preko številnih razpoložljivih borzah je očitno še vedno ni opomogla od zadnjih dogodkov. BTCChina je bil odgovoren za veliko dejavnosti, kot lahko vidite tukaj.

V tem času, Bitcoin in Silk Road bili kar naslovnice po vsem svetu.Bitcoinova cena se sprehaja po mirni strani in pridobi zaupanje vlagateljevPred časom, 99Bitcoins ta približal topicand veš kaj... Mi je bilo prav! Bitcoin je jasno postaja močnejša in bolj stabilna, kot je nedavni dogodki v zadnjem mesecu ni niti videti, da ščepec digitalno valuto. Po vseh začetnih problemov, Bitcoin dobil preko tega temnega obdobja z dostojanstvom nikoli videl.

Niti padec 3,4%, ki ga je ameriški dolar registriran pokvaril stabilnosti cryptocurrency je, kot je nekoč. V tednu med 7. Junija in 14., je vrednost Bitcoin padla le okoli 10%. Pravimo, "samo" zato, ker, če se prav spomnim, digitalni kovanec registriran grozljivo 70% padec v aprilu, kar vsi zadržijo dih. Ne tokrat!

"Bitcoins so pritegniti novejšo generacijo državnih skeptikov," pravi James Angel, izredni profesor na McDonough School Georgetown University of Business. In več uporabnikov igrajo isto igro, bolj so jo okrepiti.

Poleg tega, več uporabnikov pomeni večje zanimanje vlagateljev: "nekaj zapeljivost Bitcoin prihaja iz tradicionalnih zlatih vlagateljev", po Adam rabie, ustanovitelja Gold.net. "Bitcoin je očitno nov in razburljiv, medtem ko zlato je stara in nostalgičen", je še dodal.

In ne smemo pozabiti, eden od dejavnikov, ki je kar Bitcoin globalni pojav, po štirih letih obstoja: medijev. Tisk in novi mediji so predani, da bi pritegnili Bitcoin je, zaradi česar je vse bolj priljubljena. Seveda, še vedno obstajajo ljudje, ki ga vidijo kot mehurček, ki lahko pop v vsakem trenutku, vendar so ti skeptiki so počasi izginjajo.

Via marketwatch.com


Bitcoinvention Asia 2013 bo pokazal, zakaj je kriptokurrency naslednja rešitev za azijski trgBitcoin se bo zvezda Bitcoinvention Aziji leta 2013, ki se bo zgodilo 17. Oktobra, na Filipinih. V primeru, da namerava povečati ozaveščenost Bitcoin v Aziji se bo dogajalo na Peninsula Hotel v Makati (Manila), in organizacija pričakuje, da imajo okoli 450 udeležencev, ocenjuje Oron Barber, dogodek načrtovalec in cryptocurrency podjetnik.

Odločitev organizacijo tega Bitcoinvention imel opraviti z dejstvom, da "Bitcoin je naslednja rešitev za številne trge in tukaj, v jugovzhodni Aziji, to je zbiranje več moči in zmogljivosti", Oron Barber pojasnil Bitcoin preizkuševalca. Številne države zbrali v azijski celini so "velik nov trg za številne izdelke in storitve Bitcoin", je dodal.

Program Konvencija bo imela štiri plošče s po petimi zvočniki in tudi dva "open mic" sej, ki bodo zagotovili priložnost za vsakogar, ki želi govoriti o virtualni kovanca ali težave, povezane v 60 sekundah. Udeleženci "lahko prepričani, da je do svojih najmanjših podrobnosti, je vse informacije o Bitcoin, povezane z Azijo in na splošno zelo pristno, saj so vsi zvočniki, ne samo dober, ampak certifikatom verodostojne, saj so strokovnjaki v industriji Bitcoin", navaja sporočilo za javnost.

Poleg tega so podjetja in podjetniki, ki želijo podpreti konvencijo vabljeni tudi, da se pridružijo. Za zdaj je Bitcoinvention že ima "nekaj velikih sponzorjev".

To je naslednji velik korak v Aziji, je pričakoval, da zbere lokalno Bitcoiners in narediti nekaj mreženje. Za zdaj je videti, kot celina vidi cryptocurrency na enak način, da Barber počne: ". Bitcoin je naslednja svetovna valuta Nič ga lahko ustavi".


BitFantasy: nova MMORPG, ki igralcem omogoča izmenjavo virtualnih predmetov za BitcoinPo uvedbi "Dragon je Tales", prvi masivno multiplayer igra vlog (MMORPG), ki deluje z Bitcoin, svet cryptocurrency zdaj pa predstavlja nov podoben naziv: "BitFantasy".

Igra, ki je še vedno njegova beta fazi, omogoča igralcem, da trgovanje s seboj v času ukrepa Bitcoin. Njen avtor, Darren Tarbard je preživel zadnjih 20 let v razvoju programske opreme in je zagotavlja "BitFantasy" ne bo, da je vrsta igra, kjer boste morali plačati, da bi zmagal.

V tej Bitcoin poganja MMORPG igralci živijo v "neskončno svet in ga raziskati z gradnjo cest odkrivati ​​nove kraje, sredstev ali skrivnosti," pojasnjuje Tarbard. Na drugi strani pa je "svetovno jedo" pošast, ki uničuje državo in da bi bilo še slabše, je kraljeva straža tudi začel upor proti kraljici. Ugani, kdo je, da ji pomaga: vas, seveda!

"Pričakujemo, da bo BitFantasy, da bo mogoče predvajati vsi, ki imajo sodoben spletni brskalnik. To prinaša velike izzive, ki temeljijo na razlikah med brskalniki, predvsem mobilne, vendar menimo, da je vredno, da bi bilo enostavno za vsakogar, da dostopa", pravi je igra ustvarjalca.

Namesto da bi šel skozi platformi crowdfunding za začetek MMORPG, Darren Tarbard vzpostaviti 0,01 BTC prijavite ceno za igro. Vendar, če ste jo pripravljeni plačati več dobiš nekaj super perks.

Po Tarbard, je bila vključitev Bitcoin v igri pragmatična izbira: "Ne verjamem, da bi bilo mogoče izvajati neposreden igralec-to-predvajalnik trgovanje na kateri koli drug način, da storijo enako stvar z (. Na primer), PayPal bi bilo treba vsakega igralca, da ima trgovec račun PayPal, in za mene, da imajo API ključe in druge shenanigans, ki naj sploh ne želijo, da razmišljajo o tem. "

Če želite uporabiti in je eden prvih igralcev, da bi poskušali "BitFantasy", pojdite na spletno stran igre in uporabljati.

Via coindesk.com

Sorodne novice


Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

7 razlogov, zakaj poslovanje Bitcoin izgublja stranke

Post ICO

Bitkoin in druge digitalne valute

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

Bitcoin je gimmicky izgled, ki ga izkoriščajo vse vrste storitev

Post ICO

Bitcoin osvoji dva nova glavna podpornika: Euro Pacific, Peter Schiff in Julian Assange

Post ICO

Nova shema Bitcoin Ponzi? Izmenjava MyCoin izgine skupaj s 387 milijoni dolarjev