Bitcoiners pomagajo ameriškim oblastem, da razumejo kriptokovnost, rezultati pa so spodbudni | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoiners pomagajo ameriškim oblastem, da razumejo kriptokovnost, rezultati pa so spodbudni

Bitcoiners pomagajo ameriškim oblastem, da razumejo kriptokovnost, rezultati pa so spodbudni

Zelo produktivno in pozitivno. Tako Patrick Murck, generalni svetovalec za fundacijo Bitcoin, opisana meetingthat potekala ta ponedeljek (26) med predstavniki iz Bitcoin skupnosti in sedem severnoameriških vladnimi službami. Cilj je bil, da bi razpravljali o ureditvi cryptocurrency.

Vsi udeleženci integrirana "produktivno in odkrito" razpravo o stanju digitalne valute. "To je bil pozitiven prvi korak za industrijo pri oblikovanju odprtega in o teku okno. Sem občutek levi zelo spodbudno, da nam je uspelo odpraviti nekatere mite in misinformationabout kako protokol Bitcoin dela", Murck rekel Coindesk.

Veliko temah, kot so organi pregona in vladnim nadzorom je bilo obravnavano na seji, ki se je zgodila v stavbi oddelka za finance ZDA, v Washingtonu. Po Jim Harper, vodja študije politike informacije na Cato Institute, so udeleženci "pogovarjali o tem, kako je teža ureditve v ZDA lahko, in ne, vozi ponudniki storitev Bitcoin gibanje zunaj države".

Eden od ciljev srečanja je bil pokazati oblasti, kako cryptocurrency in blockchain delo. "Večina ljudi so bili skeptični, ampak odprto in pošteno. (...) sem svetoval proti praksi širi FUD (strah, negotovost in dvom) o Bitcoin, ki je že vse preveč pogost. To ni v redu govoriti Bitcoin dol ki nima dejanske podlage ", Harper dodaja.

Naslednji korak bi morala biti organi ZDA. Če se regulatorji odločili, da določi stroge predpise, morda Bitcoin ekosistemu trpijo težko hitsince ima država večino uporabnikov cryptocurrency. Po tem prvem primeru je Bitcoin Fundacija udeležil nov sestanek na Capitol Hill ta torek (27), da nadaljuje razpravo o pravnih vprašanjih, povezanih z cryptocurrency.Bitcoiners na Tajvanu zdaj lahko kupijo BTC iz več kot 5000 trgovinSkoraj 2.000 OK Mart in Hi-življenju priročno trgovin, ki se nahajajo v Tajvanu lahko zdaj dobava BTC svojim clientsthanks na partnerstvu med sedežem v Hong Kong, izmenjava platformo KBBEX in lokalni Bitcoin družbe BitoEx. Te nove lokacije za več kot 3.000 FamilyMart trgovin, ki so že sprejele BTC in Tajvan ima zdaj več kot 5000 Bitcoin prijaznih malih podjetij.

"Po sedanjih 3000 + FamilyMart priročno trgovin, je BitoEX podpisala sporazume z dvema drugima mega priročno trgovin podjetij [OK Mart in Hi-življenja], zaradi česar je zdaj skupno število več kot 5000 lokacijah v Tajvanu, ki je na voljo za nakup Bitcoins konec leta 2014 ", predsednik uprave BitoEX Cheng Kuang Tai dejal.

Po mnenju direktorja borze, družba upa, da lahko partnerstvo povečati prepoznavnost Bitcoin kot veljavno obliko valute v Tajvanu.

"Prepričani smo, da v sodelovanju s KBBEX in pridruženih podjetij, bo priznanje Bitcoins rastejo in širša javnost bi odda svoj glas zaupanja, da Bitcoins", Cheng Kuang Tai razkrila.

Predsednik uprave KBBEX, Patrick Lam, se strinja in pravi, da "so Bitcoins svetovni trgi vstopili v povsem novo finančno obdobje. Bitcoin, povezanih s finančnimi instrumenti in njenih derivatov je pritegnilo milijard investicijskih skladov iz Wall Street in Silicon Valley".

Obstoječi trgi offline transakcije, ne zadostujejo za obvladovanje povpraševanja naših kupcev po vsem svetu, ki nas žene, da se odpre izmenjavo platformo Bitcoin.

Poleg tega zdaj dobavljajo BTC v več kot 5.000 priročno trgovin v Tajvanu, izmenjava KBBEX podpira tudi 11 vrst velikega svetovnega trgovanja currenciesat trenutku. Seznam vključuje USD, CNH (offshore RMB), EUR, HKD, GBP, AUD, CAD, CHF, JPY, SGD in NZD Bitcoin trgovanje.

Lam je tudi napovedala načrte borze za novo leto. Direktor je dodal, da "KBBEX načrtuje, da bo svojo platformo Kitajska kadarkoli lahko uporabniki uporabljajo na kopnem renminbija za opravljanje poslov v začetku leta 2015. In bomo naprej trdo delajo za širimo mrežo. Prepričani smo, da globalizacija je eden od ključev za krepitev razvoja industrije Bitcoin ".

Vir slike: Wikimedia


Bitkomi ne morejo kupiti sreče, ampak vam lahko zagotovo prinese svečo svinjske slamiceMajhen temelji Tennessee podjetje Everyday eklektične, ki proizvaja obrtniški obrtnik blaga, je sprejela Bitcoin paymentsand je zdaj ponujajo svoje ročno naravne izdelke za uporabnike cryptocurrency tam.

Na veliko veselje ljubiteljev slanine, eno od svojih uspešnic je Maple Bacon Sizzling Soy Candle - za "obrtniški sojin vosek sveče, spretno prežeta z esencami sladke javorjevim sirupom in dimljen slanina" -, je ena od razpoložljivih možnosti. Kdo ne bi rad svoje domove dišeča kot "domač zajtrk države"?

Toda to okusna izbira ne gre le za slanino, saj obstajajo tudi cimet roll ali buče sufle sveče, poleg raznolikih kopeli in telesa izdelke, nakit, hrano in pijačo.

Morda lahko dobite navdih zdaj, da je praznični čas za vogalom.


Naslednje poglavje Bitcoin: izpolnjevanje regulatorjevČeprav je bila približno štiri leta, je Bitcoin v zadnjem času dosegel priljubljenost vrhunec s krizo na Cipru. Toda zdaj, ko digitalna valuta je del našega vsakdanjega življenja, se lahko kaj spremenilo za resnično? Mogoče. Ampak, pred vstopom na trg, Bitcoin mora pojaviti regulatorjev.

Po tumults na Cipru, je zdaj čas, da seehow Bitcoin zori od virtualni legitimno in zakonito valuto. Karkoli že to pomeni, ena stvar je gotovo: davki prihajajo.

Problem je v tem, da je, medtem ko je ta tip kovanca veliko prednosti tudi veliko slabosti in trenutne posledice svojega obstoja so nekako strašljivo. Zakaj? Ker se uporablja Bitcoin, v nekaterih primerih, za negativne namene, kot so plačila za promet s prepovedanimi drogami in financiranjem terorističnih organizacij. Možnost Bitcoin postaja velik prevara je tudi prestrašil trge in nekaterih njegovih uporabnikov.

Možni scenariji preveč našteval. Vendar pa, v najslabšem primeru, ko so regulatorji izpolnjeni Bitcoin, ki jih lahko sprejme dokončno odločitev: zaradi česar je izginila.

Ampak, si predstavljajte, da je kongres Združenih držav Amerike se začne postopek regulacije. Ta odločitev bi v kratkem času, vplivajo na trg globalno valuto. To bi, seveda, bo Bitcoin iz sumljivih shadowswhere digitalna valuta, se zdaj skriva.

Via hereisthecity.com

Sorodne novice


Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Skoraj sem se obtožil domnevni Coindesk

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Post ICO

Bitcoin Startup želi pomagati muslimanom pri odplačevanju posojil

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Post ICO

Zahvaljujoč BitPayjevem novem API-ju lahko zaposleni, ki so prijazni za bitko, plačajo s kriptocurrency

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Bitcoin denarnice