Bitcoin denarnice | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin denarnice

Bitcoin denarnice

Če pogledamo za nakup nekaj Bitcoins? Če je tako, boste potrebovali denarnico, da jih v skladišču. Torej, kako Ali Bitcoin Denarnica delo in kje lahko dobiš eno? Obstaja veliko razumeti in ne boste imeli več možnosti pri izbiri vaše denarnice, vendar vam bomo z nekaterimi spoznanji in nasveti za izbiro in uporabo pravega denarnico.

Bitcoins uporabo digitalnih podpisov, ali berljive nizov številk in črk, za plačevanje. Ti digitalni podpisi se imenujejo "javni ključi" ali "naslovi". Ti naslovi se lahko nato prenesejo naprej in nazaj skozi javno knjigo, ki sledi vse izmenjave (vendar ščiti svojo identiteto). Da bi ohranili spremljali, koliko Bitcoins imate, morate denarnico, ki je program ali spletno storitev, ki shranjuje kovancev.

Obstajajo številni Bitcoin denarnice na voljo. Da bi našli dober denarnico, morate glavo na spletu in začnite iskati. Kot je Bitcoin all-digitalna valuta, internet je nujno. Nekateri denarnice so plačane storitve, ki zaračunavajo pristojbino za vsako transakcije, medtem ko so popolnoma proste, odprte aplikacije vir.

Čeprav obstaja veliko preveč možnosti, da bi jih vse seznama v tem članku, bomo šli čez dva izmed bolj priljubljenih programov in predstaviti svoje prednosti in slabosti. Ta proces naj bi tudi pomagalo boste izvedeli, kaj iskati pri ocenjevanju drugih denarnice.

Lahko uporabite plačane programe Bitcoin kot Coinbase. Ta program je zelo enostaven za uporabo in se lahko dostopate prek interneta ali mobilno napravo, kot je pametni telefon. Lahko pokličete tudi v plačilo po telefonu. Z Coinbase transakcije pojavijo v nekaj sekundah. Sistem je zelo varen, učinkovit, intuitiven, do katerega lahko dostopate iz skoraj vseh vrstah internet omogočena naprave. Kljub temu pa ta sistem je zelo enostaven za uporabo, zaračunava provizijo za 1 odstotno za vsako transakcijo.

Ne želijo plačati pristojbine? Lahko uporabite Bitcoin QTinstead. Ta brezplačna, program odprt vir ne zaračuna nobenih stroškov. Si je treba opozoriti, kljub temu, da lahko traja tudi do en dan za namestitev, saj mora preveriti celotno Bitcoin knjigo, in je znano, da se nerodno. Ne samo to, ampak transakcije traja dolgo časa, da se preveri. Poleg tega se lahko podpirajo samo eno denarnico naenkrat, in zaradi nekaterih funkcij programske opreme, je težko postaviti Bitcoin QT v šifrirani trdi disk. Z Bitcoin QT lahko dodate dodatne programske opreme, kot so Armory, da dodate dodatne plasti kriptografije, vendar to lahko stane.

Nadalje, morate razumeti, da so odprtokodne programe svoje upsides in slabosti. Vse odprtokodne programske opreme, je odprta za javnost, kar pomeni, da ljudje lahko kodo in razvoj programske opreme in nove različice programske opreme z njim. Ker je odprtokodna programska oprema za javnost na voljo, lahko hekerji iskanje s pomočjo kode poskusiti in najti slabosti za izkoriščanje. Po drugi strani pa lahko računalniški programerji in skupnosti kot celote iskanje po kodo in jo še naprej krepiti.

Obstaja nekaj stvari, ki jih morate razumeti o vašem Bitcoin denarnico. Prvič, morate vedno varnostno kopijo vaše denarnice. Večina programov vam omogočajo, da varnostno kopijo prek jo tiskanje na kos papirja, s pomočjo USB disk ali oboje. Prav tako morate poskusiti šifriranje podatkov in uporabi druge varnostne ukrepe za zaščito vaše denarnice. Vzemite si trenutek za iskanje po internetu in začrtati vse svoje možnosti.

Prav tako je treba izbrati zelo varno geslo. Ne samo pojdi z normalno "Password11" ali kaj podobnega, da bo nekdo drug lahko poči. Ne pozabite, Bitcoin je decentraliziran sistem, in če bi moral nekdo prevzeti vaš identitete je lahko težko, če ne nemogoče, obnoviti svoje podatke in denar.

Pri izbiri programa, si vzemite čas, da se odločijo o vašim potrebam. Če si lahko privoščite, plačani programi pogosto ponujajo boljšo izkušnjo kot večina odprtokodne programske opreme so trenutno na voljo na trgu. Najverjetneje bo različica odprtokodne izboljša s časom in se lahko sčasoma tekmec programov premij pomoči. Če želite shraniti na denar, bi morali odprtokodni programi ustrezal vašim potrebam, se le pripravljeni porabiti časa za spoznavanje sistema in vseh njegovih pregibov!

Sorodne novice


Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin

Post ICO

7.170 BTC, ukradenih iz hladne denarnice BTER, kitajska izmenjava napoveduje nagrado

Post ICO

Nekdanja Bitcoinova izmenjava Mt. Gox dobi ameriško zaščito pred bankami zaradi ameriškega sodišča

Post ICO

Amazon nadalje zanikuje PayBase. Vključevanje minerala v GAW

Post ICO

Aktivisti želijo ustvariti nov model Bitcoin, ki lahko zagotovi anonimnost in se izogne predpisom

Post ICO

Avstralija meni, da je reguliranje Bitcoina valuta

Post ICO

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Bitcoinova fundacija je v stečaju, PayPal združuje BTC in še več

Post ICO

15 spletnih mest za vsa vaša vprašanja o kriptografiji

Post ICO

Bitcoin praznik pizza za otroško bolnišnico Bernard & Millie Duker

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat