Bitcoin Zebra odhajajo več kot 10 milijonov Satoshi | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Zebra odhajajo več kot 10 milijonov Satoshi

Bitcoin Zebra odhajajo več kot 10 milijonov Satoshi

V praznovanje FIFA World Cup 2014 bo Bitcoin pipa Bitcoin Zebra (glej komentar tukaj) je podarjamo preko dodatnih 10 milijonov Satoshi.

Vam ni treba storiti ničesar posebnega, da sodelujejo, obiščite Bitcoin Zebra tako pogosto, kot je to mogoče v času, Svetovno prvenstvo 2014 poteka. Naredite izplačila pipo in uporabo zebra multiplikator, ki se dodeli "cilji", ki se zbirajo pred računu Bitcoin Zebra.

Na spletni strani Bitcoin Zebra bodo prikazani na lestvico top 10 računov z največ golov - Nagrade bodo podeljene, če boste končali v top 10, ko se konča svetovni pokal. Tudi če ne bo top 10, boste še vedno zmagovalec - ko je svetovni pokal končal Bitcoin Zebra bo pretvoril vsak od vaših ciljev v 25 Satoshi in da dodatno plačilo v vašem računu.

Ne samo, da boste dobili, da od enega od mojih najljubših pipe, ampak boste tudi dobili priložnost za zmago še bolj proste Bitcoins. Tekmovanje se začne 12. Junij, da se prepričajte, da začnete na obisku pipo takrat.

Za več podrobnosti nad glavo, da Bitcoin Zebra in zbirajo se odpravijo in potem obiščite stran s podrobnostmi tekmovanja.BitcoinChain ima nove tehnične lastnosti in zanimivo temno temoBitcoinChain, analitična platforma, ki združuje pomembne podatke o digitalni valuti, je napovedal nekaj novih funkcij, ki so zdaj del spletne strani.

"Kot smo že obljubili, smo še naprej razvija. Glede na lastne vizije, smo se odločili za razvoj terminala platformo v prvem primeru. Naš cilj je bil, da bi uporabniku prijazen, popolnoma pravilna, v realnem času terminala," pravi ekipa na Reddit. Poleg tega je BitcoinChain posodobil vmesnik in izvajati novo tehnično featureslike realnem času Mt. Gox tržni podatki in živo Mt. Gox, BTC-E in Bitstamp orderbook.

Obstajajo tudi nove karte in grafi oblikovanje na voljo, kot tudi neverjetno temno themeand menjalni tečaj Bitcoin v naslovu. Nazadnje, platforma, ki je začel januarja 2011, je dodal ASICminerinto primerjavi s rudarskih bazenih.

"Prav tako smo imeli nekaj povsem nove funkcije v beta, tako da sledite posodobitve", ekipa svetuje.


Bitcoiners lahko kupijo BTC pri 3 000 maloprodajnih podjetjih v ŠpanijiZ Bitcoin v razcvetu v Evropi, kot še nikoli prej zaradi grške dolžniške krize, je dobra novica za špansko Bitcoiners, ki lahko zdaj kupujejo BTC na 3.000 maloprodajnih mestih po vsej državi.

Cryptocurrency se zdaj lahko kupili pri evrov na španskih opeke in malte podjetij zaradi nove rešitve Bitcoin bonov, ki jih Coinay razvil. Valuta družbe Digitalni sedežem v Amsterdamu je spodbujanje novih storitev s sloganom "Buy Bitcoin v vaši okolici."

"Z Coinay, lahko strankam omogočiti enostavno kupiti Bitcoins v maloprodajnih mestih po vsej Španiji,« pravi Paolo Premoli, vodja prodaje Južni Evropi Coinay.

"Uporaba bone omogoča nakup Bitcoin hiter, enostaven in priročen za stranke".

Boni Coinay bo na voljo na tisoče lokacij razširila po vsej državi, incluiding nationwide trgovskih verig, kot so eComputer, Pistacero, Zafiro Tours in linea Tours. Uporabniki lahko našli najbližjo Bitcoin prijazno podjetje na mestu Coinay je, ki sedaj prikazuje interaktivni zemljevid.

Španski kripto navdušenci lahko kupite bone za 10 €, 20 €, 50 € ali 100 € uporabo fiat valuto in debetne ali kreditne kartice. Nato gredo na spletno stran Coinay, odkupi kupon spletu in dobili BTC v zameno za njihove evrov.

Vendar Coinay ne namerava ustaviti tukaj, zdaj, ko je pobuda kupon Bitcoin voljo v Španiji. Družba načrtuje, da raste zunaj države in evropskem trgu in sčasoma razširiti poslovanje v Latinski Ameriki in Afriki.

Po Premoli, bon je "popoln izdelek kupiti Bitcoin v temeljijo na denarnih trgih. Ne moremo čakati, da bi jo v druge države. "


Bitcoiners dobijo lastne počitnice nakupovanje ekstravaganca: Bitcoin Black Friday je skoraj tukajVzemite svojo denarnico ven in se pripravite, da preživijo svoje Bitcoins v naslednji petek, ker je cryptocurrency ima lastno Bitcoin Črni petek, naj bi se zgodilo 29. Novembra.

Ta dogodek skupnost, prvi v zgodovini virtualna valuta, je bila ustvarjena, da bi potrošniki porabijo svoje Bitcoins na uporabne predmete, ki se lahko na voljo v času počitnic.

Dne 29. Novembra, Bitcoin je praznično nakupovanje z nevihto, z najboljšo ponudbo za uporabnike Bitcoin in preprostih načinov za nakup vse darila in dajejo v dobrodelne namene z novim, svetovno spreminja digitalni denar.

Poleg tega bo to tudi super za trgovce, ki so dobili priznanje in nove stranke. Prodajalci se pričakuje, da sporočamo dobro dealson spletni strani pobude.

Če želite biti del prvega Bitcoin črni petek, se Bitcoiners morate le, da se prijavite na spletni strani in bodo prejeli e-poštno opozorilo o začetku nakupovanje Pijanka. To je prav tako preprost za trgovce, ki imajo samo za prijavo in registracijo svoj posel prek obrazca. To je hitro in brezplačno, v skladu s promotorji dogodka.

Napovedi kažejo na stotine dobrih poslov, ki jih trgovci predlagajo iz celotnega planeta. Znanih blagovnih znamk in storitev, kot so Reddit, Gyft ali Brothers Čebele so že del seznama.

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin za potovanje: tekma v nebesih

Post ICO

4 najbolj priljubljenih objav na BitcoinTalk

Post ICO

Bitcoin v0.9 sprostitev bo prinesla nove funkcije za trgovce

Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Bitcoin v Kanadi: zakaj lokalni trgovci ljubijo kriptocurrency

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat

Post ICO

Skoraj sem se obtožil domnevni Coindesk